Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders

Geplaatst op 16 mei 2020 om 15:52 uur

In 2016 presenteerde het Nederlandse merk Benson haar Black Series watchwinders. Een collectie watchwinders die een luxe design combineert met moderne techniek. De Black Series werden een groot succes. Met meer dan 250 verkooppunten wereldwijd heeft Benson een enorme groei gemaakt in de laatste 4 jaar. De watchwinders van Benson worden verkocht door de betere juweliers en gespecialiseerde webshops.

In 2018 lanceerde Benson haar eerste serie Black Series Limited Edition watchwinder collectie. Deze collectie watchwinders is verkrijgbaar in twee type modellen; een model in het rood met zwart leder en het andere model in het bruin met bijpassend bruin leder. Deze watchwinders zijn geschikt voor het opwinden van 4, 6 en 8 automatische horloges. Elk model is gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd. De speciale uitvoering, fraaie materialen en het feit dat het een gelimiteerde oplage is maken deze Benson Black Series Limited Edition watchwinders zeer geliefd. Binnen de kortste tijd waren de meeste modellen uitverkocht en momenteel zijn er slechts nog enkele modellen leverbaar.

Omstreeks juli zal Benson een nieuwe Limited Edition uitbrengen binnen de Black Series watchwinder collectie. Deze nieuwe Limited Edition watchwinders zijn geschikt voor het opwinden van 2, 4, 6 en 8 horloges. De modellen zijn in twee varianten beschikbaar; in een walnoten design en in de kleur blauw. Ook deze oplage zal gelimiteerd zijn op 250 stuks per model. Binnenin de watchwinder is een metalen plaatje bevestigd met daarop het oplagenummer en de tekst “Limited Edition” en het nummer.

Benson Black Series Limited Edition walnut watchwinder

Zoals alle Benson Black Series watchwinders hebben ook deze nieuwe Limited Edition modellen een modern touchscreen waarmee de watchwinder eenvoudig en snel bediend kan worden. Via het touchscreen kan je de draairichting (rechtsom, linksom en afwisselend), het aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day), de LED verlichting en de power winding functie selecteren. Alle functies zijn binnen handbereik op een modern en verlicht touchscreen in te stellen. Uiteraard is elke rotor individueel instelbaar zodat je elk automatisch horloge, ongeacht merk/model, goed van energie kan voorzien.

De motoren zijn Japans en uiterst betrouwbaar en sterk. Hierdoor zijn de Benson Black Series watchwinders geschikt om ook zwaardere en grotere horloges op te winden. Denk aan horloges van Panarai, Breitling, Omega of Oris. Elk horloge wordt snel en professioneel opgewonden.

De Benson Black Series watchwinders zijn zeer luxe vormgegeven. Ze hebben een modern design met rechte lijnen en een grote glazen deur waardoor je perfect zicht hebt op de draaiende horloges. De watchwinders staan op 4 edelstalen pootjes die een ruimtelijk effect geven. De bovenkant is voorzien van een deksel waaronder een compartiment zit waar het touchscreen zich bevindt, maar waar ook extra opbergcapaciteit is om andere horloges op te bergen. De watchwinder is dus niet alleen geschikt voor het opwinden van automatische horloges, het vormt ook een prima plek voor het opbergen van een horlogecollectie op één plek. Hier zijn de horloges veilig en bij elkaar wat zeer handig is.

De nieuwe Benson Black Series Limited Edition watchwinders zijn naar verwachting rond juli verkrijgbaar bij alle officiële dealers. De prijzen zijn nog niet bekend, maar wij verwachten dat ze hetzelfde prijspeil hebben als de huidige Benson Black Series Limited Edition watchwinders. Wil je nog een huidige Limited Edition watchwinder van Benson? Dan moet je snel zijn, diverse modellen zijn al uitverkocht en van slechts een paar modellen zijn nog exemplaren verkrijgbaar. Bekijk snel de actuele collectie Benson Black Series watchwinders.

Ben je geïnteresseerd in de nieuwste Benson Black Series Limited Edition watchwinders? De pre-order zal spoedig openen via onze webshop. Elke watchwinder die in de pre-order wordt besteld wordt geleverd met 3 jaar garantie i.p.v. 2 jaar. Wil je niet wachten en alvast verzekerd zijn van een exemplaar? Neem dan contact met ons op.