Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Junkers Bauhaus 6060-5 horloge

Geplaatst op 21 mei 2020 om 09:00 uur

Junkers is een Duits horlogemerk dat een zeer ruim assortiment horloges biedt, met verschillende soorten uurwerken (automatisch, mechanisch en quartz uurwerken). Het merk is in het vroege begin met name bekend geworden door de vliegtuigen die zij produceerden. Pas na de oorlog bloeide er een nieuwe industrie op voor Junkers. Het merk is dus niet alleen een merk dat kwalitatief goede horloges produceert, waarbij de Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid voorop staan, maar ook is het een merk met een bijzondere historie en een mooi verhaal. Dat zal menig horlogeliefhebber zeker enthousiast weten te maken. Het merk is dan ook over de gehele wereld populair.

Junkers Bauhaus 6060-5

Junkers horloges kenmerken zich over het algemeen door een klassieke stijl en eenvoudig ontwerp. Binnen de collectie van Junkers is er ruime keuze uit verschillende series horloges met elk hun eigen kenmerken en eigenschappen. De meest populaire serie binnen de collectie van Junkers is de Junkers Bauhaus serie. De inspiratie voor de horloges binnen deze serie is gebaseerd op de Bauhaus kunststroming. Deze stroming kenmerkt zich onder meer door een eenvoudige en minimalistische stijl en dit zien we dan ook terug in de horloges in de Bauhaus lijn. Naast de minimalistische designs, vallen hier ook de dunne horlogekasten op welke zorgen voor een optimaal draagcomfort. Een bijzonder Bauhaus model is de Junkers Bauhaus 6060-5.

Dit herenhorloge wordt in Duitsland geproduceerd en is voorzien van een Japans automatisch uurwerk van het merk Miyota. De horlogekast heeft een 40 mm doorsnede. De materialen die voor dit horloge gebruikt zijn, zijn onder andere gehard mineraalglas en leder. Qua stijl valt dit Bauhaus Design onder de retro horloges. Met de eenvoudige en overzichtelijke beige wijzerplaat en bruin lederen horlogeband heeft dit horloge een klassieke uitstraling. Het uurwerk van dit horloge is bovendien voorzien van 26 edelstenen. Uiteraard ontbreekt een comfortabele doornsluiting om de band te openen en sluiten niet. Daarnaast is de Junkers Bauhaus 6060-5 tot 30 meter waterdicht en voorzien van verschillende mooie extra functionaliteiten. Bijvoorbeeld een datumaanduiding, power reserve functie en lichtgevende indicators. Al met al is dit model van Junkers een klassiek en tijdloos horloge dat zorgt voor een vleugje nostalgie en daarnaast alles in huis heeft dat de echte horlogeliefhebber graag in een horloge zal terugzien.

Wij zijn officieel dealer van Junkers en werken al ruim 15 jaar samen met dit Duitse merk. Wij bieden u de nieuwste Junkers horlogecollecties, scherpe prijzen en 2 jaar garantie op elk horloge. Elk Junkers horloge wordt geleverd in een originele horlogebox met handleiding.

Bekijk nu snel de actuele aanbiedingen in de Junkers collectie. We hebben diverse horloges afgeprijsd met leuke kortingen!