Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Iron Annie horlogecollectie 2020/2021

Geplaatst op 12 mei 2020 om 15:13 uur

Iron Annie is een Duits horlogemerk dat valt onder het bedrijf Pointtec. Iron Annie wordt wel gezien als de opvolger van het merk Junkers van dezelfde producent. Iron Annie heeft net als Junkers horloges in de collectie met zowel automatische, mechanische en quartz horloges. Daarnaast gaan we voor de inspiratie voor de horloges van beide merken een stuk terug in de tijd, wat resulteert in tijdloze horloges met een historie en nostalgische insteek. De retro modellen hebben een klassieke vormgeving. Ook bieden beide merken diverse mooie pilotenhorloges met een knipoog naar de tijd van weleer. De naam ‘Iron Annie’ is terug te voeren naar het vliegtuig JU-52 D-AQUI, welke destijds door de Amerikanen uit bewondering Iron Annie werd genoemd. De naam staat onder meer voor betrouwbaarheid, robuustheid en technische innovatie.

De horloges van Iron Annie zijn van goede kwaliteit en tegelijkertijd betaalbaar. Het merk biedt dus horloges met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. De horloges worden in Duitsland met de hand vervaardigd en zijn voorzien van Zwitserse respectievelijk Japanse uurwerken van hoogwaardige kwaliteit. Binnen de collectie van Iron Annie zijn er verschillende mooie series horloges te vinden. Elk Iron Annie horloge is verkrijgbaar met een prachtige lederen- of Milanese horlogeband van edelstaal.

De Bauhaus lijn van Iron Annie herbergt horloges die zijn geïnspireerd op de Bauhaus-kunststroming. Binnen deze stroming voeren eenvoud en minimalisme de boventoon. Dit is dan ook verwerkt in de horloges binnen de Bauhaus serie. De kleuren in de Bauhaus serie zijn dan ook rustig gehouden. Wat betreft de wijzerplaten zien we met name wit, zwart en klassiek blauw. De lederen horlogebanden verschillen van zwart tot verschillende bruintinten. Wanneer men kiest voor een Milanese edelstalen horlogeband, geeft dit het horloge direct een andere uitstraling. De Iron Annie Bauhaus horloges zijn mooi maar ook betaalbaar. 

Naast de Bauhaus horloges biedt Iron Annie nog verschillende andere mooie series binnen de collectie. Een voorbeeld hiervan zijn de Iron Annie Amazonas horloges. Deze horloges vinden hun inspiratie in de historische luchtvaart van zowel vracht als passagiers in Zuid-Amerika. In deze serie vindt u horloges tot 50 meter waterdicht. Extra functionaliteiten zoals datumaanduiding en lichtgevende indicatoren zijn een waardevolle toevoeging. Qua kleur zien we  onder andere verschillende bruintinten, zwart en klassiek blauw.

BensonTrade heeft nog naast de twee bovengenoemde series een ruime collectie Iron Annie horloges in het assortiment. Wanneer u kiest voor een Iron Annie horloge, ontvangt u hierbij een internationale garantie van twee jaar. BensonTrade zorgt ervoor dat uw pakketje zorgvuldig ingepakt en verzonden wordt.