Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Must have: Benson Black Series watchwinder

Geplaatst op 22 februari 2019 om 14:28 uur

Elke verzamelaar van automatische horloges maakt met een watchwinder zijn collectie pas echt compleet. Behalve dat dit onmisbare accessoire ervoor zorgt dat elk automatisch horloge op de juiste wijze van energie wordt voorzien, houdt het ook het oliepeil op het juiste niveau en verschaft het tegelijkertijd een veilige opbergplaats voor uw dierbare automatische horloges. Hiermee voorkomt u op diverse manieren slijtage aan uw horloges.

Voor de horlogeverzamelaar die op zoek is naar betaalbare kwaliteit zijn de Benson Black Series watchwinders een absolute aanrader. Deze watchwinders zijn geschikt voor alle horlogemerken automatische horloges. De unieke prijs/kwaliteit ratio vindt je vrijwel nergens anders en dit maakt dit Nederlandse watchwinder merk zo geliefd en populair. Dit is onder andere mogelijk doordat Benson haar watchwinders in eigen beheer vervaardigt, waardoor er nauw op assemblage en afwerking kan worden toegezien.  

Benson Black Series watchwinder 4.16.W

De watchwinders binnen de Benson Black Series zijn allen voorzien van een innovatief touchscreen en er is keuze uit diverse modellen, kleuren en verschillende capaciteit tot wel 16 horloges. De Benson Black Series watchwinders zijn daarnaast voorzien van stille Japanse motoren en kenmerken zich door een zeer fraai materiaalgebruik, LED verlichting en sommige modellen zelfs met een ingebouwde batterij. Een ander bijkomend voordeel van deze watchwinders is dat ze laag in energieverbruik zijn. De luxe uitstraling van de watchwinders zorgt er tenslotte voor dat elke horlogeliefhebber deze graag in zijn interieur ziet staan!

Als officieel dealer van Benson watchwinders bieden wij de gehele collectie watchwinders aan. Met 15 jaar ervaring op gebied van watchwinders adviseren wij u graag zodat u de beste watchwinder voor uw horlogecollectie koopt. Alle Benson Black Series watchwinders worden geleverd in een chique verpakking en met 2 jaar internationale garantie.