Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Damasko horloges voor de echte horlogeliefhebber

Geplaatst op 7 februari 2019 om 08:58 uur

Het horlogemerk Damasko staat voor high end Duitse kwaliteitshorloges met innovatieve technologie die vastgelegd is met diverse patenten. De weergave van datum en tijd moeten accuraat zijn en het merk doet wat dat betreft geen enkele concessie. De eigenaren achter het merk zijn pure horlogeliefhebbers, hun liefde voor het vak spreekt dan ook uit het feit dat zij met name gaan voor kwaliteit en nauwkeurigheid en niet voor kwantiteit. Van elk horloge worden maar kleine hoeveelheden geproduceerd, zodat elk ontwerp exclusief en bijzonder blijft. De horloges worden in een kleine fabriek in Duitsland gemaakt. Een Damasko horloge is geen massaproduct, maar een horloge dat bijzonder is.

En Damasko staat niet stil, ze blijft zich verder ontwikkelen. Het merk heeft dan ook al diverse speciale patenten op haar naam staan, waarvan het EPS spiraal een belangrijke is. Dit spiraal is ongevoelig voor fysieke en externe invloeden, waardoor de horloges van Damasko uiterst accuraat en betrouwbaar kunnen blijven functioneren. Doordat Damasko streeft naar de beste kwaliteit hebben wij al honderden tevreden klanten aan een prachtig Damasko horloge kunnen helpen. 

Damasko horloges

Damasko horloges zijn voorzien van een automatisch uurwerk en een moderne look en technologie. Er is keuze uit diverse modellen zoals pilotenhorloges, duikershorloges en chronografen. De uitstraling van de horloges is sportief en stoer te noemen. Wat betreft de kleurstelling valt het op dat er veel gebruik wordt gemaakt van zwart, wit en rood. Met de aanschaf van een Damasko horloge bent u verzekerd van een betrouwbaar, duurzaam en exclusief horloge met exacte tijdsweergave.

Bent u op zoek naar een kwalitatief horloge dat u jarenlang plezier zal bieden? Overweeg dan een Damasko horloge, u zal zeker niet teleurgesteld worden.