Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Amorgan horloges, nieuw en leuk!

Geplaatst op 22 februari 2019 om 15:23 uur

Het jonge Belgisch-Luxemburgs horlogemerk Armogan dat in 2014 werd opgericht kent een duidelijke filosofie die terug te voeren is naar de naamkeuze van het merk. Armogan is namelijk een oud Frans woord dat door de zeevaarders van vroeger werd gebruikt om goede zeilomstandigheden aan te duiden. Voor het horlogemerk Armogan staat dit woord voor vooruitgang en de stap naar het onbekende. Dit steeds met respect voor de kracht van de natuur en de omgeving. Daarnaast omvat het een verwijzing naar vervlogen tijden en een tikje nostalgie. Wat weer duidelijk terug te zien is in de vintage designs van de Armogan horloges.

In de ontwerpen van de Armogan horloges is het merk op zoek naar designs die vooral duurzaam en tijdloos zijn. Daarnaast willen ze betaalbare horloges maken en daarbij niet inleveren op de kwaliteit. Armogan biedt dan ook veel horloge voor je geld. In de nieuwe collectie van Armogan vindt u trendy en stijlvolle herenhorloges met betrouwbare quartz uurwerken. Voor 199,00 euro koop je al een horloge van dit leuke horlogemerk.

Armogan horloge

Kenmerkend in de collectie zijn de verschillende kleuren en type horlogebanden, zoals bijvoorbeeld de verschillende kleuren prachtige suède kalfslederen horlogebanden. Er wordt zeer bewust gekozen voor hoogwaardige materialen als mineraalglas en edelstaal. Klassiek, elegant en stijlvol zijn termen die passen binnen het concept van het merk. De horloges hebben daarnaast zowel een dag- als datumaanduiding voor optimaal gebruiksgemak. Tezamen met een zeer leuke prijsstelling maakt dit Armogan een zeer interessant horlogemerk voor diegene die wel een leuk horloge wilt dragen maar niet honderden euro’s kwijt wilt zijn.

Alle Armogan horloges worden geleverd met 2 jaar garantie. De horloges zijn verpakt in een etui en worden geleverd met handleiding.