Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Italiaanse klasse - Meccaniche Veneziane Nereide horloge

Geplaatst op 24 maart 2020 om 12:17 uur

Op zoek naar een kwaliteitshorloge met Italiaanse klasse? Dan is Meccaniche Veneziane iets voor u! Dit Italiaanse horlogemerk vervaardigd horloges met automatische uurwerken van uitermate hoge kwaliteit. De Swiss made horloges van Meccaniche Veneziane zijn voorzien van Zwitserse kwaliteitsuurwerken. De combinatie van Zwitserse kwaliteit en Italiaans design maakt dit horlogemerk uniek en interessant.

De collectie van Meccaniche Veneziane bestaat uit moderne en stoere horloges met een Rolex look. Wat onder andere opvalt is het gebruik van diverse kleuren en materialen binnen de collectie. Kenmerkend is bovendien de fraaie afwerking van de producten. De collectie van Meccaniche Veneziane is verdeeld in verschillende series; Nereide, Arsenale en Redentore. Een serie die eruit springt binnen de collectie is de Meccaniche Veneziane Nereide serie. Deze horloges bieden eigenlijk alles wat een modern en sportief horloge moet hebben. Als belangrijkste voordelen bieden deze horloges het Swiss made predicaat en een zeer scherpe prijs!

Bij de Nereide horloges van Meccaniche Veneziane valt het levendig kleurgebruik op. Kleuren als rood, blauw en groen zorgen voor een frisse en sportieve uitstraling. De moderne designs zijn voorzien van een prachtig zacht lederen horlogeband die met de hand vervaardigd is. De verschillende ledersoorten die worden gebruikt voor de horloges van Meccaniche Veneziane zijn afkomstig uit Veneto en Toscane. De combinatie van het Zwitserse automatische uurwerk, de edelstalen horlogekast, het sterke saffierglas en de lederen horlogebanden resulteren in een kwaliteitshorloge, met een moderne en sportieve uitstraling, van zeer hoge kwaliteit.

Meccaniche Veneziane Nereide 1202001

De Meccaniche Veneziane Nereide horloges zijn tot wel tweehonderd meter waterdicht. Andere mooie eigenschappen van deze modellen zijn de verschroefde kroon, draaibare bezel, lichtgevende indicatoren en datumaanduiding. Bovendien zijn ze voorzien van C1 Swiss Superluminova. De Meccaniche Veneziane Nereide Ardesia en Rubino modellen zijn daarnaast nog voorzien van Côtes de Genève. Deze laatste modellen worden bovendien verkocht met een mooie korting, aangezien dit de modellijn uit 2018 is.  

Dan is er ook nog de Meccaniche Veneziane Nereide Jubilee serie. De horloges binnen deze serie hebben hetzelfde levendige kleurgebruik als de Meccaniche Veneziane Nereide modellen. Echter hebben deze modellen in plaats van een lederen band een stoere edelstalen horlogeband. Ook deze modellen zijn tot tweehonderd meter waterdicht. De collectie van Meccaniche Veneziane kent ook nog de Nereide Ceramic modellen. Hier zien we modellen met een zwart lederen horlogeband en een zwarte wijzerplaat. Deze modellen zijn voorzien van een ceramische bezel. Last but not least is de Meccaniche Veneziane Nereide GMT serie. Hier zien we horloges met de mooie en geliefde GMT functie, ook weer opvallend door een levendig kleurgebruik.

Wij zijn officieel dealer van Meccaniche Veneziane. Wanneer u kiest voor een horloge van Meccaniche Veneziane, wordt deze door ons geleverd met twee jaar garantie. Bovendien ontvangt u het horloge in een uniek houten horlogedoos, dat is gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. In deze regio is het ambacht van houtbewerking een belangrijk onderdeel van de cultuur. Met zo’n prachtig horlogedoosje is de ontvangst van uw horloge extra bijzonder!

Uiteraard is een certificaat en handleiding inclusief.