Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders van Orbita | Zwitserse technologie

Geplaatst op 21 maart 2020 om 15:39 uur

Voor de echte liefhebber van automatische horloges zal Orbita een bekend watchwinder merk zijn. Dit merk is afkomstig uit de Verenigde Staten en maakt gebruik van de welbekende Zwitserse techniek en motoren. De zeer luxe watchwinders van Orbita zijn het absolute neusje van de zalm op dit gebied en zijn dan ook wereldwijd bekend. Orbita biedt de keuze uit het zogenaamde ‘Programmable System’ en het door hen gepatenteerde ‘Rotorwind System’. De laatste is door Orbita zelf ontwikkeld en voorziet de horloges van de benodigde energie door het zachtjes schudden van het horloge. Het ‘Programmable System’ werkt als een reguliere watchwinder welke de horloges opwindt middels rotatie. Orbita heeft een ruime en zeer mooie collectie watchwinders, waarvan de Orbita Avanti serie de meest luxe en uitgebreide is. Zowel voor de liefhebber van enkele horloges tot de grote verzamelaar bieden Orbita watchwinders genoeg mogelijkheden.

In de Orbita Avanti watchwinder serie zien we zeer luxueuze watchwinders vervaardigd uit prachtig makassar hout en glas. De klassieke designs zijn zeer exclusief. De bijzondere houten kasten zijn voorzien van ingelegd carbon. De Orbita Avanti watchwinders binnen deze serie zijn net als de andere watchwinders van Orbita geschikt voor elk automatisch horloge ongeacht merk of type. Er zijn watchwinders van Orbita met verschillende capaciteit. Zo zijn er watchwinders met ruimte voor drie horloges, maar ook voor tot wel zesendertig automatische horloges. Ideaal voor de echte verzamelaar. De Orbita Avanti watchwinders zijn uitgerust met speciale horlogekussentjes, vervaardigd uit flexibel foam. Deze zijn voorzien van het logo van Orbita. De speciale kussentjes zijn geschikt voor bijna elke maat horloge, maar voor kleinere horloges zijn er ook eventueel speciale kleinere kussentjes verkrijgbaar. Ze beschermen uw horloge tegen beschadiging.

Orbita Avanti 36 watchwinder

De Orbita Avanti watchwinders zijn uitgerust met de nieuwste technieken. Orbita is dan ook een zeer innovatief merk te noemen, welke verschillende patenten op haar naam heeft staan. Hieronder valt het eerder genoemde ‘Rotorwind System’. De Orbita Avanti watchwinders zijn stil en energiezuinig in gebruik. Daarnaast voorzien ze in drie draairichtingen, namelijk CW, CC en Alt. Bovendien zijn de rotoren individueel instelbaar en zijn de watchwinders voorzien van een LCD scherm. Ook een overwind protectie ontbreekt uiteraard niet.

BensonTrade is officieel dealer noemen van Orbita. U kunt dan ook met een veilig en vertrouwd gevoel terecht bij ons voor een exclusieve Orbita watchwinder. Wanneer u een watchwinder van Orbita bestelt bij BensonTrade, wordt deze geleverd met twee jaar garantie en handleiding. Wij verzenden wereldwijd via Fedex, DPD of PostNL. Uiteraard kunt u betalen met uw creditcard, iDeal of Paypal.