Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Redentore horloges

Geplaatst op 5 mei 2020 om 08:20 uur

Elke horlogeliefhebber heeft wel een klassiek vormgegeven horloge. Een horloge dat je als “dress watch” draagt naar kantoor, een sollicitatiegesprek, bruiloft of gewoon bij een feestje. Simpelweg een klassiek horloge dat past bij jouw outfit en een chique maar ingetogen uitstraling heeft. Diverse horlogemerken hebben een lijn met klassieke horloges. Merken zoals Baume et Mercier, Longines en IWC zijn goede voorbeelden. Maar wat als je nu op zoekt bent naar een meer betaalbaar klassiek horloge? Dan kom je al snel uit bij Meccaniche Veneziane. Naast de populaire Nereide en Arsenale modellen hebben ze een prachtige serie horloges met fraaie klassieke en elegante inslag. De Redentore horloges.

Meccaniche Veneziane Redentore horloge

Een bijzondere en treffende combinatie van Italiaanse klasse en Zwitserse kwaliteit, dat biedt het Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane biedt een mooie collectie automatische horloges, voorzien van Zwitserse en Japanse (Seiko) uurwerken, met moderne en stoere horloges. Echter heeft dit merk ook een fraaie lijn meer klassieke horloges, waarover later meer.

Meccaniche Veneziane behoort tot het neusje van de zalm op het gebied van horloges van Italiaanse herkomst. Het merk kenmerkt zich onder andere door een fraaie afwerking en onder meer Zwitserse uurwerken van het merk STP. Nadat elke Meccaniche Veneziane horloge met de uiterste precisie is geassembleerd, wordt deze ook nog eens vakkundig met geïnspecteerd en gecontroleerd voordat men helemaal tevreden is met het eindresultaat. Kwaliteit staat bovenaan bij dit Italiaanse horlogemerk. Met haar collectie brengt Meccaniche Veneziane de traditionele Venetiaanse horlogetraditie terug naar het heden en combineert dit met een eigentijdse uitstraling.

De Meccaniche Veneziane horlogecollectie bestaat uit verschillende series, waaronder de Meccaniche Veneziane Redentore horloges. Deze horloges zijn vrij ingetogen en klassiek vormgegeven. Ze stralen luxe en elegantie uit. Binnen deze serie zien we horloges met verschillende kleuren wijzerplaten zoals wit, zwart, blauw, rood en groen. Ook vallen de vintage lederen horlogebanden in positieve zin op. Deze horlogebanden worden met de hand vervaardigd door lokale ambachtslieden. Het leder dat wordt gebruikt voor deze horlogebanden is afkomstig uit Veneto en Toscane. De aansprekende designs van Meccaniche Veneziane hebben een geheel eigen karakter en uitstraling. De horlogekast heeft een doorsnede van 40mm of naar wens zelfs 36mm die erg geschikt is voor heren met kleinere polsen of juist voor dames. De combinatie van de levendige kleuren, tezamen met een verder rustig ogende wijzerplaat en vintage horlogeband maakt de Meccaniche Veneziane Redentore horloges interessant voor een breed publiek.

Elk horloge van Meccaniche Veneziane wordt bovendien geleverd in een bijzonder fraaie houten of lederen horlogebox. Ook aan deze boxen wordt, net als aan de horloges zelf, de grootst mogelijke zorg besteed. De houten horlogeboxen worden namelijk vervaardigd door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli, dit geheel volgens de oude traditie van houtbewerking. De horlogebox is dan ook een waardevolle en fraaie toevoeging aan het horloge zelf en maakt het plaatje helemaal compleet.

U vindt nu de laatste Swiss made Meccaniche Veneziane Redentore horloges in onze webshop. De nieuwe Redentore modellen zijn namelijk uitgevoerd met een Japans automatisch Seiko uurwerk. U ontvangt nu korting op alle Swiss made Redentore modellen, een uitgelezen kans voor u om een Swiss made kwaliteitshorloge met Italiaans design te bestellen voor een extra scherpe prijs! De horloges die u in deze categorie ziet, zijn tot 100 meter waterdicht en voorzien van Côtes de Genève. Wanneer u een Meccaniche Veneziane horloge bestelt ontvangt u deze met twee jaar garantie in de prachtig houten horlogebox.

Als officieel dealer van Meccaniche Veneziane horloges bieden wij u de nieuwste collecties, scherpe prijzen en duidelijke service. Vrijwel alle horloges zijn vanuit voorraad leverbaar.