Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic Limited Edition horloges

Geplaatst op 4 november 2021 om 11:54 uur

Een horlogemerk dat één van onze favorieten is, is het Duitse merk Davosa. Waarom? Omdat Davosa horloges een ontzettend hoog niveau hebben qua kwaliteit, afwerking en designs. Dit hebben natuurlijk meerdere horlogemerken, maar Davosa combineert dit met een zeer aantrekkelijke prijs. Een Davosa horloge biedt eigenlijk alles wat je wilt als horlogeliefhebber maar je betaalt nooit teveel, zoals bij andere merken voor hun marketing, geschiedenis of sponsoring.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 horloge

Wij zijn al ruim 12 jaar officieel dealer van Davosa en met groot plezier. Wij hebben dus al vele horloges van dit merk de revue zien passeren. Binnenkort volgt een zeer bijzonder horloge waar wij al naar uitkijken.

Het merk Davosa bestaat 140 jaar en dat wordt gevierd met een speciaal limited edition horloge van dit Duitse horlogemerk. De oplage bestaat uit 2 verschillende varianten in de kleuren geel en oranje. Van elk zijn er 140 stuks geproduceerd, wereldwijd. Uiteraard is elk horloge individueel genummerd.

De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition Yellow heeft als referentie 161.589.75 en is voorzien van een Zwitsers automatisch uurwerk en carbon horlogekast. Carbon is extreem licht en sterk en heeft een moderne uitstraling. Het wordt niet voor niets veel gebruikt in de autosport. De wijzerplaat heeft een gele index en is voorzien van SuperLuminova zodat de index ook in het donker goed afleesbaar is. Het Davosa Argonautic Carbon Limited Edition Yellow horloge heeft saffierglas, een helium valve en verschroefde kroon. De band is van zwart rubber en bevat een vouwsluiting met duikverlening. Dit horloge wordt met een extra NATO horlogeband geleverd.

Het Davosa Argonautic Carbon Limited Edition Orange horloge met referentienummer 161.589.65 is exact hetzelfde als het gele exemplaar, maar heeft een oranje index in plaats van een gele index. De combinatie van de carbon horlogekast, zwarte accenten en gele of oranje index maken deze limited edition horloges een absolute “must have”.

Uiteraard zijn deze Davosa Argonautic Carbon Limited Edition volledig Swiss made, hetgeen ook vermeld staat op de wijzerplaat. De achterkant van het horloge is zeer bijzonder en volledig geïndividualiseerd voor deze speciale gelegenheid: het 140-jarig bestaan van Davosa.

Wij hebben diverse exemplaren van dit model gereserveerd en krijgen deze eind November geleverd vanuit Duitsland. De eerdere limited edition horloges van Davosa waren zeer snel uitverkocht. Wil jij een bijzonder horloge? Binnenkort presenteren wij de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition horloges op onze website.

De prijs bedraagt 1.198,00 euro (incl. 21% BTW). Wil jij niet langer wachten? Stuur ons dan een e-mail. Dan kunnen wij alvast een exemplaar voor je reserveren.