Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane Redentore horloge uitverkoop

Geplaatst op 29 oktober 2021 om 11:58 uur

Horloges, je kan eigenlijk niet zonder. Een horloge is zoveel meer dan alleen een instrument om de juiste tijd te meten. Het is een symbool van smaak en voorkeur. De één draagt graag een klassiek horloge terwijl de ander liever een sportief exemplaar draagt. Gelukkig zijn er ontzettend veel merken zodat er een ruime keuze is. Niet alleen qua design maar zeker ook qua prijs. Een goed horloge hoeft echt niet duur te zijn. Zeker niet wanneer wij extra interessante prijzen aanbieden. Een goed voorbeeld van scherp geprijsde horloges van goede kwaliteit vind je bij Meccaniche Veneziane.

Meccaniche Veneziane Redentore 1201001 horloge

Bepaalde horlogemerken bieden een zekere exclusiviteit en gegarandeerde kwaliteit, zonder dat je hiervoor de hoofdprijs hoeft te betalen. Een bijzonder merk dat onder deze noemer valt is het stijlvolle Italiaanse horlogemerk Meccaniche Veneziane. Het merk is ontstaan door de passie van twee broers voor de werking van het uurwerk. Ondanks dat Meccaniche Veneziane nog een relatief jong merk is, biedt het merk door de ontstaansgeschiedenis toch een mooi verhaal en een stukje historie. De Meccaniche Veneziane horloges zijn stijlvol en een prachtig voorbeeld van echte Italiaanse klasse. Ondanks de luxe uitstraling van de horloges van Meccaniche Veneziane zijn de horloges van het merk betaalbaar. Op het gebied van kwaliteit biedt het merk het allerbeste in deze prijsklasse. We kunnen dus wel stellen dat elk Meccaniche Veneziane horloge een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden heeft.

De collectie van Meccaniche Veneziane hebben een Italiaans design en hebben nog het meeste weg van de welbekende Rolex horloges. Waar het merk voorheen standaard gebruik maakte van Swiss made uurwerken, die natuurlijk wereldwijd goed bekend staan, biedt Meccaniche Veneziane tegenwoordig ook horloges die zijn uitgerust met een automatisch Seiko uurwerk. Dit maakt dat deze horloges tegen een nog scherpere prijs kunnen worden aangeboden. Meccaniche Veneziane biedt verschillende mooie series horloges, waarvan de Meccaniche Veneziane Nereide en Redentore series de bekendste zijn. De horloges in deze laatste serie bieden een klassiek en stijlvol design. De Meccaniche Veneziane Redentore horloges die nog voorzien zijn van Zwitserse automatische uurwerken, zijn nu bij ons afgeprijsd. Het gaat om de laatste serie met Swiss made uurwerken, waardoor je nu Zwitserse kwaliteit en Italiaanse klasse kunt aanschaffen tegen een extra aantrekkelijke prijs.

Meccaniche Veneziane staat onder andere bekend om de prachtige handgemaakte lederen horlogebanden waarvan hun horloges zijn voorzien. Het leder dat voor deze horlogebanden wordt gebruikt is afkomstig uit Veneto en Toscane. Lokale en bekwame ambachtslieden worden ingezet om ieder Meccaniche Veneziane horloge te voorzien van deze bijzondere vintage leren horlogebanden. Bij Meccaniche Veneziane kies je voor een compleet plaatje. Niet alleen bij het horloge zelf, maar zelfs bij het vervaardigen van de horlogeboxen van Meccaniche Veneziane komt de hand van de vakman kijken. De exclusieve horlogeboxen van Meccaniche Veneziane zijn namelijk gemaakt van bijzonder mooi hout, dat is bewerkt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Deze horlogeboxen zijn echt de kers op de taart en maken het plaatje helemaal compleet.

We bespreken graag een tweetal modellen uit deze mooie serie van Meccaniche Veneziane. Allereerst het Meccaniche Veneziane Redentore 40mm Ref. 1201001 horloge. Dit horloge heeft een rustig en ingetogen karakter. Het horloge is voorzien van een prachtige handgemaakte lederen horlogeband in de kleur bruin. De horlogeband is, zoals kenmerkend is voor de horloges van Meccaniche Veneziane, voorzien van stiksels in een contrasterende kleur. De horlogekast is vervaardigd uit edelstaal en heeft een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is uitgevoerd in de kleur wit. Dit horloge is tot maar liefst 100 meter waterdicht. Het horloge is verder voorzien van extreem sterk saffierglas, zodat je niet snel bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Daarnaast is het horloge keurig afgewerkt met Côtes de Genève. Dit is echt een voorbeeld van een horloge dat passend is bij vrijwel elke outfit. Zowel bij een casual outfit als bij een pak is dit horloge een uitstekende keuze.

Een volgend model uit de Redentore serie, met Zwitsers uurwerk, is het Meccaniche Veneziane Redentore 40mm Ref. 1201002 horloge. Dit horloge is eveneens voorzien een bijzonder mooie lederen band, waar Meccaniche Veneziane om bekend om staat. Ook deze horlogeband is uitgevoerd in de kleur bruin met een lichtere kleur stiksel als accent. De wijzerplaat van dit horloge is zwart van kleur met zilverkleurige accenten. Dit horloge is ook weer tot 100 meter waterdicht en biedt zowel een datumaanduiding als een secondewijzer. Verder is ook dit horloge weer voorzien van Côtes de Genève. Kortom, een prachtig Italiaans design met een kwalitatief hart van Zwitserse komaf.

Grijp nu je kans en kies uit één van de laatste afgeprijsde Meccaniche Veneziane Redentore modellen met een Swiss made uurwerk. De toch al betaalbare kwaliteitshorloges van Meccaniche Veneziane zijn hiermee extra scherp geprijsd, waardoor je ook voor echte kwaliteit kunt kiezen met een minder breed budget.

Wanneer je één van deze Meccaniche Veneziane modellen bestelt in onze webshop, ontvang je deze in een prachtige luxe officiële box. Bovendien krijg je 2 jaar garantie. Wij verzenden wereldwijd met onder andere DPD, Fedex en PostNL en verpakken jouw nieuwe horloge heel zorgvuldig. Het is bij ons bovendien mogelijk te betalen met creditcard, Paypal of iDeal in een veilige betaalomgeving.

Neem dus nu een kijkje in onze webshop, dit kan wel eens de laatste kans zijn om voor deze mooie prijs een Italiaans horloge van dit kaliber aan te kunnen schaffen.