Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Black Series watchwinders binnenkort weer op voorraad

Geplaatst op 10 november 2021 om 14:44 uur

De Benson Black Series watchwinders zijn waarschijnlijk de beste keuze in hun segment. Het Nederlandse merk Benson combineert kwaliteit, hoogwaardige materialen en een uitstekende functionaliteit om automatische horloges op te winden. De Black Series modellen zijn luxe horlogeaccessoires die geschikt zijn om elk automatisch horloge, ongeacht horlogemerk of model, professioneel en veilig te voorzien van energie. Dit is belangrijk want als je meerdere automatische horloges in je bezit hebt wil je deze graag in topconditie houden. Een Benson Black Series watchwinder zorgt hiervoor.

Deze generatie watchwinders biedt allerlei extra’s die ontzettend handig zijn voor de horlogeliefhebber. De extra opbergruimte voor andere horloges, deur waarmee je de watchwinder afsluit zodat de horloges veilig opgeborgen zitten, modern touchscreen, LED verlichting en flexibele horlogehouders die je vastklikt in de watchwinder zijn een paar voorbeelden. Juist de eigenschappen van de Benson Black Series maken deze horlogeaccessoires zo geliefd. Voor het opwinden van jouw automatische horloges wil je toch het beste? Het leuke aan dit merk is dat je enorm veel kwaliteit krijgt voor een relatief lage prijs. Benson steekt geen enorme budgetten in marketing of sponsoring, de beste reclame voor dit Nederlandse merk zijn de ervaringen van de gebruikers van een Benson watchwinder. Een soortgelijk model kost bij een concurrerend merk vaak 2x tot 3x zoveel.

Benson Black Series 2.16.WA watchwinder

De Benson Black Series collectie is geschikt voor het opwinden van 2, 4, 6, 8, 12 en 16 automatische horloges. Deze horlogeaccessoires zijn vervaardigd van hout en beschikbaar in diverse kleuren en materialen. Het opwinden van een automatisch horloge is nog nooit zo eenvoudig geweest, want per horloge selecteer je via het touchscreen de draairichting en het gewenste aantal omwentelingen per dag. Je kan dus jouw Breitling horloge geheel anders opwinden van jouw Omega of Rolex horloge. Je kiest precies die instellingen die geschikt zijn voor jouw automatische horloge. Hierdoor zorg je voor het optimale energieniveau voor jouw horlogecollectie en hoef je nooit meer bang te zijn dat jouw horloges stil komen te staan. In een Benson Black Series watchwinder zijn jouw horloges altijd gereed om direct te dragen met de juiste tijd en datum. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite maar is zeker ook beter voor het behoud van het horloge. Je hoeft immers niet elke keer de kroon te openen om het horloge te voorzien van energie en de functies (tijd, datum en/of andere instellingen) te corrigeren.

Wat ons nog meer aanspreekt aan de Benson Black Series watchwinders is het feit dat je veel keuze hebt uit verschillende kleuren/varianten. Je kan uiteraard kiezen voor een zwarte watchwinder die vrijwel in elk interieur past, maar je kan ook kiezen voor een model met carbon fibre of walnoot look. Of je kiest voor een wit of rood model. Hierdoor vind je in de collectie altijd een geschikt model dat goed past bij jouw horlogecollectie en interieur.

Benson maakt al jaren gebruik van Japanse motoren in haar watchwinders. Deze motoren zijn uitermate duurzaam en hebben een zeer laag geluidsniveau waardoor de modellen, in combinatie met de deur die gesloten kan worden, in stilte opereren. Of je nu een watchwinder voor 2 horloges of een watchwinder voor 4 horloges zoekt, de collectie van dit Nederlandse merk heeft het. 

Vanwege de enorme populariteit van de Benson Black Series watchwinders waren vrijwel alle modellen zeer snel uitverkocht. Sommige modellen zijn al ruim 7 maanden niet leverbaar. Gelukkig hebben we goed nieuws. De nieuwste generatie Benson Black Series modellen is geproduceerd en onderweg naar ons. Wij verwachten dat we alle openstaande bestellingen begin december kunnen uitleveren direct na binnenkomst in ons magazijn. Na verzendingen sturen wij je de verzendbevestiging en trackinggegevens zodat je het pakket kunt volgen. Je hebt dus ruim voor Kerstmis jouw Benson Black Series watchwinder in huis.

Ben jij op zoek naar een goede watchwinder? Bekijk dan de actuele collectie Benson Black Series watchwinders. Wacht niet te lang, want de verwachting is dat de binnenkomende modellen wederom vrij snel zijn uitverkocht. Je reserveert een exemplaar door jouw bestelling te plaatsen in onze webshop. Hiermee verzekeren wij jou van een exemplaar dat direct na binnenkomst aan jou wordt toegezonden.

Als officieel dealer van Benson leveren wij elke watchwinder inclusief minimaal 2 jaar garantie, certificaat, adapter en handleiding. Buiten de EU verzenden wij BTW vrij.