Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

Geplaatst op 31 oktober 2022 om 14:34 uur

Voor iedereen met een passie voor mooie horloges is het enthousiasme en de liefde voor het vak van de horlogemaker tastbaar in het design van een luxe horloge. Een horloge dat met de grootst mogelijke zorg is geassembleerd door de hand van de vakman is voor de echte liefhebber dan ook het mooiste dat er is. Zwitserland herbergt als horlogeland pur sang vele mooie horlogemerken die niets anders willen dan hun passie voor het luxe horloge doorgeven door hun sublieme werk. Daarbij is het horloge met een automatisch uurwerk voor de meeste liefhebbers het meest interessant.

Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75

De werking van een automatisch uurwerk is fascinerend, doordat deze kan functioneren door enkel beweging. De natuurlijke beweging van de pols kan het horloge daardoor van energie voorzien. Ook in Duitsland vinden we horlogemerken met horloges van exclusieve kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van Swiss made uurwerken.

Een Duits horlogemerk dat met een eigen filosofie horloges van exclusieve kwaliteit produceert, is het merk Davosa. Davosa wil in de kern horloges maken voor de mensen die erdoor gefascineerd zijn en doen dit altijd met veel enthousiasme en de expertise van de echte vakman. Daarbij vindt men bij Davosa het belangrijk zich steeds te blijven ontwikkelen. Innovatie staat dan ook hoog in het vaandel bij dit merk. Bovendien wil Davosa dat het merk in het hart van de samenleving staat en betaalbaar blijft, zodat het toegankelijk is voor een breed publiek. Davosa maakt voor de horloges gebruik van Swiss made uurwerken van merken als ETA en Sellita. Dit maakt dat een horloge van Davosa in de basis solide en uiterst betrouwbaar te noemen is.

Binnen de collectie van Davosa vinden we onder meer bijzondere pilotenhorloges en robuuste duikhorloges die zeer goed bekend staan. De Ternos en Argonautic modellen van Davosa zijn speciaal geschikt voor diegenen die houden van horloges met een sportieve uitstraling. Bovendien zijn deze horloges uitermate geschikt wanneer je een horloge zoekt waarmee je ook kunt zwemmen en duiken. In dit artikel vertellen we je graag meer over een specifiek Argonautic model van Davosa, namelijk de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Dit is een duikhorloge uit de collectie, die tot maar liefst 300 meter waterdicht is. Het horloge is speciaal uitgegeven vanwege het 140 jarig bestaan van Davosa. Het betreft een Limited edition, wat betekent dat dit model is gelimiteerd op 140 stuks wereldwijd. Met dit horloge kies je dan ook voor een absoluut uniek stuk. Het horloge heeft een zwarte rubberen horlogeband, die sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting geeft het horloge een extra luxe uitstraling en laat het geheel mooi in elkaar overlopen. Bovendien wordt dit design geleverd met een extra nato horlogeband. Deze is eveneens zwart en voorzien van een lichtgroen accent. De horlogekast van dit model is gemaakt van carbon, wat het horloge extra uniek maakt. De horlogekast heeft een doorsnede van 42mm en een dikte van 13mm. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur en voorzien van lichtgroene accenten. De opgelegde index biedt als groot voordeel dat deze ook in het donker goed zichtbaar is.

Het hart van de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 wordt gevormd door een Swiss made automatisch uurwerk. Dit maakt dit horloge uiterst betrouwbaar en degelijk. Een Swiss made horloge moet niet voor niets aan hoge eisen voldoen om dit label te mogen dragen. Dit betekent dat je met een horloge van Davosa kiest voor een horloge waar je vele jaren plezier aan zult beleven. Davosa heeft voor de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 gekozen voor het gebruik van saffierglas. Dit is een glassoort die extreem sterk is en bovendien erg goed bestand tegen krasjes. Ook op technisch gebied biedt dit horloge vele waardevolle eigenschappen. Zo is dit model voorzien van een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Daarnaast biedt dit horloge een helium ventiel, datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren.

Davosa biedt met de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 dus een prachtig horloge voor de echte sportieveling. Daarnaast is dit model zeker ook interessant voor de verzamelaar, doordat het een Limited edition betreft en een unieke uitstraling heeft. Ook wanneer je een horloge wilt dat van zeer goede kwaliteit is en een robuuste en sportieve uitstraling heeft, dan is dit het horloge voor jou!

Een horloge als van een merk als Davosa, koop je bij voorkeur bij een officieel dealer. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste service, de nieuwste collecties en de scherpste prijzen. Wij zijn officieel dealer van Davosa en bieden de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 bij ons aan in de webshop. Wanneer je ervoor kiest dit exclusieve horloge bij ons te bestellen, dan ontvang je deze thuis met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Natuurlijk ontbreekt ook de duidelijke handleiding niet, waardoor je er meteen mee aan de slag kunt!