Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De leukste horloges onder de 200 euro

Geplaatst op 8 november 2022 om 14:23 uur

Een stijlvol horloge kan de outfit van de moderne man helemaal perfectioneren. Bij de keuze voor een herenhorloge laat je je dan niet alleen leiden door de uitstraling van een horloge. Tenslotte is natuurlijk ook de kwaliteit van groot belang. Bovendien zijn de keuze voor hoogwaardige materialen en duurzaamheid een pré te noemen. Tot slot spelen eventuele extra functionaliteiten en natuurlijk de prijs een belangrijke rol.

Iron Annie Bauhaus 5046-2

Ook voor diegene met een minder groot budget zijn er verscheidene mogelijkheden. Voor een elegant herenhorloge met een stijlvolle uitstraling dat bovendien van uitstekende kwaliteit is, hoef je namelijk zeker niet altijd de hoofdprijs te betalen. Er zijn verschillende bijzonder mooie horlogemerken actief binnen de horlogerie die horloges van kwaliteit bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij laten je dan ook graag kennis maken met de leukste horloges onder de 200,-. Wij hebben hiervoor een drietal horloges geselecteerd, van verschillende interessante merken.

We beginnen met een aansprekend horloge van het Duitse merk Iron Annie. Duitsland staat bekend om de productie van degelijke en betrouwbare horloges, die tegen een stootje kunnen. De horloges van Iron Annie zijn hiervan een mooi voorbeeld. Het Iron Annie horloge dat we bij je onder de aandacht willen brengen, is de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Dit horloge is afkomstig uit de iron Annie Bauhaus serie. De horloges uit deze serie zijn geïnspireerd op de Bauhaus kunststroming, waar minimalisme en eenvoud de boventoon voeren. Deze aspecten komen dan ook duidelijk tot uiting bij de Iron Annie Bauhaus 5046-2. Het horloge is voorzien van een zwart lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is eveneens zwart van kleur, wat het geheel mooi in elkaar doet overlopen. De subtiele zilverkleurige accenten op de wijzerplaat, zorgen ervoor dat deze rustig en overzichtelijk oogt. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van slechts 8 mm en een doorsnede van 40 mm. De dunne horlogekast is één van de kenmerken van de Iron Annie Bauhaus horloges en maakt deze horloges extra comfortabel om te dragen. Dit horloge is voorzien van K1 mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. Voor dit specifieke horloge heeft men bij Iron Annie gekozen voor het gebruik van een ETA quartz uurwerk. Het voordeel van een quartz uurwerk is de uiterst nauwkeurige tijdsweergave en het feit dat deze uurwerken beter bestand zijn tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk. Tot slot biedt dit horloge een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren en een secondewijzer. Dit maakt dit een zeer compleet horloge van mooie kwaliteit en gevoel voor stijl.

Een tweede horloge dat eveneens is aan te schaffen voor minder dan 200,-, is afkomstig uit de collectie van het Nederlandse horlogemerk Van Speyk. Het gaat dan om de Van Speyk Holland AW11.BL. Dit horloge heeft een prachtige bruine lederen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, voorzien van een zilverkleurige Romeinse index en wijzers. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, dat bekend staat als extreem sterk. Dit biedt als groot voordeel dat er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Het horloge is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk. De echte liefhebber zal bovendien gecharmeerd zijn van de doorzichtige bodem, waardoor je je horloge ook echt aan het werk kunt zien. Het uurwerk is subliem afgewerkt met blauwe schroeven, voor een extra luxe uitstraling. Het oog voor detail komt onder meer tot uiting in de weergave van het Van Speyk logo op zowel de horlogeband, als op de rotor en de horlogekast. De Van Speyk Holland AW11.BL beschikt tot slot over een secondewijzer. Van Speyk biedt met dit model uit de Van Speyk Holland serie bovendien de mogelijkheid deze indien gewenst met een zwarte wijzerplaat en zwarte horlogeband te bestellen. Met de Van Speyk Holland AW11.BL kies je voor kwaliteit, een tijdloos design en een scherpe prijs!

Het laatste horloge dat we graag bij je onder de aandacht brengen, is er één van het merk Armogan. Het ontwerp van de Armogan Regalia Blue Sapphire S44 vindt zijn inspiratie binnen de racesport en is daarmee uitermate geschikt voor de liefhebber van mooie horloges en van de autosport. Wat direct opvalt aan dit bijzondere horloge, is de retro bruine horlogeband, die prachtig contrasteert met de helderblauwe tinten die we terugzien op de wijzerplaat. Het horloge is verder voorzien van gehard mineraalglas en sluit met een doornsluiting. De edelstalen horlogekast heeft een doorsnede van 40 mm en een dikte van 11 mm. De basis van dit horloge wordt gevormd door een quartz uurwerk van het merk Miyota. De Armogan Regalia Blue Sapphire S44 biedt tot slot een mooie chronograaf functie, secondewijzer en een datumaanduiding. Met dit horloge kies je absoluut voor een echte eyecatcher om de pols, waar je bovendien altijd op zult kunnen vertrouwen.

Bovengenoemde 3 horloges zijn verkrijgbaar bij ons in de webshop. Hier vind je bovendien nog verscheidene andere prachtige horloges voor onder de 200,-. Wanneer je op zoek bent naar een mooi horloge dat bovendien betrouwbaar is, is het dan ook zeker de moeite waard een kijkje te nemen!