Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Single 1.BS watchwinder

Geplaatst op 23 augustus 2024 om 10:05 uur

Een goede watchwinder koop je, net als een luxe horloge, bij een bedrijf met kennis en ervaring op dit gebied. Waar menig liefhebber de nodige tijd en aandacht besteedt aan het selecteren van een fraai luxe horloge, is dit minstens even belangrijk bij het aanschaffen van een goede watchwinder.

Benson Compact Single 1.BS watchwinder

Wij, BensonTrade, hebben een ruime kennis en ervaring in huis op het gebied van het luxe (automatische) horloges en de daarmee onlosmakelijk verbonden watchwinder als accessoire. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied weten wij dan ook als geen ander waar een goede watchwinder aan moet voldoen. Wij selecteren dan ook enkel watchwinders voor onze webshop van hoge kwaliteit.

Wanneer je een watchwinder aanschaft bij ons in de webshop weet je dan ook altijd zeker dat je kiest voor kwaliteit. Wij bieden in onze webshop een ruim assortiment A-merk watchwinders van verschillende goede merken. Je hebt hierbij de keuze uit modellen met een kleine of grote capaciteit, in uiteenlopende designs en modellen gemaakt van verschillende materialen. Wij kunnen je bij het uitzoeken van een passende watchwinder voor jouw automatische horloge of horloges bovendien helpen met een antwoord op je vragen, of indien gewenst een professioneel advies.

In dit artikel vertellen we je graag meer over een watchwinder uit de collectie van een zeer bijzonder Nederlands merk, namelijk het merk Benson. Benson is een merk met een uitgebreide collectie, die zich onder meer weet te onderscheiden van andere merken door de goede prijs-/kwaliteitverhouding die het merk te bieden heeft. Met een Benson watchwinder kies je dan ook altijd voor veel waar voor je geld. Binnen de collectie van Benson is veel mogelijk wat betreft capaciteit, design en techniek. We hebben voor dit artikel een specifieke watchwinder uit de collectie van het merk geselecteerd, waarover we je graag meer vertellen. Het gaat om de Benson Compact Single 1.BS watchwinder.

Deze fraaie watchwinder is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge en is dan ook ideaal wanneer je 1 of 2 automatische horloges in het bezit hebt. Dit model is gemaakt van hout en is uitgevoerd met een zwarte buitenkant. Dit geeft deze watchwinder een elegante en luxe uitstraling. Het automatische horloge dat moet worden opgewonden, kan eenvoudig in de houder van de watchwinder worden geklikt. Doordat Benson hiervoor gebruik maakt van flexibele horlogehouders, past vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houder. De Benson Compact Single 1.BS watchwinder is zeer compact vormgegeven en kan zowel met behulp van een adapter als op batterijen functioneren. Door de combinatie van deze eigenschappen kun je deze watchwinder makkelijk plaatsen en verplaatsen. Bovendien neem je dit model makkelijk met je mee wanneer je dat wilt, bijvoorbeeld naar kantoor of op (zaken)reis. Daarnaast is het ook een goede mogelijkheid om de watchwinder in een kluis te bewaren indien je dit wilt. Op deze manier bewaar je je horloge en je watchwinder zo veilig mogelijk.

De Benson Compact Single 1.BS watchwinder is voorzien van een hoogwaardige Japanse motor. Deze motoren staan bekend om verschillende positieve eigenschappen. Allereerst zijn deze motoren zeer betrouwbaar, waardoor je er altijd op kunt rekenen dat jouw automatische horloge klaar is voor gebruik wanneer je hem in de watchwinder hebt geplaatst. Ten tweede zijn deze motoren energiezuinig en bovendien stil in gebruik. Deze laatste eigenschap zorgt ervoor dat je jouw Benson Compact Single 1.BS watchwinder kunt plaatsen waar je maar wilt, ook op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de werkkamer, of de slaapkamer. Verder beschik je met deze watchwinder over een modern touchscreen, geheel passend bij een vooruitstrevend merk als Benson. Hiermee stel je gemakkelijk de draairichting en het aantal omwentelingen per dag in, voor een perfecte wijze van opwinding van jouw automatische horloge. Tot slot biedt de Benson Compact Single 1.BS watchwinder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, ter bescherming van jouw automatische horloge tegen overspanning.

Kort samengevat is de Benson Compact Single 1.BS watchwinder een mooi voorbeeld van een Benson watchwinder van hoge kwaliteit, die verkrijgbaar is tegen een aantrekkelijke prijs. Met deze watchwinder kies je niet alleen voor een veilige en efficiënte wijze van opwinding voor jouw automatische horloge, maar daarnaast ook voor een veilige opbergplaats en een fraaie plek om jouw automatische horloge in te presenteren. Bovendien is de watchwinder handzaam en daardoor zeer gemakkelijk mee te nemen. De Benson Compact Single 1.BS watchwinder mag dan klein van stuk zijn, het biedt je alles wat je nodig hebt om beschadiging en stilstand van je automatische horloge te voorkomen.

De Benson Compact Single 1.BS watchwinder wordt door ons wereldwijd geleverd met 2 jaar garantie en een duidelijke handleiding. Waar je ook woont, een Benson watchwinder is dan ook altijd binnen handbereik. Kies daarom nu voor het beste voor jou automatische horloge én je portemonnee, kies voor een hoogwaardige watchwinder van Benson!