Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Meccaniche Veneziane horloge

Geplaatst op 18 augustus 2024 om 08:54 uur

Luxe horloges zijn niet alleen een zeer handig en een efficiënte accessoire voor het bijhouden van de tijd, de datum en bijvoorbeeld de maanfase. Het zijn ook modeaccessoires. Daarom is het luxe horloge ook niet meer weg te denken uit het modebeeld. Een zorgvuldig gekozen luxe horloge geeft iedere afzonderlijke outfit net dat beetje extra. Veel horloges met een stijlvol en luxe design kunnen worden gedragen bij zowel een zakelijke- als meer casual outfit. Zo kan ook een sportief horloge in deze gevallen zeer passend zijn. De echte verzamelaar kiest misschien eerder voor horlogedesigns uitgevoerd in verschillende stijlen.

Meccaniche Veneziane horloge

Er zijn horlogemerken binnen de horlogerie die opvallen door de combinatie van een collectie hoogwaardige en elegant vormgegeven horloges, met een bijzonder verhaal. Een perfect voorbeeld van een horlogemerk die zeker onder deze noemer valt, is het merk Meccaniche Veneziane. Meccaniche Veneziane is ontstaan uit de liefde van twee broers voor de werking van de klok. De inspiratie voor de aansprekende ontwerpen uit de collectie van Meccaniche Veneziane wordt gevonden in de bijzondere historie en de cultuur van Venetië, de stad van de romantiek en de kunst. Dit gegeven maakt deze horloges extra bijzonder. De charme van een horloge met een verhaal wordt tenslotte door menig liefhebber en/of verzamelaar gewaardeerd.

De welbekende Italiaanse klasse komt daarnaast in ieder afzonderlijk horloge van het merk duidelijk tot uiting. Meccaniche Veneziane heeft betrouwbare kwaliteit en een stukje oog voor detail hoog in het vaandel staan. De horloges worden dan ook door een vakman met de hand vervaardigd en stuk voor stuk tot in het kleinste detail perfect afgewerkt. Wanneer de horloges klaar zijn worden zij nog eens grondig geïnspecteerd, om er zeker van te zijn dat iedere klant een perfect werkend horloge ontvangt.

De horloges binnen de collectie van Meccaniche Veneziane hebben een geheel eigen identiteit en zijn altijd voorzien van de herkenbare handtekening van het merk. Meccaniche Veneziane biedt door het gebruik van verschillende kleurcombinaties en horlogebanden genoeg diversiteit. Hiermee kan de liefhebber met een diverse persoonlijke voorkeur terecht binnen de collectie van het merk. Zo kun je binnen de collectie van Meccaniche Veneziane terecht wanneer je een voorkeur hebt voor een horloge met veel kleur, maar ook voor modellen met een meer neutrale uitstraling. De horlogebanden van Meccaniche Veneziane worden met de grootste precisie gemaakt van hoogwaardig edelstaal of prachtig leder afkomstig uit Veneto en Toscane. Bij de horlogebanden van leder zorgen de contrasterend gekleurde stiksels voor een fraai en herkenbaar detail. De horlogebanden van Meccaniche Veneziane zorgen ervoor dat ieder horloge van het merk zeer comfortabel te dragen is. Naast de hoogwaardige materialen edelstaal en leder, maakt Meccaniche Veneziane onder meer ook gebruik van extreem sterk saffierglas. Dit zorgt ervoor dat het horloge goed beschermd is tegen krasjes of andere beschadigingen. Binnen de collectie van Meccaniche Veneziane vinden we niet alleen zeer stijlvolle herenhorloges, maar ook erg elegante damesmodellen. De dameshorloges van het merk zijn kleinere uitvoeringen van de herenmodellen. Bovendien zijn de horloges voor dames veelal verkrijgbaar in meer trendy kleuren.

Bekende en geliefde series binnen de collectie van Meccaniche Veneziane zijn de Nereide en Nereide GMT modellen. Daarnaast biedt het merk ook nog series zoals de Redentore en Arsenale series. Waar de Nereide modellen voorheen enkel verkrijgbaar waren voorzien van de welbekende Swiss made uurwerken, biedt Meccaniche Veneziane vandaag de dag ook Nereide modellen met Seiko uurwerken. Deze modellen zijn wat goedkoper dan de Nereide modellen met Swiss made uurwerken. Hiermee biedt Meccaniche Veneziane voor ieder wat wils. Het merk staat sowieso bekend vanwege de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding van de horloges. Met een horloge van Meccaniche Veneziane kies je dan ook altijd voor een horloge van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Je kunt bij het merk bovendien terecht voor horloges met mooie extra functionaliteiten. Zo biedt het merk modellen voorzien van een draaibare bezel, verschroefde kroon, Superluminova en lichtgevende indicatoren. Kort samengevat kies je met een horloge van het merk Meccaniche Veneziane altijd voor topkwaliteit voor een goede prijs. Ieder horloge combineert de welbekende Italiaanse klasse met een stukje hoogstaande techniek, waardoor je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Zo ben je met een horloge van Meccaniche Veneziane altijd bij de tijd.

De horloges van Meccaniche Veneziane worden tot slot geleverd in een prachtige houten horlogebox, gemaakt door een ambachtelijk houtbewerkingsbedrijf in Friuli. Ook hier maakt het merk echt iets bijzonders van. Dit maakt het fraaie Italiaanse plaatje helemaal compleet. Meccaniche Veneziane weet zich hiermee zeker te onderscheiden van andere horlogemerken.

Geïnteresseerd geraakt in de fraaie horloges van Meccaniche Veneziane? Je kunt bij ons in de webshop terecht voor prachtige modellen uit de collectie van Meccaniche Veneziane. Wij leveren deze bijzondere horloges als officieel dealer met twee jaar internationale garantie. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op de beste service, een uitgebreide garantie en de nieuwste modellen. Bekijk daarom nu de mogelijkheden en profiteer van de vele Meccaniche Veneziane horloges met leuke kortingen!