Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloges 2021

Geplaatst op 10 februari 2021 om 12:31 uur

Eone Time is een Amerikaans horlogemerk dat ontstaan is uit vriendschap. De oprichter van het merk, Hyungsoo Kim, werd geïnspireerd door het feit dat hij verschillende mensen met een visuele handicap in zijn vriendenkring had. Hij zag het als zijn doel een horloge te ontwerpen dat geschikt was voor zowel mensen met een visuele handicap als voor mensen die die handicap niet hadden. Belangrijk daarbij was, dat het horloge functioneel moest zijn, maar tegelijkertijd visueel aantrekkelijk. De horloges voor blinden en slechtzienden die destijds al op de markt waren, spraken veelal de tijd hardop uit bij het raadplegen van het horloge. Mensen voelden zich geregeld aangetast in hun privacy, omdat zij de tijd niet konden raadplegen zonder dat andere mensen dat ook meekregen. Eone Time wist het dan ook over een geheel andere boeg te gooien en ontwikkelde horloges die blinden en slechtzienden op een geheel andere wijze konden dienen. De Eone Time horloges zijn dus niet alleen geschikt voor blinden en slechtzienden, maar vooral erg hip en modern.

Eone Time Bradley Canvas horloge

Eone Time werd opgericht door middel van een Kickstarter campagne in 2013, waarmee maar liefst 15 keer het beoogde bedrag opgehaald. Het allereerste model dat Eone Time op de markt bracht, was de Eone Time Bradley. Dit horloge is vernoemd naar de legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor zijn zicht tijdens een missie. Tijdens de Paralympics wist Snyder verschillende zilveren en gouden medailles binnen te slepen. Dit maakt dat dit horloge ook echt een verhaal achter zich heeft. De verschillende versies van de Eone Time Bradley die nu verkrijgbaar zijn, zijn nog steeds immens populair. De horloges in de Eone Time Bradley serie zijn tot 30 meter waterdicht.

De horloges in de collectie van Eone Time zijn zeer herkenbaar, het merk zet daarmee een duidelijke handtekening. Er zijn diverse coole designs te vinden in de horlogecollectie van Eone Time. Wat opvalt is het gebruik van verschillende materialen voor de horlogebanden. Denk bijvoorbeeld aan canvas, leder en edelstaal. Er zijn bovendien diverse kleuren banden leverbaar. Kenmerkend zijn bovendien de titanium kasten en daarnaast natuurlijk de speciale wijze van tijdsweergave. Titanium is zeer sterk en licht, wat het draagcomfort van de horloges ten goede komt en natuurlijk de levensduur van het horloge. Titanium wordt zelfs in de vliegtuigindustrie gebruikt, wat veel zegt over de betrouwbaarheid en duurzaamheid ervan.

De Eone Time horloges zijn voorzien van een betrouwbaar quartz uurwerk. Het voordeel van een quartz uurwerk ten opzichte van een automatisch uurwerk is dat deze beter bestand is tegen schokken en stoten. Dit maakt dit uurwerk zeer betrouwbaar, zodat je er op elk moment van de dag op kunt rekenen.

Met een Eone Time horloge heb je dus, of je nu beperkt bent in je zicht of niet, altijd een hip, stijlvol en zeker bijzonder horloge waar je op kunt rekenen. Je kunt er met een horloge van Eone Time vanuit gaan dat je een uniek stuk in handen hebt, dat zeker in de positieve zin de aandacht zal weten te trekken. De horloges zijn stijlvol en robuust en zijn passend bij vrijwel elke outfit.

Wanneer je de verschillende modellen van de Eone Time Bradley graag eens wat beter wilt bekijken, ga dan eens een kijkje nemen in onze webshop. BensonTrade is een online shop met een zeer ruime ervaring op het gebied van horloges van hoge kwaliteit en watchwinders. Wij weten dan ook als geen ander welke eigenschappen een goed horloge zou moeten hebben. De horloges van Eone Time werden in de collectie van BensonTrade opgenomen vanwege meerdere redenen. De uitstraling van de horloges is er daar één van. BensonTrade is ervan overtuigd dat deze horloges een breed publiek zullen aanspreken. Dit heeft zeker te maken met de stijlvolle en tegelijkertijd unieke designs. Daarnaast vindt BensonTrade het ook erg belangrijk dat mensen met een visuele beperking ook een horloge kunnen dragen dat niet alleen functioneel, maar ook in esthetisch opzicht aantrekkelijk is. Natuurlijk zijn de horloges van Eone Time ook uitermate geschikt voor mensen die geen visuele handicap hebben, waardoor deze horloges voor vele mensen een mooie keuze zijn.

BensonTrade was bovendien de eerste in zowel Nederland als België, die officieel dealer werd van Eone Time. Wanneer je je horloge koopt bij een officieel dealer, kun je rekenen op de gewenste service en een passend advies wanneer nodig. Wanneer je een horloge wilt kopen waar je uiteraard gedurende langere tijd plezier van wilt hebben, wil je dit doen bij een leverancier die betrouwbaar is en waar je je prettig bij voelt. Je kunt de Eone Time Bradley horloges gemakkelijk overzichtelijk bij elkaar zien in de webshop van BensonTrade. Wanneer je een Eone Time horloge besluit aan te schaffen bij BensonTrade, ontvang je deze met 2 jaar garantie in een officiële horlogebox. Bovendien ontvang je er een duidelijke handleiding bij.