Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges

Geplaatst op 19 september 2023 om 19:34 uur

Het Duitse horlogemerk Zeppelin is er één dat tot de verbeelding spreekt. De collectie van het merk ademt nostalgie, door de luchtvaartgeschiedenis die bij dit merk een grote rol speelt. De naam van het merk refereert aan Ferdinand Graff von Zeppelin, de luchtvaartpionier die het luchtschip ‘de Zeppelin’ ontwierp. De horloges van het merk Zeppelin kenmerken zich onder meer door hun klassieke uitstraling. Door de historische details, klassieke wijzerplaten en de handgemaakte lederen banden zijn deze horloges een rechtstreekse verwijzing naar de tijden van weleer. Binnen de collectie van Zeppelin zijn er horloges verkrijgbaar met verschillende soorten uurwerken, namelijk automatische-, mechanische- en quartz uurwerken. Bovendien is de collectie van Zeppelin zeer uitgebreid. Waar je voorkeur op dit gebied dan ook ligt, bij Zeppelin kun je terecht voor een fraai en passend horloge.

 Zeppelin 100 Years 7680-1 Zeppelin 100 Years 7680-1

Een mooi voorbeeld van een Zeppelin horloge dat menig horlogeliefhebber zal weten aan te spreken, is de Zeppelin 100 Years 7674-2. Dit horloge werd speciaal ontworpen voor het 100-jarig bestaan van horlogeproducent Pointtec, die naast het merk Zeppelin ook de merken Iron Annie en Junkers onder zijn hoede heeft. Dit specifieke 100 Years model van Zeppelin is voorzien van een zwart lederen horlogeband, met als accent de witte stiksels. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm en is gemaakt van edelstaal. De wijzerplaat is zwart van kleur en heeft een nostalgische uitstraling. Dit horloge is voorzien van gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht. De Zeppelin 100 Years 7674-2 is uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk, waarmee een uitermate solide basis is gelegd. Het horloge heeft tot slot niet alleen een datumaanduiding en secondewijzer, maar ook een tachymeter en een mooie chronograaf functie. Met de Zeppelin 100 Years 7674-2 kies je dan ook voor een zeer compleet horloge met een exclusieve uitstraling en dat tegen een scherpe prijs.

Een tweede bijzonder horloge uit de collectie van Zeppelin is de Zeppelin 100 Years 7680-1. Ook dit horloge van Zeppelin heeft een retro uitstraling en is voorzien van een fraaie bruine lederen horlogeband. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en is tot 50 meter waterdicht. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in de kleur zilver en heeft eenzelfde historische uitstraling als het voorgenoemde model. Op de wijzerplaat prijkt ook het aansprekende logo van Zeppelin, wat het nostalgische gevoel bij dit horloge nog eens extra benadrukt. Ook dit horloge van Zeppelin heeft als basis een Swiss made quartz uurwerk, waardoor je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. De datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie maken het plaatje helemaal compleet. Ook dit model van Zeppelin is zeer scherp geprijsd voor de kwaliteit en functionaliteiten die je ontvangt.

Last but not least noemen we graag nog de Zeppelin 100 Years 7680M-1. Dit horloge heeft geen lederen horlogeband, maar een robuust ogende horlogeband van edelstaal. Deze horlogeband sluit eveneens met een doornsluiting. Ook de horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 42mm. De wijzerplaat van dit horloge is zilver van kleur. Ook hier valt direct weer het bijzondere logo van het merk Zeppelin op. Voor dit horloge is gekozen voor het gebruik van gehard mineraalglas. Verder is ook de Zeppelin 100 Years 7680M-1 uitgerust met een Swiss made quartz uurwerk. Het horloge is daarnaast tot 50 meter waterdicht en biedt een datumaanduiding, secondewijzer, tachymeter en chronograaf functie.

Wanneer je een horloge wilt aanschaffen met een bijzonder verhaal, die een stijlvolle en klassieke uitstraling heeft, is een horloge van Zeppelin zeker een uitstekende keuze. Bovendien hoef je bij dit merk niet de hoofdprijs te betalen voor een horloge gemaakt van hoogwaardige materialen, dat van zeer hoge kwaliteit is. De genoemde modellen van Zeppelin zijn bovendien allemaal voorzien van een Swiss made uurwerk, die niet voor niets wereldwijd bekend staan als het beste van het beste. Met een horloge van Zeppelin kies je voor een echte blikvanger om de pols, die bovendien te combineren is met zowel een meer zakelijke- als een meer casual outfit.

Een luxe horloge koop je bij voorkeur bij een officieel dealer. Wij zijn al gedurende 10 jaar officieel dealer van het merk Zeppelin, waardoor wij jou de beste service, nieuwste collecties en scherpste prijzen kunnen bieden. We kunnen daarnaast veel van de horloges van Zeppelin gewoon op voorraad leveren, zodat wij jou na bestelling snel van dienst kunnen zijn. We leveren de horloges van Zeppelin wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, PostNL en DPD. Je ontvangt jouw nieuwe aanwinst dan met 2 jaar garantie in een luxe officiële box met handleiding. Bekijk nu ons ruime aanbod Zeppelin horloges in onze webshop.