Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloges uit Italie

Geplaatst op 22 september 2021 om 16:01 uur

Italianen staan onder andere bekend om hun goede smaak, stijl en klasse. Ook wanneer we dit op het gebied van de horlogerie bekijken weten Italiaanse merken zich te onderscheiden met hun gevoel voor finesse en elegantie. Het Italiaanse horlogemerk Locman laat dit ook duidelijk zien met hun collectie bijzondere kwaliteitshorloges. Locman weet een breed publiek aan te spreken met de moderne en sportieve modellen in hun collectie. Doordat ze daarnaast gebruik maken van zowel automatische- als quartz uurwerken, is er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een Locman horloge te vinden.

Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB watch

De karakteristieke Locman horloges kenmerken zich verder doordat ze zeer kleurrijk en hiermee ook zeer aansprekend zijn. Locman onderscheidt zich onder meer van andere merken door het gebruik van carbon fibre en titanium voor hun horlogekasten. Deze materialen hebben eigenschappen waardoor deze de horloges een grote meerwaarde geven. Zo is carbon fibre extreem sterk en heeft het een moderne en sportieve uitstraling. Titanium is weer heel licht van gewicht, hierdoor zitten de horloges zeer comfortabel om de pols. Je voelt hiermee nauwelijks dat je een horloge draagt. Niet voor niets wordt titanium ook veelvuldig in de vliegtuigindustrie toegepast. Locman is het populairste horlogemerk van Italië en dat is dan ook niet voor niets.

Locman biedt een brede collectie bijzondere designs. Het Montecristo model van Locman is het populairste model en wordt als een waar icoon van het merk beschouwd. Graag nemen we enkele specifieke Montecristo modellen van Locman voor je onder de loep. Te beginnen met het Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB horloge. Dit horloge zal ieders ogen weten te trekken wanneer je hem om je pols hebt. De verschillende tinten helderblauw die zijn gebruikt voor zowel de horlogeband als voor het uurwerk zijn zeer aansprekend te noemen. Wat betreft het materiaal is voor de band gekozen voor rubber en voor wat betreft de horlogekast titanium, zoals we dat van Locman kennen. De horlogekast heeft een doorsnede van 44mm en een dikte van 13 mm. Verder is er gebruik gemaakt van saffierglas, dat als eigenschap heeft dat krasjes en beschadigingen niet snel te zien zullen zijn. Dit horloge sluit met een doornsluiting. Wat betreft het uurwerk is dit model uitgerust met een quartz uurwerk, wat als voordeel kan hebben dat het horloge beter bestand is tegen schokken en stoten. Bovendien geeft een quartz horloge de tijd over het algemeen nauwkeuriger weer. Het horloge biedt verschillende extra functionaliteiten die zeker het benoemen waard zijn. Naast een secondewijzer en datumaanduiding is het horloge namelijk ook voorzien van lichtgevende indicatoren en een mooie chronograaf functie.

Een tweede model dat we graag benoemen is het Locman Montecristo 41mm 0541A19S-00PTWHPL horloge. Ook dit horloge valt in de eerste plaats op door het levendige kleurgebruik. Zowel de wijzerplaat als de prachtige lederen horlogeband zijn uitgevoerd in dezelfde mooie kleur groen. Het horloge sluit met een doornsluiting. Dit model is bovendien voorzien van een automatisch uurwerk en is tot 100 meter waterdicht. Verder is de horlogekast gemaakt van een combinatie van edelstaal en titanium en is er gekozen voor het gebruik van saffierglas. Ook dit horloge heeft op technisch gebied veel te bieden. Niet alleen is dit model voorzien van een secondewijzer en datumaanduiding, maar ook van lichtgevende indicatoren. Met dit horloge van Locman kies je voor stijl en smaak en voor een horloge waar je zeker veel complimentjes over zult ontvangen. Het horloge is door het design en de keuze voor het gebruik van de bijzonder mooie kleur groen absoluut stijlvol en tijdloos te noemen.

Met een Locman horloge kies je voor kwaliteit en een moderne uitstraling. Wij bieden in onze webshop als officieel dealer van Locman de nieuwste collecties en de beste service. Op dit moment zijn er diverse nieuwe modellen van Locman toegevoegd in ons assortiment, ook van de populaire Montecristo modellen van dit Italiaanse merk. Het is dan ook meer dan ooit de moeite waard eens een kijkje te nemen in onze webshop bij de collectie van Locman. Wanneer je het gebruik van moderne kleuren en accentkleuren weet te waarderen en op zoek bent naar een horloge van hoogwaardige kwaliteit, ben je bij Locman absoluut op het juiste adres. Maar ook wanneer je een horloge verkiest met meer neutrale kleuren heeft Locman je veel moois te bieden.

Naast de nieuwste Locman modellen vind je in onze webshop ook verschillende modellen van Locman die je nu met een leuke korting kunt bestellen. Hoewel de prijs-/kwaliteit verhouding van de Locman horloges sowieso heel goed is, kun je deze modellen nu tegen een extra scherpe prijs aanschaffen.

Ieder Locman horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Wij hebben als officieel dealer van Locman veel modellen gewoon op voorraad. Mocht er echter een Locman horloge niet tussen staan waarin je interesse hebt, kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij kunnen elk horloge uit de collectie van Locman namelijk aan je leveren. Er kan dan wel een korte levertijd op zitten omdat de horloges uit Italië moeten komen.