Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland
3

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

Geplaatst op 7 september 2023 om 10:43 uur

Ben je het ook beu dat jouw automatische horloge altijd stilstaat wanneer je het niet draagt? Wij hebben de oplossing voor jou! Gebruik een watchwinder. Deze horlogeaccessoire bootst het dragen van een horloge na zodat het automatische horloge altijd voldoende energie heeft en daardoor netjes blijft lopen. Jouw automatische horloge is daardoor altijd gereed om te dragen.

Benson Compact Aluminium 1 White watchwinder

De ene watchwinder is de andere niet. Het hangt dan ook grotendeels af van je persoonlijke voorkeuren welke watchwinder er het beste bij jou en je horloges past. Voor elke liefhebber is natuurlijk de kwaliteit van de watchwinder van groot belang. Tenslotte wil jij het beste voor je automatische horloge of horloges. Bovendien wil je een watchwinder aanschaffen waar je lang plezier van hebt.

De kwaliteit van de motor van de watchwinder en daarnaast de gebruikte materialen zijn dan ook van groot belang wanneer je een watchwinder voor je automatische horloges uitkiest. De prijs is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Wanneer je echter een minder breed budget te besteden hebt voor het aanschaffen van een watchwinder is het zeker ook mogelijk een watchwinder te vinden van kwaliteit. Er zijn verschillende voorbeelden van merken binnen deze branche, die een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding weten te bieden. Je krijgt bij deze merken anders gezegd dus veel waar voor je geld. Op het gebied van luxe en extra functionaliteiten kun je vele kanten op. Zo kun je kiezen voor een watchwinder die afsluitbaar is, waardoor er geen vocht, stof of vuil bij je horloges kan komen. Dit voorkomt onnodige slijtage. Daarnaast zijn er watchwinders verkrijgbaar die bijvoorbeeld een extra opbergruimte bieden. Op deze manier kun je ook je andere horloges en eventuele andere sieraden netjes bij elkaar bewaren. Een ingebouwde LED verlichting is een mooie optie wanneer je je horloge graag goed in het zicht houdt, of wanneer je je watchwinder ook wilt kunnen benutten als display voor het tentoon stellen van jouw horloge. Zo zijn er tal van opties waar je jouw perfecte watchwinder op kunt selecteren.

Wij laten je graag nader kennismaken met een merk die erom bekend staat watchwinders van hoge kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs. We hebben het dan over het Nederlandse merk Benson. Bij Benson kun je terecht voor watchwinders met een luxe uitstraling en veel extra opties, zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven betalen. Daarbij is er voor iedere persoonlijke voorkeur wel een Benson watchwinder te verkrijgen. Of je nu die liefhebber bent met een enkel automatisch horloge, of een fervent verzamelaar, Benson biedt de perfecte watchwinder voor jou! Daarbij staat de gebruiksvriendelijkheid van de producten van Benson hoog in het vaandel, waardoor de watchwinder gemakkelijk te bedienen is met een handig touchscreen.

We nemen graag de Benson Compact Aluminium 1 White als voorbeeld uit de collectie van Benson. Deze watchwinder is nieuw binnen de collectie van het merk en speciaal geschikt wanneer je graag een compacte watchwinder wilt aanschaffen. De Benson Compact Aluminium 1 White is namelijk klein van stuk en bovendien licht in gewicht. Dit maakt deze watchwinder niet alleen gemakkelijk te plaatsen en verplaatsen, maar zorgt er ook voor dat je dit model indien gewenst probleemloos kunt meenemen naar kantoor of op reis. De watchwinder is gemaakt van aluminium. De binnenkant van de watchwinder is zwart van kleur en de buitenkant wit. De watchwinder is daarnaast in verschillende andere kleuren verkrijgbaar, zoals zwart, lichtgrijs, donkergrijs en blauw.  Zo kun je de kleur kiezen die het beste bij jou, je interieur en natuurlijk je horloge past.

De Benson Compact Aluminium 1 White is geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, het maakt hierbij niet uit welk type of merk horloge het is. De Japanse motor waarvan de watchwinder is voorzien, is namelijk krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Bovendien zorgt deze motor voor opwinding van je horloge in stilte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor storende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Aluminium 1 White is geheel instelbaar, zodat je jouw automatische horloge van de perfecte wijze van opwinding kan voorzien. Zo kun je de draairichting en het aantal omwentelingen per dag gemakkelijk aanpassen met behulp van het moderne LCD scherm. Dit model van Benson is ideaal wanneer je je horloge graag in de spotlight wilt kunnen plaatsen. Deze watchwinder is namelijk voorzien van een fraaie ingebouwde LED verlichting. Zo kun je jouw horloge op ieder moment van de dag goed bekijken. De energievoorziening van de Benson Compact Aluminium 1 White verloopt middels netstroom door middel van het gebruik van een adapter, maar de watchwinder kan ook tot zo’n 6 tot 9 maanden functioneren op een set batterijen. Hierdoor kun je de watchwinder en daarmee jouw automatische horloge indien gewenst in een kluis bewaren.

De Benson Compact Aluminium 1 White is bij ons te bestellen in de webshop. Ook de gehele overige collectie van Benson kun je daar vinden. Wij hebben vrijwel het gehele assortiment van Benson op voorraad, waardoor wij je snel van dienst kunnen zijn. Je kunt na bestelling van jouw nieuwe aanwinst dus over het algemeen snel genieten van je watchwinder.

De Benson Compact Aluminium 1 White wordt door ons geleverd met de ruime garantietermijn van maar liefst 3 jaar. Zo bestel je dit fraaie model van Benson altijd met een gerust gevoel!