Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Nieuwe Benson Black Series watchwinders 2021

Geplaatst op 6 februari 2021 om 07:40 uur

Zeg je Benson watchwinders, dan zeg je Black Series. Deze serie is sinds 2016 onlosmakelijk verbonden met het succesvolle watchwinder merk Benson. De Black Series watchwinders van dit Nederlandse merk werden in 2016 gelanceerd en vormen momenteel de meest luxe en stijlvolle collectie van dit aansprekende merk. Tegenwoordig worden de Benson Black Series watchwinders wereldwijd door meer dan 250 officieel dealers verkocht. Deze serie heeft bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor de echte horlogeliefhebber, die zijn automatische horloges in stijl wilt opwinden. De Benson Black Series watchwinders zijn tegenwoordig verkrijgbaar voor 2 t/m 24 horloges en zijn verkrijgbaar is veel verschillende uitvoeringen. Hierdoor biedt de collectie altijd een geschikt model voor jouw horlogecollectie.

De Benson Black Series watchwinders laten zich het best omschrijven als een uiterst luxe collectie watchwinders met de meest moderne techniek en alle functionaliteiten die een horlogeliefhebber zich wenst. De watchwinders bieden alle functies om elk automatisch horloge, ongeacht merk of model, veilig en snel van energie te voorzien. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw automatische horloges nooit meer stil komen te staan, hetgeen leidt tot slijtage en ongemak. Want wie wil nu een automatisch horloge elke dag opnieuw moeten instellen qua tijd en datum en hierbij de kwetsbare kroon moeten openen? De Benson Black Series onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit en handige functies, want je stelt elk horloge individueel in naar haar behoeften. Elke rotor is individueel instelbaar qua draairichting en aantal omwentelingen per dag (TPD: turns per day). Hierdoor kan je jouw collectie automatische horloges van bijvoorbeeld Breitling, Rolex, Omega, Patek of IWC eenvoudig voorzien van energie. Je hoeft je niet druk te maken of een bepaald automatisch horloge wel opgewonden kan worden in deze nieuwe generatie watchwinders, want door de eigenschappen van de Benson Black Series watchwinders wind je elk horloge probleemloos en veilig op.

Benson presenteert nu haar nieuwste Black Series watchwinders voor het jaar 2021. Deze nieuwe generatie is verbeterd op diverse onderdelen. Niet alleen de nieuwe touchscreens zijn van betere kwaliteit maar ook de motoren hebben een upgrade gekregen. Daarnaast is het design van de deur aangepast waardoor deze nog makkelijker te openen en sluiten is.

Niet alleen de kwaliteit is verbeterd, Benson presenteert ook diverse nieuwe Limited Edition watchwinders. Deze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en walnoot. De Black Series Limited Editions zijn gelimiteerd op 250 stuks wereldwijd en verkrijgbaar voor 2, 4, 6 en 8 horloges. Elk exemplaar is genummerd door middel van een metalen plaatje. Hierdoor ben je verzekerd van een unieke watchwinder. De nieuwe blauwe Limited Edition modellen hebben een zeer moderne en stijlvolle uitstraling. De nieuwe walnoten Limited Edition watchwinders zijn juist meer klassiek en hebben een ingetogen karakter. Benson heeft deze twee uitgesproken kleuren gekozen om de klant nog meer keuze te bieden. De ene horlogeliefhebber wilt graag een moderne watchwinder die een echte “eyecatcher” is terwijl de andere horlogeliefhebber liever een meer klassieke en ingetogen watchwinder wilt. Voor beiden is er nu een prachtige Benson Black Series watchwinder beschikbaar. De Limited Edition watchwinders van Benson zijn de voorgaande jaren razendsnel uitverkocht gebleken, wij verwachten hetzelfde voor deze nieuwe generatie. Waar veel merken elk jaar hun prijzen verhogen heeft Benson haar prijspeil al ruim 3 jaar niet aangepast. Dit betekent dat deze nieuwe Limited Edition watchwinders hetzelfde geprijsd zijn als de vorige generatie. Een goed voorbeeld van een prachtige watch winder uit deze nieuwe Limited Edition serie is de Benson Black Series 6.16.BL watchwinder

Benson Black Series 6.16.BL Limited Edition watchwinder

Laten we de techniek en functies van deze watchwinders eens beter bekijken. De Benson Black Series watchwinders zijn allemaal voorzien van een modern touchscreen, LED verlichting, soft-close deksel, extra opbergmogelijkheid voor andere horloges, edelstalen poten en een deur met glazen doorkijk voor een perfect zicht op de ronddraaiende horloges. De watchwinder zelf is gemaakt van hout waardoor deze geluid absorbeert. Aan de achterkant van de watchwinder bevindt zich een USB aansluiting waardoor je bijvoorbeeld jouw mobiele telefoon kunt opladen. Binnenin de watchwinder is gedacht aan de veiligheid van jouw horloges. De gehele binnenkant is voorzien van een zachte stof zodat er geen risico op beschadiging bestaat. De horlogehouders zijn instelbaar en daardoor geschikt voor grote en kleine horloges, heren- en dameshorloges. De horlogehouders worden vastgeklikt in de watchwinder zodat het horloge er nooit uit kan vallen. Dit tezamen met de zachte stof en afsluitbare deur zorgen ervoor dat de automatische horloges optimaal beschermd worden tegen externe invloeden.

Een belangrijk aspect van de Benson Black Series watchwinders is dat ze met de hand gemaakt worden. Hier speelt vakmanschap, oog voor precisie en afwerking een grote rol. Met de grootst mogelijke aandacht en zorg worden deze watchwinders geproduceerd zodat de gebruiker kan genieten van de prachtige aanblik van zijn of haar ronddraaiende horloges. Elke Benson Black Series watchwinder wordt uitgebreid getest voordat deze de fabriek verlaat. Hierna wordt deze zorgvuldig verpakt in diverse lagen om ook tijdens transport geheel veilig te blijven.

Het luxe karakter van de Benson Black Series watchwinders wordt extra versterkt door het feit dat elke Benson Black Series watchwinder wordt geleverd met een adapter (geschikt voor alle landen), luxe verpakking, handleiding en certificaat. Uiteraard is elke watchwinder uit deze luxe serie voorzien van 2 jaar internationale garantie.

Ben je op zoek naar een fantastische watchwinder tegen een betaalbare prijs? Dan moet je zeker de nieuwe Benson Black Series watchwinders eens bekijken. De voordelen van deze watchwinders zijn talrijk en tienduizenden horlogeliefhebbers gingen je al voor. Waarschijnlijk is er in deze prijsklasse geen betere watchwinder dan een Benson Black Series watchwinder.