Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos Originale 3437.132.20.18.25 horloge

Geplaatst op 28 januari 2021 om 10:58 uur

Soms willen we één specifiek horlogemerk of horlogemodel uitlichten uit onze collectie. Simpelweg omdat het volgens ons meer aandacht verdient, en wij graag iets meer vertellen over het merk of specifieke horloge. Het horlogemerk Epos is zo’n merk. Een merk dat ons zeer aanspreekt omdat het prachtige horloges produceert die wat minder bekend zijn, maar zeker niet minder zijn qua kwaliteit en afwerking. In dit blog artikel schrijven we over de achtergrond van Epos horloges en één horloge in het bijzonder, het Epos Originale 3437.132.20.18.25 horloge.

Epos Originale 3437.132.20.18.25 horloge

Met het horlogemerk Epos, hebben we het over een merk dat een hele reis heeft gemaakt wat betreft ontwikkeling en geschiedenis. Epos werd in 1925 “geboren” in de ‘Vallée de Joux’, wat ook wel bekend staat als de ‘wereld van de mechanische horloges’. Daarna volgt een hele geschiedenis waarin ontwerpers en eigenaren elkaar opvolgen, maar waar ontwikkeling en innovatie nooit hebben stilgestaan. Bij Epos richt zich men op horloges met mechanische en automatische uurwerken. Men probeert door de jaren heen de slogan binnen het bedrijf altijd trouw te blijven, welke is: ‘the artistry of watchmaking’, volgens de Zwitserse traditie. Dit maakt dat Epos horloges door de jaren heen altijd consistent de hoge Zwitserse kwaliteit weten te leveren waar dit land zo trots op is. Een Zwitsers horloge hoort altijd duurzaam en betrouwbaar te zijn, je moet er altijd op kunnen rekenen. Dit kun je absoluut verwachten van een Epos horloge. Natuurlijk verwacht je daarnaast van een kwaliteitshorloge dat het een stijlvolle uitstraling heeft en dat er voor materialen gekozen zijn die duurzaam zijn. Ook dit is bij de horloges van Epos zeker het geval.

Wat betreft kwaliteit en uitstraling is Epos vergelijkbaar met duurdere horlogemerken, maar dan beter geprijsd. Dit maakt dat dit merk aantrekkelijk is voor een breed publiek. De liefhebber met een minder breed budget kan hier tenslotte ook terecht en de prijs doet in dit geval zeker niet af aan de kwaliteit. Met andere woorden, Epos biedt een zeer goede prijs-/kwaliteit verhouding en staat hier dan ook om bekend. Het feit dat Epos een wat kleiner merk is, wil namelijk niet zeggen dat het niet bekend is. De kenner en liefhebber van een mooi horloge, zal dit merk zeker al eens voorbij hebben zien komen. Bovendien heeft Epos als kleiner merk extra aandacht voor detail en afwerking. Dat is zeker te zien aan de uiteindelijke producten. De afwerking van de horloges gebeurt veelal met de hand, met een scherp oog met detail. De collectie van Epos is bovendien divers en uitgebreid, elk horloge even stijlvol en bijzonder.

De collectie van Epos herbergt verschillende series horloges. We zien binnen deze series horloges met een diversiteit in uitstraling. Van klassiek tot modern, Epos heeft het! Ook wat betreft de horlogebanden valt er veel te kiezen. We zien verschillende materialen voorbijkomen, zoals leder, rubber en edelstaal. In dit artikel brengen we graag een specifiek model van Epos bij je onder de aandacht uit de Epos Originale serie. We hebben het dan over het Epos Originale 3437.132.20.18.25 horloge. Dit model van Epos laat zich het best beschrijven als klassiek, ingetogen en stijlvol. Het rustige karakter van dit Epos horloge wordt onder meer verkregen door de zilverkleurige wijzerplaat te combineren met eveneens zilverkleurige wijzers en cijfers. De bijzonder mooie lederen horlogeband is zwart en houdt het geheel rustig. Dit Epos horloge is uitgerust met het Swiss made automatische uurwerk van ETA , de 2824-2. Met dit uurwerk ben je verzekerd van een horloge dat de tijd nauwkeurig weergeeft en dat bovendien betrouwbaar en duurzaam is.

De Epos Originale 3437.132.20.18.25 heeft een horlogekast vervaardigd uit edelstaal, van 39 mm dik. Verder is het horloge uitgerust met extreem sterk saffierglas, wat ervoor zorgt dat eventuele krasjes nauwelijks zichtbaar zullen zijn. Je wilt tenslotte graag dat je horloge lang mooi blijft. Bijzonder aan dit horloge is bovendien onder andere de doorzichtige bodem. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Tot slot biedt Epos met dit horloge extra functionaliteiten, te weten een secondewijzer en datumaanduiding.

Doordat dit horloge van Epos een minimalistisch is qua uitstraling, zowel wat betreft het design als wat betreft het kleurgebruik, is dit horloge gemakkelijk te combineren met een mooie outfit. Dit stijlvolle horloge past dan ook bij vrijwel elke look, wat het een passend sieraad maakt voor elke man. Want een herenoutfit is pas echt af met een mooi horloge om de pols!

Ook voor de liefhebber en verzamelaar kan een mooi horloge van Epos eigenlijk niet ontbreken. Een horloge met een automatisch uurwerk van Zwitserse komaf is een echte mus thave. In een automatisch horloge zien we namelijk de meest pure vorm van horlogetechniek. Dit wordt bij bovengenoemd horloge nog eens benadrukt door de doorkijkbodem. De horloges van Epos behoren tot de beste in de wereld op dit gebied, dus als liefhebber is een horloge van Epos een absolute aanwinst!

Epos gaat voor enkel het allerbeste. Wanneer een Epos horloge klaar is, wordt deze daarom ook nogmaals individueel nagekeken voordat deze wordt verzonden naar de klant. Je ontvangt je horloge van Epos na bestelling dus tip top in orde! Met een Epos horloge ben je stijlvol, bij de tijd en voor langere tijd voorzien van een bijzonder stuk. Neem dus eens de tijd om de Epos collectie onder de loep te nemen, het is het zeker waard!