Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Het Nederlandse horlogemerk Van Speyk

Geplaatst op 4 september 2020 om 15:57 uur

Er zijn van die horlogemerken die ons bijzonder aanspreken. Bijvoorbeeld vanwege de historie, achtergrond, kwaliteit en unieke designs. Merken zoals Davosa en Iron Annie zijn goede voorbeelden. Maar dichterbij huis, in Nederland, is het horlogemerk Van Speyk ook zeker een merk dat het noemen waard is. Van Speyk produceert namelijk hele leuke horloges die ook nog eens zeer betaalbaar zijn. De betaalbaarheid in combinatie met leuke modellen en goede kwaliteit maakt de Van Speyk horloges zeer populair en een goed alternatief voor duurdere horloges.

Van Speyk Dutch Diver horloge

Oorsprong van Van Speyk horloges

Dit interessante horlogemerk werd opgericht in 2011 door 6 horlogeliefhebbers die bij de reguliere merken niet dat horloge vonden wat ze zochten. Ze zochten een horloge van uitstekende kwaliteit en dat een meer traditioneel design heeft. Daarnaast moet het horloge betaalbaar zijn. Vervolgens is het merk Van Speyk opgericht en bestaat het merk al bijna 10 jaar.

Van Speyk Holland horloges

Van Speyk is beginnen met de fraaie Holland serie. Deze serie horloges is vrij klassiek en heeft een automatisch uurwerk. In de collectie is er keuze uit verschillende soorten horloges qua GMT, chronograaf en maanfase. De horlogekast is met 42mm niet te groot en niet te klein. Het saffierglas zorgt ervoor dat het horloge altijd mooi blijft aangezien saffierglas uiterst sterk en krasbestendig is. De doorkijkbodem zorgt voor zicht op het uurwerk, extra leuk voor de echte horlogeliefhebber. Alle Van Speyk Holland horloges zijn uitgevoerd met een zwart of bruin lederen horlogeband waar optioneel een vouwsluiting voor beschikbaar is.

De wijzerplaat is traditioneel van design en geeft een rustige “look”. De horloges binnen deze serie stralen stijl en klasse uit.

Van Speyk Dutch Pilot horloges

Na de introductie van de Holland serie presenteerde Van Speyk al snel de Dutch Pilot modellen. Deze nieuwere serie is een collectie pilotenhorloges. De horloges worden gekenmerkt door quartz uurwerken, grotere horlogekasten van 45mm en lichtgevende index. Hierdoor voldoet dit horloge aan alle eigenschappen dat een goed pilotenhorloge moet hebben. De Van Speyk Dutch Pilot horloges zijn standaard voorzien van het uiterst sterke saffierglas en een fraaie lederen horlogeband. Ook deze band is verkrijgbaar in zwart en bruin leder. De waterdichtheid van deze horloges is 10 ATM wat overeenkomt met 100 meter.

De goede afleesbaarheid en oversized horlogekast maakte deze Van Speyk Dutch Pilot horloges direct een succes. De horloges hebben veel weg van IWC horloges die echter veel duurder zijn.

Van Speyk Dutch Diver horloges

Omdat een echt duikershorloge in de collectie van Van Speyk ontbrak lanceerde het Nederlandse horlogemerk de Dutch Diver collectie. Deze collectie horloges bevat robuuste duikhorloges die voorzien zijn van een automatisch uurwerk van Miyota (Citizen). De specificaties van deze horloges zijn prima te noemen. Elk Van Speyk Dutch Diver horloge is uitgerust met saffierglas, lichtgevende index, draaibare bezel, verschroefde kroon en een waterdichtheid van 20 ATM oftewel 200 meter. Door deze eigenschappen zijn deze horloges uitstekend geschikt om mee te zwemmen, snorkelen en duiken. Het beste aan deze Van Speyk Dutch Diver horloges is echter de prijs. Een horloge met deze eigenschappen kost veelal 2x zoveel.

De horloges uit deze serie zijn in verschillende kleuren leverbaar en allemaal voorzien van een solide edelstalen horlogeband.

Van Speyk Vitesse horloges

Als officieel tijdsponsor van de voetbalclub Vitesse produceerde Van Speyk een speciaal Vitesse horloge voor de echte Vitesse fan. Op het scoreboard in het Gelredome stadion in Arnhem werd Van Speyk als tijdsponsor weergegeven tijdens de thuiswedstrijden van Vitesse. In de fanshop van Vitesse was het Van Speyk Vitesse horloge verkrijgbaar, het horloge pur sang voor de fan die graag bij de tijd is met een prachtig Vitesse horloge.

Het Van Speyk Vitesse horloge is verkrijgbaar in twee varianten. De ene variant heeft een zwarte horlogeband met geel stiksel. De andere variant is voorzien van een gele horlogeband met zwart stiksel. Beide horloges ademen de sfeer en clubkleuren van Vitesse. Dit horloge werd onder de fans van Vitesse een groot succes.

Aanbiedingen Van Speyk horloges

De Van Speyk horlogecollectie kent verschillende series en veel verschillende modellen. Kwaliteit staat bij dit Nederlandse horlogemerk bovenaan. Toch zijn de Van Speyk horloges zeer aantrekkelijk geprijsd en in vergelijking met andere horlogemerken aanzienlijk goedkoper. In samenwerking met Van Speyk hebben wij voor alle horlogeliefhebbers diverse horloges voorzien van een extra korting. Hierdoor zijn de Van Speyk horloges nog aantrekkelijker geprijsd en voor iedereen bereikbaar. De kortingen gelden zolang de voorraad strekt. Wanneer een Van Speyk horloge is uitverkocht is het niet meer beschikbaar omdat de meeste modellen niet meer geproduceerd worden.

Elk Van Speyk horloge wordt geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding. Wanneer je via onze webshop bestelt brengen wij geen verzendkosten in rekening. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt, geen verborgen kosten zoals extra verzendkosten o.i.d.

Ben jij op zoek naar een mooi en betaalbaar horloge? Kijk dan eens bij de Van Speyk horloges. Zeker weten dat jij een leuk horloge vindt voor een extra scherpe prijs!