Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Heisse und Sohne Collector 70019/17 watchwinder

Geplaatst op 21 maart 2024 om 12:27 uur

Fraaie luxe horloges zijn vandaag de dag, zeker voor de heren, niet enkel een accessoire om bij de tijd te blijven of om als sieraad te dragen. Voor menig man is een luxe horloge daarnaast ook een uiting van karakter, een mogelijk erfstuk of zelfs een collectors item.

Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17

Er wordt over het algemeen dan ook veel tijd en aandacht besteed aan het uitzoeken van een nieuw horloge. Het is dan ook niet zo vreemd dat je als moderne man de beste verzorging verkiest voor jouw horloge of horloges. Nu zijn er verschillende soorten horloges op de markt. Zo is er de keuze uit quartz horloges, deze zijn werkzaam op batterij. Daarnaast zijn er mechanische horloges verkrijgbaar, deze functioneren door middel van handmatige opwinding. Last but not least kun je kiezen voor een automatisch horloge, deze kunnen functioneren door middel van beweging. Dit gaat automatisch wanneer je het horloge draagt, de natuurlijke bewegingen van de pols zorgen er dan voor dat je horloge wordt opgewonden.

Deze laatste variant, het automatisch horloge, geniet bij menig liefhebber de voorkeur. Dit komt onder meer doordat de werking van een automatisch horloge zeer fascinerend is voor diegene die een interesse heeft in horloges. Er zijn zelfs automatische horloges die zijn voorzien van een glazen bodem, waardoor je het horloge echt aan het werk kunt zien. Wanneer je een automatisch horloge niet draagt, is er wel een extra accessoire nodig om te zorgen dat het horloge niet stil komt te staan. We hebben het dan natuurlijk over de hoogwaardige watchwinder. Een watchwinder van kwaliteit biedt een manier om jouw automatische horloges van energie te voorzien en een veilige opbergplaats in één. Daarnaast biedt een watchwinder met een luxe design ook de mogelijkheid om jouw automatische horloge of horloges op professionele wijze in te kunnen (presenteren.

Goede watchwinders vinden we in verschillende landen. Zwitserland is daarvan het bekendste. Toch kun je ook in onder meer Duitsland terecht voor een watchwinder van topkwaliteit. Wanneer je daarnaast op zoek bent naar een watchwinder met een goede prijs-/kwaliteitverhouding en een luxe design, kun je bij het gerenommeerde merk Heisse & Söhne je hart ophalen als horlogeliefhebber. Wij vertellen je in dit artikel dan ook graag meer over het Duitse watchwindermerk Heisse & Söhne. Heisse & Söhne is een watchwindermerk dat sterk is op verschillende gebieden. Allereerst vinden we in de collectie van het merk de meest luxe ogende watchwinders, gemaakt van de mooiste houtsoorten. Daarnaast staat het merk erom bekend zeer hoge kwaliteit te bieden, tegen een scherpe prijs. Bovendien biedt het merk diversiteit, zo kun je bij Heisse & Söhne terecht voor een watchwinder geschikt voor het opwinden van een enkel automatisch horloge, maar ook voor designs met ruimte voor een gehele verzameling automatische horloges. De combinatie van al deze positieve eigenschappen en kenmerken van het merk Heisse & Söhne, maken dit merk interessant voor een breder publiek.

In dit artikel richten we ons graag op de fervent verzamelaar van automatische horloges, met een uitgebreide beschrijving van één van de prachtige watchwinders van Heisse & Söhne met een grotere capaciteit. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is een zeer fraaie watchwinder geschikt voor maar liefst 8 automatische horloges. Deze watchwinder heeft een chique en moderne uitstraling. De watchwinder is gemaakt van een combinatie van hout, glas en metaal en is aan de buitenkant glanzend afgewerkt. Zowel het exterieur als het interieur van deze watchwinder zijn zwart van kleur en daarmee passend bij vrijwel ieder interieur. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is voorzien van Japanse motoren van zeer goede kwaliteit. Deze motoren functioneren op energiezuinige en geluidsarme wijze. Daarnaast zijn ze zeer betrouwbaar en sterk genoeg om ieder merk en type automatisch horloge van de benodigde energie te kunnen voorzien. Verder biedt de watchwinder een fraaie ingebouwde LED verlichting. Dit is niet alleen ideaal zodat je je horloges de gehele dag goed in het zicht kunt houden, daarnaast biedt het namelijk ook de mogelijkheid om jouw automatische horloges op een fraaie wijze te presenteren. De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 biedt een handige en moderne LCD bediening. Hiermee kun je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Het is uiteraard mogelijk dit te doen voor ieder horloge afzonderlijk, zodat je ieder horloge exact de juiste wijze van opwinding kunt bieden. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, beschik je met deze watchwinder van Heisse & Söhne over een handige sleep mode. Hiermee kun je je horloges wat rust bieden door ze net onder het optimale niveau van opwinding te houden. Al met al kies je met de Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 voor een luxe en professionele watchwinder, waarmee je je nooit meer zorgen hoeft te maken over stilstand van jouw automatische horloges.

De Heisse & Söhne Collector watchwinder 70019/17 is net als verschillende andere fraaie modellen van het merk bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze luxe watchwinders met een garantie van 2 jaar en natuurlijk een duidelijke handleiding.

BensonTrade is officieel dealer van Heisse & Söhne watchwinders. Dit betekent dat wij direct geleverd krijgen van Heisse & Söhne en jou de beste service bieden. Wij verzenden wereldwijd, uiteraard aangetekend en verzekerd.


14-03-2024 Epos horloges