Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Epos horloges

Geplaatst op 28 juni 2021 om 15:25 uur

Zwitserland herbergt vele mooie horlogemerken, waarvan er verschillende zijn met een bijzondere historie. Het mooie merk Epos is er daar één van. Epos is een bekend Zwitsers merk dat horloges van zeer hoge kwaliteit produceert. Epos bestaat al bijna een eeuw en heeft door de jaren heen veel gedaan vernieuwend te zijn en te blijven. Epos staat dan ook bekend als zijnde een innovatief merk. Daarnaast biedt Epos de welbekende hoge Swiss made kwaliteit. De horloges van Epos zijn namelijk uitgerust met Swiss made uurwerken die een solide basis vormen voor een kwalitatief horloge. Bovendien weet het merk betaalbaar te blijven, zodat ook een kwalitatief horloge voor een breder publiek beschikbaar is. Wat dat betreft zijn de horloges van Epos vergelijkbaar met grotere merken, maar dan beter geprijsd. Een voordeel is bovendien dat een kleiner merk zoals Epos extra aandacht heeft voor kwaliteit en afwerking. Kortom, het is zeker interessant om meer over Epos horloges te weten te komen. Wellicht draag jij dan wel binnenkort een fraai horloge van dit prachtige merk.

In de collectie van Epos vinden we chique horloges, onderverdeeld in verschillende series. Ieder specifiek horloge van Epos wordt met de grootste zorg met de hand vervaardigd door vakkundige horlogemakers. Daarbij heeft men een subliem oog voor detail en een perfecte afwerking. Een mooie serie horloges van Epos, die zich kenmerkt door een klassiek en traditionele uitstraling met een ingetogen insteek, is de Epos Emotion serie. We zien in deze serie zowel prachtige lederen horlogebanden, als stoere edelstalen banden voorbijkomen. Wat betreft kleur zien we onder meer donkerbruin, klassiek blauw en wit. Daarnaast zijn er horloges met extra functionaliteiten, zoals een datumaanduiding en secondewijzer. Bij diverse modellen is er gekozen voor een doorzichtige bodem, waardoor de echte liefhebber zijn horloge aan het werk kan zien. Dit zal voor velen een absolute plus betekenen. Als voorbeeld van een horloge uit de Emotion serie, noemen we het Epos Emotion 3390.152.20.34.27 horloge. Dit horloge is voorzien van een prachtige donkerbruine lederen band. De wijzerplaat is grijs en de cijfers zijn duidelijk en in retro stijl weergegeven. Dit is een mooi voorbeeld van een echt pilotenhorloge met een traditionele insteek. Het horloge beschikt over een datumaanduiding en secondewijzer. Verder is het horloge tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting.

Een andere serie van Epos die zeker even genoemd moet worden, is de Epos Originale serie. De horloges in deze serie zijn net iets strakker vormgegeven dan die in de Emotion serie, maar nog steeds met een klassieke look. Ook zien we hier weer bijzonder mooie lederen banden, maar aan de andere kant ook sierlijke edelstalen banden. Wederom kiest Epos binnen deze serie horloges weer voor een doorkijkbodem. We zien wat betreft kleur onder meer zwart, zilver en klassiek blauw. Een mooi voorbeeld van een horloge uit deze serie is het Epos Originale 3437.132.20.16.30 horloge. Dit horloge kenmerkt zich door een fijne, edelstalen band en een klassiek blauwe wijzerplaat. Natuurlijk is het horloge uitgerust met een automatisch Zwitsers ETA uurwerk. Verder beschikt dit horloge over een doorkijkbodem, datumaanduiding en een secondewijzer. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en sluit met een vouwsluiting.

De Epos Sportive serie herbergt, zoals de naam al doet vermoeden, mooie sportieve modellen. Op de zwarte of blauwe wijzerplaten worden hier met gele accenten een sportieve touch gegeven aan het geheel. Horlogebanden van edelstaal, maar bijvoorbeeld ook van rubber maken dat de horloges robuust en stoer ogen. In deze serie zijn horloges te vinden die tot 200 meter waterdicht zijn, maar er zijn ook modellen tussen, zoals het Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver horloge, die tot maar liefst 500 meter waterdicht zijn. Deze zijn perfect geschikt voor de echte duikers onder ons. Bijzonder mooie extra functionaliteiten zoals een verschroefde kroon, draaibare bezel, helium valve en een sandblasted dial komen ook voorbij. Wanneer je op zoek bent naar een mooi en vooral ook degelijk en betrouwbaar sporthorloge, dan is deze serie echt de moeite van het bekijken waard. Een specifiek horloge afkomstig uit de Epos Sportive serie is de Epos Sportive 3441.131.96.56.30 Diver. Dit horloge valt onder de duikhorloges en is dus ook tot 500 meter waterdicht. De horlogeband is vervaardigd uit edelstaal en het uurwerk en de bezel zijn helderblauw van kleur. Er is gewerkt met gele accenten, voor een speels effect. Dit horloge beschikt onder meer over een secondewijzer, een datumaanduiding, draaibare bezel en verschroefde kroon. Met een automatisch uurwerk van het Zwitserse merk ETA, weet je dat het in de basis helemaal goed zit met dit horloge.

Met een horloge van Epos ben je verzekerd van kwaliteit. Elk horloge van Epos wordt voordat het geleverd wordt aan een klant met zorg nog eens nagelopen en getest. Men wil bij Epos dan ook enkel het beste van het beste leveren. BensonTrade is officieel dealer van Epos. Wanneer je ervoor kiest een Epos horloge bij ons te bestellen, ben je bovendien verzekerd van de beste service. Ieder Epos horloge wordt geleverd in een luxe officiële box met een duidelijke handleiding. Bovendien ontvang je natuurlijk 2 jaar garantie bij jouw nieuwe horloge. Wij verzenden vanuit voorraad en wereldwijd.