Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Eone Time horloge

Geplaatst op 9 juni 2023 om 08:46 uur

We laten je in dit blogartikel graag nader kennis maken met een revolutionair horlogemerk uit de Verenigde Staten. Het bijzondere horlogemerk Eone Time is absoluut ‘one of a kind’’ te noemen. Het merk dat werd opgericht middels een Kickstarter Campagne in 2013, had zichzelf als doel gesteld horloges te maken die voor zowel mensen met een visuele handicap als mensen die dit niet hebben aantrekkelijk zouden zijn. Toen de Kickstarter Campagne meer dan 15x het beoogde bedrag opleverde, was daar het begin van het eerste horlogemodel van Eone Time, de Eone Time Bradley. De naam van dit model horloge is afkomstig van de legerofficier Brad Snyder. Snyder verloor in 2011 zijn zicht tijdens een missie, maar wist in 2012 al zilveren en gouden medailles in de wacht te slepen op de Paralympics.

Eone Time Bradley Mesh Silver horloge

Het ontwerp van de Eone Time Bradley horloges is zeer kenmerkend en absoluut uniek. Het geeft mensen die blind zijn of slecht zicht hebben de mogelijkheid de tijd te raadplegen, zonder daarbij om hulp te hoeven vragen. Bovendien is de vormgeving van dit model zeer stijlvol en elegant. Het horloge is verkrijgbaar met horlogebanden in verschillende kleuren en gemaakt van diverse materialen. Voor de horlogekasten van de horloges uit de collectie van Eone Time wordt onder meer gebruik gemaakt van titanium. Dit materiaal is niet alleen sterk en robuust, maar daarnaast ook licht in gewicht. Het wordt niet voor niets ook veel gebruikt in de vliegtuigindustrie. Het gebruik van titanium komt dan ook het draagcomfort en duurzaamheid van het horloge ten goede.

We zetten graag een aantal horloges uit de collectie van Eone Time voor je in de spotlight. We beginnen met de Eone Time Bradley Mesh Silver. Dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van edelstaal, welke sluit met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat het geheel mooi overloopt en is bovendien extra veilig om verlies te voorkomen. Doordat zowel de horlogeband als de horlogekast grijs van kleur zijn, is het een rustig plaatje. Het horloge is door dit rustige beeld passend bij vrijwel iedere outfit. De horlogekast is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 11mm en een doorsnede van 40mm. Het horloge is verder tot 30 meter waterdicht. Tot slot is de Eone Time Bradley Mesh Silver voorzien van een Swiss made quartz uurwerk. Swiss made uurwerken staan bekend als het beste van het beste. Een quartz uurwerk functioneert op batterij en is uiterst nauwkeurig wat betreft tijdsweergave. Daarnaast heeft dit uurwerk het voordeel dat het beter bestand is tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk.

Het tweede Eone Time horloge dat zeker je aandacht verdient, is de Eone Time Bradley Black Black. Dit horloge is in zijn geheel uitgevoerd in de kleur zwart. Dit geldt dus voor zowel de edelstalen horlogeband als voor de horlogekast die gemaakt is van titanium. Door de zwarte kleur en de horlogeband van edelstaal heeft dit horloge een stoere en robuuste uitstraling. Ook dit horloge van Eone Time is voorzien van een vouwsluiting en tot 30 meter waterdicht. Verder is de horlogekast 11mm dik met een doorsnede van 40mm. Natuurlijk is ook dit horloge weer voorzien van een Swiss made quartz uurwerk, die zorgt voor een zeer solide basis.

Het derde en laatste horloge van Eone Time waar we graag even je aandacht op vestigen, is de Eone Time Bradley Edge Black. In dit model combineert Eone Time een horlogeband gemaakt van grijs canvas met een horlogekast gemaakt van titanium in de kleur zwart. Dit horloge onderscheidt zich van de twee eerdergenoemde horloges door het reliëf op de zwarte wijzerplaat, wat het horloge een speels effect geeft. De horlogeband van dit horloge sluit met een vouwsluiting en het horloge is tot 30 meter waterdicht. Ook bij dit model komt weer het Swiss made uurwerk terug, waarmee je zeker weet dat je altijd op je horloge zult kunnen rekenen. Je draagt met dit horloge bovendien een echte eyecatcher om de pols, die passend is bij kleding in verschillende stijlen. Zo kun je de Eone Time Bradley Edge Black heel goed combineren met een zakelijke outfit, maar is deze ook uiterst passend bij meer casual kledij.

Ben je benieuwd geworden naar de andere exclusieve horloges van het merk Eone Time? Bij BensonTrade als officieel dealer vind je een uitgebreide collectie Eone Time horloges in onze webshop. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een kijkje te nemen! Wij leveren de horloges van Eone Time allemaal met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een luxe officiële box.

De meeste horloges van het merk zijn bovendien bij ons gewoon op voorraad, zodat wij jouw nieuwe aanwinst snel kunnen leveren. Wij leveren onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Een mooi horloge van Eone Time is daarom altijd binnen handbereik!