Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Swiss Series watchwinders

Geplaatst op 2 juni 2023 om 14:30 uur

Watchwinders zijn er van allerlei merken en in allerlei uitvoeringen. Maar welk model kan je het beste kiezen? In onze nieuws- en blog artikelen schrijven we over deze horlogeaccessoire. In dit artikel schrijven we over de high end Benson Swiss Series watchwinders. Qua design, kwaliteit en functionaliteit het beste wat dit Nederlandse merk te bieden heeft.

Benson Swiss Series Triple 3.20 Macassar watchwinder

Een merk dat met passie zijn watchwinders ontwerpt besteedt uiteraard veel zorg en aandacht aan de techniek. Daarnaast biedt een goed ontworpen watchwinder echter ook een veilige opbergplaats voor je automatische horloge of horloges. Het design is hierbij belangrijk. Zo kan een speciale zachte stof aan de binnenkant van de watchwinder schade aan je automatische horloges voorkomen. Het is bovendien fijn als een de kast afsluitbaar is, zodat je horloge geen onnodige slijtage oploopt door bijvoorbeeld vocht of stof. Bij het ontwerpen wordt er door de echte vakman natuurlijk rekening gehouden met het gebruikerscomfort. De horlogeaccessoire moet gemakkelijk in gebruik zijn en fijn te bedienen. Tot slot biedt een merk met hoogwaardige modellen designs die een fraaie en stijlvolle vormgeving hebben. Tenslotte wil je jouw automatische horloge natuurlijk in stijl kunnen opbergen. Een Nederlands merk, dat op alle genoemde gebieden state-of-the-art is, is het merk Benson.

Bij Benson vinden ze het belangrijk dat de watchwinders binnen de collectie niet alleen van hoge kwaliteit zijn en een stijlvolle uitstraling hebben, maar daarnaast ook betaalbaar blijven. Bovendien heeft Benson het gebruikerscomfort van hun watchwinders hoog in het vaandel staan. Zo zijn verschillende modellen uit de collectie van Benson voorzien van fraaie extra’s, zoals een ingebouwde LED verlichting, modern touchscreen of een extra opbergruimte.

Binnen de Benson Swiss Series vinden we modellen die voorzien zijn van de Swiss made motoren, die bij iedere liefhebber van automatische horloges wel bekend zijn. In verschillende andere series van het merk is er ook de keuze uit watchwinders met hoogwaardige Japanse motoren. Zo biedt Benson voor iedere liefhebber wel een passende watchwinder. Graag vertellen we je meer over een tweetal modellen uit de Swiss Series van Benson.

Het eerste model dat we nader voor je uitlichten, is de Benson Swiss Series Double 2.20 Walnut, die geschikt is voor het opwinden van twee automatische horloges tegelijk. Deze watchwinder is gemaakt van bijzonder mooi hout en heeft een zeer elegante en stijlvolle uitstraling. Aan de binnenkant is de watchwinder zwart van kleur en voorzien van een zachte, beschermende stof. Dit model van Benson is afsluitbaar met een deur van mineraalglas. Hiermee heb je altijd zicht op je horloges en bied je ze bovendien bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De watchwinder is verder uitgerust met Swiss made motoren, die uiterst betrouwbaar en duurzaam zijn. Zij zijn bovendien geluidsarm, waardoor je niet gestoord wordt door vervelende geluiden tijdens het opwinden van je horloges. Deze watchwinder is dan ook prima geschikt om in de slaapkamer of bijvoorbeeld de werkkamer te zetten. Doordat dit model bovendien niet alleen met behulp van een adapter, maar tevens op batterij kan functioneren, is het plaatsen in een kluis ook een zeer goede mogelijkheid. Het speciale veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor automatisch ontkoppelt wanneer er een horloge wordt geplaatst of verwijderd. Dit model van Benson biedt verder een innovatief LCD scherm, waarmee je met een enkele druk op de knop de draairichting en het aantal rotaties per dag per horloge afzonderlijk kunt bepalen. De Benson Swiss Series Double 2.20 Walnut is bovendien voorzien van een ingebouwde LED verlichting, waarmee je jouw horloges desgewenst in het zonnetje kunt zetten. Tot slot beschik je met dit model over de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit voorkomt overspanning van jouw automatische horloges. Deze watchwinder van Benson is geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge.

Het tweede model uit de Benson Swiss Series waarover we je graag meer vertellen, is de Benson Swiss Series Triple 3.20 Macassar. Deze watchwinder heeft de capaciteit voor het opwinden van drie automatische horloges tegelijk en is dan ook uitermate geschikt wanneer je drie of vier automatische horloges in het bezit hebt. Ook dit model is gemaakt van hout, echter is dit design in zijn geheel uitgevoerd in de kleur macassar. Ook deze watchwinder is verder voorzien van een glazen deurtje, waardoor je je horloges hierin extra veilig op kunt bergen. Ook dit design van Benson is uiteraard voorzien van de hoogwaardige Swiss made motoren. De watchwinder is daarnaast instelbaar met behulp van het LCD scherm. Hiermee wijzig je eenvoudig voor ieder horloge individueel de draairichting en het aantal omwentelingen per dag. De ingebouwde LED verlichting zorgt ervoor dat je jouw horloges op ieder moment van de dag goed kunt bekijken. De Benson Swiss Series Triple 3.20 Macassar biedt eveneens de programma’s CW, CC en Alt, het speciale veiligheidssysteem voor de motor en een overwind protectie. De energievoorziening van deze watchwinder verloopt middels netstroom, met behulp van een adapter.

Beide genoemde modellen van Benson kun je gemakkelijk en veilig bestellen bij ons in de webshop. Wij leveren deze watchwinders met een handleiding, certificaat en maar liefst 3 jaar garantie. We verzenden onze producten wereldwijd met behulp van de diensten van Fedex, PostNL en DPD. Bekijk nu ons mooie aanbod Benson watchwinders en kies voor de watchwinder die het best bij jou en je horloges past!