Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

Geplaatst op 16 juni 2023 om 14:16 uur

Zwitserland en Duitsland worden door de meeste liefhebbers van luxe horloges beschouwd als landen die bekendstaan vanwege de hoogwaardige kwaliteit in combinatie met fraai design. Horlogemerken als Rolex, Breitling en Omega zijn daar goede voorbeelden van. Toch heeft de ontwikkeling op het gebied van zowel het automatische horloge zelf, denk aan Christiaan van der Klaauw, als de daarbij behorende watchwinder als accessoire om een automatisch horloge op te winden, hier in Nederland ook niet stil gestaan.

Zo kun je bij het Nederlandse merk Benson terecht voor hoogwaardige horlogeaccessoires, zoals watchwinders, horlogeboxen en -etuis. De kwaliteit van de producten van Benson is zeer hoog, maar daarnaast weet het merk ook de prijzen aantrekkelijk te houden. Hiermee richt het merk zijn pijlen dan ook op een zeer breed publiek. Wat betreft de watchwinders van het merk blijft Benson steeds in ontwikkeling. Het merk heeft innovatie in combinatie met een hoog gebruikscomfort dan ook zeer hoog op de agenda staan. Dit heeft ervoor gezorgd dat Benson vandaag de dag een zeer uitgebreide en diverse collectie watchwinders te bieden heeft.

Zo herbergt de collectie van Benson inmiddels watchwinders in verschillende prijsklassen, met een diverse capaciteit en met uiteenlopende designs. Wanneer je bijvoorbeeld één of twee automatische horloges in het bezit hebt biedt Benson veel fraaie mogelijkheden, maar ook voor de verzamelaar met een kleine of grote verzameling horloges is er een breed aanbod binnen de collectie van Benson. Ook wanneer we kijken naar het materiaalgebruik zijn er verschillende mogelijkheden. Benson kiest voor iedere afzonderlijke watchwinder voor enkel de beste kwaliteit. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verscheidene hoogwaardige materialen, zoals hout, leder en aluminium. Je kunt bij Benson dus altijd een fraaie en hoogwaardige watchwinder aanschaffen die geheel voldoet aan jouw wensen en dat tegen een scherpe prijs!

In dit artikel besteden we graag aandacht aan een watchwinder die afkomstig is uit de nieuwste generatie Benson Compact Aluminium watchwinders. Kenmerkend voor deze watchwinders is onder meer het gebruik van aluminium. Dit is niet alleen sterk en licht in gewicht, maar geeft iedere watchwinder een geheel eigen karakter. Een specifiek voorbeeld van een model uit de Benson Compact Aluminium serie, is de Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder. Deze watchwinder van aluminium is uitgevoerd in de kleur zwart. In combinatie met de strakke en compacte vormgeving geeft dit het design een moderne uitstraling.

De Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder is geschikt voor het opwinden van één automatisch horloge. Doordat de watchwinder zeer compact en handzaam is, is er altijd wel een fraai plekje te vinden voor dit model. De watchwinder mag dan klein van stuk zijn, opvallen doet hij wel. Ieder automatisch horloge zal extra in het oog springen wanneer deze geplaatst wordt in deze fraaie watchwinder. Dit wordt nog eens extra benadrukt door de speciale ingebouwde LED verlichting. Hiermee zet je desgewenst jouw automatische horloge letterlijk in de spotlight. Het horloge kan in de watchwinder worden geplaatst door deze in de speciale flexibele houder te klikken. Doordat deze houder flexibel is, past ieder formaat horloge feilloos in de watchwinder. De basis van de Benson Compact Aluminium 1 Black wordt gevormd door een Japanse motor van uitstekende kwaliteit. Met deze motor wordt de opwinding van jouw automatische horloge niet alleen probleemloos, maar ook in stilte opgewonden. Dit maakt dit model van Benson uitermate geschikt om te plaatsen op plekken waar stilte gewenst is. Je kunt hierbij denken aan de slaapkamer of de werkkamer.

Benson Compact Aluminium 1 Black watchwinder

De Benson Compact Aluminium 1 Black kan uiteraard geheel naar wens worden ingesteld. Zo stel je met het handige LCD display gemakkelijk en snel de draairichting en het aantal turns per day in. Je weet hiermee zeker dat jouw automatische horloge exact de juiste wijze van opwinding krijgt. Verder biedt de Benson Compact Aluminium 1 Black de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Deze laatste functionaliteit zorgt ervoor dat jouw automatische horloge beschermd wordt tegen overspanning. De watchwinder kan tot slot niet alleen functioneren met behulp van een adapter, maar ook op batterijen. Zo werkt dit model tot wel 6 tot 9 maanden op een set batterijen. Dit betekent dat je hier weinig omkijken naar hebt. Bovendien kun je de watchwinder en jouw horloge door de werking op batterijen ook gemakkelijk in een kluis bewaren, voor een optimaal gevoel van veiligheid. De Benson Compact Aluminium 1 Black is verkrijgbaar bij ons in de webshop. Doordat deze watchwinder wordt geleverd met maar liefst 3 jaar garantie, bestel je dit model van Benson altijd met een gerust gevoel.

Naast de Benson Compact Aluminium 1 Black vind je bij ons ook de gehele overige collectie van dit vooruitstrevende merk. Wij versturen deze watchwinders zorgvuldig verpakt wereldwijd. Wij maken hiervoor gebruik van de diensten van DPD, Fedex en PostNL. Bekijk dus nu het uitgebreide en fraaie aanbod Benson watchwinders en kies voor jouw favoriet! Je zult er zeker geen spijt van krijgen en je bovendien nooit meer zorgen hoeven maken over stilstand van jouw automatische horloge.