Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Zwitserse dameshorloges

Geplaatst op 5 oktober 2022 om 07:58 uur

Voor mannen is er een zeer ruime keuzemogelijkheid wat betreft horloges van kwaliteit. Zwitserland staat op dit gebied bekend als zijnde het horlogeland pur sang. Vele mooie horlogemerken produceren horloges van topkwaliteit met de welbekende Swiss made uurwerken. Je kan denken aan horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Omega, Tag Heuer, Epos, Oris en IWC. Deze horlogemerken behoren tot het beste wat Zwitserland te bieden heeft. Ze bieden ultieme betrouwbaarheid, degelijkheid en nauwkeurigheid.

Gelukkig is er voor vrouwen ook veel keuze. De modebewuste vrouw kiest steeds vaker voor een kwaliteitshorloge in plaats van een goedkoop horloge dat misschien maar 1 a 2 jaar meegaat en dan haar glans verliest. Er zijn dan ook zeer stijlvolle en elegante dameshorloges op de markt, zeker ook horloges met Swiss made kwaliteit. Wij vertellen je graag meer over de beste Zwitserse dameshorloges. Niet alleen op het gebied van design, maar ook wat betreft de kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige materialen, behoren deze horloges tot de absolute top.

Het eerste horloge dat we graag in de spotlight zetten is het Escada Catherine E4335011 horloge. Dit horloge is voorzien van een robuuste edelstalen horlogeband. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal, waardoor het horloge een mooi geheel vormt en rustig oogt. Dit wordt nog eens benadrukt doordat er voor dit horloge gebruik is gemaakt van een luxe vouwsluiting. De horlogekast heeft een dikte van 8 mm en een doorsnede van 36mm. Dit maakt het horloge mooi subtiel om de pols. De wijzerplaat van dit model van Escada is wit van kleur en voorzien van zilverkleurige details. Het horloge is daarnaast voorzien van gehard mineraalglas en tot 30 meter waterdicht. Natuurlijk is dit horloge voorzien van een Swiss made uurwerk. Voor dit horloge is er gekozen voor een quartz uurwerk. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een automatisch uurwerk. Zo ben je bijvoorbeeld niet afhankelijk van beweging voor het functioneren van het horloge. Bovendien zijn deze uurwerken beter bestand tegen schokken en stoten. Het horloge is tot slot voorzien van een secondewijzer. Met dit stijlvolle horloge kies je als modebewuste vrouw voor een sieraad en accessoire dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Het is een tijdloos design waar je nooit op uitgekeken raakt! Daarnaast kun je door de uitmuntende kwaliteit van dit horloge altijd op je horloge rekenen en kies je voor een duurzaam stuk, waar je lange plezier van zult hebben.

Een tweede dameshorloge dat we graag bij je onder de aandacht brengen is het Escada Lauren E2105214 horloge. Dit horloge heeft eveneens een horlogeband gemaakt van edelstaal en is uitgevoerd in bicolor (zilver- en goudkleur), wat het horloge een zeer luxe uitstraling geeft. Ook de horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 34mm. De wijzerplaat van dit design is wit en voorzien van helderblauwe details, welke goed in het oog springen. Het Escada logo prijkt op de horlogeband, wat het chique karakter van dit horloge benadrukt. Ook dit model van Escada is bovendien voorzien van een mooie vouwsluiting. De Escada Lauren E2105214 is verder uitgerust met een Zwitsers quartz uurwerk en een secondewijzer en is tot 30 meter waterdicht. Met een horloge als dit kom je altijd stijlvol voor de dag en ben je bovendien op ieder moment bij de tijd!

Escada horloge

Het derde en laatste horloge welke we graag nader voor je willen belichten, is eveneens afkomstig uit de collectie van Escada en wederom een echte eyecatcher te noemen. Het gaat dan om het Escada Estelle II E2030121 horloge. Dit horloge heeft een geheel andere uitstraling dan de twee hiervoor genoemde modellen. Dit model is voorzien van een prachtige lederen horlogeband in de kleur zwart. Kenmerkend voor dit horloge is bovendien de bijzondere rechthoekige horlogekast. Deze is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8mm en een doorsnede van 36mm. De wijzerplaat van het horloge is wit van kleur, voorzien van zilverkleurige details. Daarnaast is deze voorzien van een uniek 3d effect. Het horloge sluit met een doornsluiting en is tot 30 meter waterdicht. Ook hier is weer gekozen voor een Swiss made quartz uurwerk, dat fungeert als het kloppend hart van het horloge.

De drie bovengenoemde dameshorloges uit de collectie van Escada behoren absoluut tot de beste Zwitserse dameshorloges die er zijn. Niet alleen wat betreft kwaliteit maar ook wat betreft design en materiaalgebruik kies je met een Escada horloge voor het neusje van de zalm op dit gebied. Het is een perfecte combinatie van pure vrouwelijkheid en technische finesse.

Deze Escada horloges kun je gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop bestellen. Ze worden door ons geleverd in een luxe officiële box en met 2 jaar garantie. Wij zijn de eerste officieel online dealer van Escada in Europa en voeren derhalve de gehele collectie van het merk. Er is dus altijd een passend alternatief voorhanden. Betalen kan veilig en snel met creditcard, Paypal, Ideal of bankoverschrijving. Neem dus nu een kijkje in ons uitgebreide assortiment!