Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges: prachtige designs en Duitse kwaliteit

Geplaatst op 11 oktober 2022 om 15:05 uur

Verschillende aspecten van een horlogemerk kunnen het merk interessant maken voor de liefhebbers en verzamelaars van kwaliteitshorloges. Natuurlijk is een combinatie van hoogwaardige kwaliteit en een aansprekende uitstraling hierbij prioriteit nummer 1. Daarnaast spelen technische aspecten en natuurlijk ook de prijzen een rol.

Een horlogemerk met een goede prijs-/kwaliteitverhouding is tenslotte interessant voor een breder publiek. Er zijn verschillende horlogemerken die wat ons betreft horloges leveren van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs. Een aantrekkelijk horlogemerk op dit gebied is bijvoorbeeld het Duitse merk Laco. De Laco horloges zijn van zeer mooie kwaliteit en tegelijkertijd betaalbaar. Laco is een merk met historie en werd opgericht in 1925 en is derhalve al een zeer lange tijd een geliefde naam binnen de horlogerie. Het merk is in eerste instantie vooral bekend geworden door de retro pilotenhorloges die men bij Laco sinds 1940 produceert. Daarnaast herbergt de collectie van Laco echter ook moderne horloges die absoluut de moeite van het bekijken waard zijn.

Laco is een merk dat trouw blijft aan hun tradities. Daarbij staan authenticiteit en passie voor het vak hoog in het vaandel. Tegelijkertijd staat het merk voor innovatie en vernieuwing, waardoor de horloges van Laco voorzien zijn van de moderne technologie van vandaag. Met een turbulent verleden, waarbij het merk zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog de productie wist voort te zetten, laat Laco zien nooit stil te zullen staan. Ook vandaag de dag is Laco continue op zoek naar vernieuwing en verbetering en blijft puur vakmanschap een belangrijk onderdeel van de productie van de horloges van het merk.

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek pilotenhorloge met een retro look en nostalgisch karakter, is de Laco Fliegeruhren A serie een prachtige horlogeserie om nader onder de loep te nemen. De Laco Fliegeruhren A 861688 Augsburg 42mm is een horloge dat afkomstig is uit deze horlogeserie. Wij vertellen je graag iets meer over dit horloge. Dit model is voorzien van een bijzonder mooie lederen horlogeband, in de kleur donkerbruin. De horlogeband sluit met een vouwsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur en oogt rustig. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Verder is het horloge voorzien van zeer sterk saffierglas. Voor wat betreft het uurwerk is dit horloge uitgerust met een hoogwaardig automatisch uurwerk, ook wel bekend als de Laco 21 movement. Tot slot biedt dit model Superluminova C3 en een secondewijzer. Met recht een prachtig pilotenhorloge, zowel op esthetisch als op technisch gebied!

In de Laco Classics serie vinden we klassieke en elegante modellen met een minimalistische uitstraling. Een mooi voorbeeld hiervan is de Laco Classics 862075 Azur 40. Dit horloge heeft een prachtige azuurblauwe wijzerplaat, met een nato horlogeband in dezelfde levendige kleur. Het horloge sluit met een doornsluiting en is voorzien van gehard mineraalglas. De horlogekast is gemaakt van edelstaal, met een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. Dit model is voorzien van een automatisch uurwerk van degelijke Duitse kwaliteit, ook bekend als Laco 15 movement based on 9015 Miyota. Tot slot is de Laco Classics 862075 Azur 40 voorzien van een datumaanduiding en secondewijzer en is deze tot 50 meter waterdicht.

Een meer sportief en modern horloge dat we graag willen benoemen is afkomstig uit de Laco Einzatzuhren serie. Het gaat dan om de Laco Einsatzuhren 861703 Seven Seas 45mm. Dit horloge is speciaal geschikt voor de echte sportieveling en heeft een robuuste en stoere uitstraling. De horlogeband van dit model is gemaakt van rubber en zwart van kleur. De wijzerplaat is eveneens zwart en voorzien van witte en oranje details. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal PVD.  Deze heeft een dikte van 13 mm en een doorsnede van 43 mm, wat dit tot een groter model horloge maakt. Voor dit horloge is gekozen voor het gebruik van saffierglas. Het horloge is tot maar liefst 1000 meter waterdicht. Daarnaast biedt dit sportieve model van Laco vele mooie extra’s. Niet alleen is dit horloge voorzien van lichtgevende indicatoren, datumaanduiding en secondwijzer, maar ook een draaibare bezel en verschroefde kroon ontbreken niet.

Wij hopen met dit artikel de diversiteit en verschillende mooie functionaliteiten binnen de collectie van Laco te kunnen hebben laten zien. Voor iedere liefhebber of verzamelaar biedt Laco een alternatief. Een goede prijs in combinatie met topkwaliteit, dit is op en top Laco!

De Laco horloges worden door ons altijd geleverd in een luxe officiële box met 2 jaar garantie. Natuurlijk ontbreekt ook een duidelijke handleiding niet zodat je jouw Laco horloge direct kan dragen. Bekijk dus nu ons uitgebreide assortiment Laco horloges bij ons in de webshop en vind het horloge dat het beste bij je past. Wij zorgen er dan voor dat jouw nieuwe horloge zorgvuldig verpakt jouw kant op komt!