Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 2 horloges onder de 500 euro

Geplaatst op 29 september 2022 om 12:24 uur

Wanneer je in het bezit bent van 2 of 3 automatische horloges dan is een goede watchwinder met in ieder geval ruimte voor het opwinden van 2 horloges eigenlijk onmisbaar. Natuurlijk worden automatische horloges wanneer ze gedragen worden vanzelf opgewonden door de natuurlijke beweging van de pols. Wanneer een automatisch horloge echter niet gedragen wordt is er een andere oplossing nodig. Wanneer je het ene horloge om de pols hebt kan je dan de andere twee horloges van opwinding voorzien in de watchwinder voor 2 horloges. Deze watchwinders zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Ook kun je een watchwinder voor 2 horloges vinden in verschillende prijsklassen. Wij vertellen je in dit artikel graag meer over 3 verschillende watchwinders die speciaal geschikt zijn voor het opwinden van 2 automatische horloges tegelijkertijd.

De eerste watchwinder die op ons lijstje staat is van het merk Benson. Benson is een Nederlands merk en erg populair. Zo weet het merk een zeer goede prijs-/kwaliteit te bieden door de watchwinders in eigen beheer te laten vervaardigen. Daarnaast biedt het merk watchwinders die van alle gemakken voorzien zijn. Zo zijn de Benson watchwinders vaak voorzien van verschillende extra functionaliteiten of bijvoorbeeld extra opbergruimte. Tot slot vinden we in de collectie van Benson watchwinders met zowel Japanse motoren als watchwinders die voorzien zijn van Swiss made motoren. Hiermee weet Benson een breed publiek aan te spreken.

Een goed voorbeeld van een hoogwaardige watchwinder voor 2 horloges uit de collectie van Benson, is de Benson Compact Double 2.BS watchwinder. Dit model is gemaakt van hout en is zwart van kleur. Het design van deze watchwinder is strak en modern. Bovendien is de Benson Compact Double 2.BS compact vormgegeven. Deze watchwinder is voorzien van hoogwaardige Japanse motoren. Deze zorgen ervoor dat jouw automatische horloges op energiezuinige wijze en in stilte van energie kunnen worden voorzien. Deze watchwinder is voorzien van een handig touchscreen, waarmee je onder meer de draairichting en het aantal rotaties per dag kunt wijzigen. Het is mogelijk dit te doen per rotor afzonderlijk, zodat ieder individueel horloge precies de juiste wijze van opwinding krijgt. Daarnaast is de Benson Compact Double 2.BS uitgerust met flexibele horlogehouders waardoor ieder formaat horloge moeiteloos in de watchwinder geplaatst kan worden. Deze watchwinder is dan ook geschikt voor ieder type en merk automatisch horloge. Naast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, biedt de Benson Compact Double 2.BS ook een powerwinding functie. Hiermee kun je je horloges in korte tijd opwinden. Tot slot is deze watchwinder voorzien van een ingebouwde LED verlichting. Dit zorgt ervoor dat je jouw horloges op ieder gewenst moment goed kunt bekijken.

Een tweede watchwinder voor 2 automatische horloges is de Benson Compact 2.18 Black Leather watchwinder. Ook deze watchwinder is compact en strak vormgegeven en uitgevoerd in de kleur zwart. Dit model is echter aan de buitenkant bekleed met prachtig leder, wat zorgt voor een extra luxe uitstraling. Dit model is eveneens voorzien van Japanse motoren en biedt de mogelijkheid de rotoren afzonderlijk in te stellen wat betreft draairichting en aantal rotaties per dag. Met de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie, bied je ieder horloge de juiste wijze van opwinding. Ook deze watchwinder is in te stellen met behulp van het moderne touchscreen en biedt bovendien de handige powerwinding functie. De watchwinder functioneert op basis van netstroom, met behulp van de meegeleverde adapter.

De derde watchwinder waar we je graag meer over vertellen, is de Orbita Sparta Bold 2 Black W05527. Deze watchwinder is afkomstig uit de collectie van het merk Orbita. De watchwinders van dit merk zijn erg geliefd in onder meer de Verenigde Staten en dat is niet voor niets. Het merk biedt zowel watchwinders voor 1 of 2 automatische horloges, als watchwinders voor een gehele verzameling. De Orbita Sparta Bold 2 Black W05527 biedt ruimte voor het opwinden van 2 automatische horloges en is zwart van kleur. Hetzelfde model is echter ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, blauw en groen.  Het design is compact en eenvoudig en de watchwinder is gemaakt van kunststof. Deze watchwinder is voorzien van Swiss made motoren, die wereldwijd bekend staan. Deze motoren zijn zo krachtig dat ze ieder type of merk automatisch horloge perfect kunnen opwinden. Tot slot zijn de rotoren van deze watchwinder apart instelbaar en biedt dit model de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie.

Met de 3 bovengenoemde watchwinders kies je voor een stijlvol design, hoogwaardige kwaliteit en een perfecte opwinding. Je vindt deze modellen stuk voor stuk bij ons in de webshop. Wij maken voor het leveren van onze producten gebruik van DPD, PostNL en Fedex, waardoor wij deze wereldwijd kunnen laten bezorgen. Wij kunnen je daardoor altijd van dienst zijn, waar je dan ook woont. Naast de bovengenoemde watchwinders bieden wij nog vele andere hoogwaardige watchwinders. Neem eens een kijkje in onze webshop en als je vragen hebt helpen we je graag verder.