Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste duikhorloges tot 1500 euro

Geplaatst op 19 januari 2023 om 14:56 uur

Ben je op zoek naar een duikhorloge en weet je nog niet zo goed welk merk of model jouw voorkeur heeft? In dit artikel schrijven we over de beste duikhorloges tot 1500 euro. Gelukkig zijn er veel duikhorloges binnen dit budget, dus is er veel keuze.

Bij de aanschaf van een nieuw horloge zijn verschillende aspecten van belang. Wanneer het aan te schaffen horloge echter een duikhorloge betreft, gelden er speciale eisen. Een duikhorloge moet natuurlijk aan verschillende voorwaarden voldoen om überhaupt een duikhorloge te zijn. In eerste instantie moet een duikhorloge natuurlijk goed waterbestendig zijn. Hier draagt een verschroefde kroon ook aan bij. Daarnaast moet een duikhorloge tegen een stootje kunnen, aangezien deze over het algemeen intensief wordt gebruikt. Lichtgevende indicatoren zijn ook een pluspunt bij een hoogwaardig duikhorloge. Deze zorgen ervoor dat het horloge ook in het donker geraadpleegd kan worden. Het is duidelijk dat het verstandig is bij de aanschaf van een duikhorloge goed te kijken naar de functionaliteiten en het materiaalgebruik van het horloge. Het kan dan ook handig zijn je goed te (laten) informeren voor je tot aanschaf overgaat. Duikhorloges zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Wij laten je in dit artikel graag kennismaken met de beste duikhorloges tot 1500 euro.

Het eerste duikhorloge dat we geselecteerd hebben voor dit artikel, is de Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75. Davosa is een Duits horlogemerk dat zeer goed bekend staat. Het merk werkt met Swiss made uurwerken die tot de beste ter wereld behoren. De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 heeft een zeer sportief en robuust karakter. De horlogeband is gemaakt van rubber en uitgevoerd in de kleur zwart. De band sluit met een vouwsluiting. De horlogekast is gemaakt van carbon en eveneens geheel zwart. De kast heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 42mm. Ook de wijzerplaat is zwart, voorzien van felle groene accenten. Voor dit horloge is gebruik gemaakt van saffierglas, dat extreem sterk is. Daarmee is het glas goed bestand tegen beschadigingen. De Davosa Argonautic Carbon Limited Edition 161.589.75 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Daarnaast is dit duikhorloge tot maar liefst 300 meter waterdicht en daarmee perfect geschikt voor de echte sportieveling. Dit model biedt bovendien verschillende mooie extra’s. Zo is het horloge voorzien van een verschroefde bodem en een draaibare bezel. Daarnaast beschik je met dit fantastische Davosa horloge over een datumaanduiding, secondewijzer, helium ventiel en lichtgevende indicatoren. Dit is dan ook met recht een duikhorloge te noemen met alles erop en eraan, waarbij enkel gekozen is voor zeer hoogwaardige materialen en de welbekende Zwitserse techniek.

Het tweede duikhorloge dat absoluut niet in dit rijtje mag ontbreken, is de Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver. Epos is een Zwitsers horlogemerk dat al bijna een eeuw actief is binnen de horlogerie. Het merk staat bekend om de productie van uiterst luxe en kwalitatieve horloges. De Epos Sportive 3441.131.20.55.55 Diver is voorzien van een rubberen horlogeband in de kleur zwart, voorzien van een luxe vouwsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15mm en een doorsnede van 43mm. Er is daarnaast voor dit horloge gebruik gemaakt van het uiterst sterke saffierglas. De kleur van de wijzerplaat is zwart en daarnaast voorzien van witte en gele accenten. Het hart van het horloge wordt gevormd door een Zwitsers automatisch uurwerk van het welbekende merk ETA. Het horloge biedt een zeer goede waterdichtheid. Dit model is namelijk waterdicht tot maar liefst 500 meter en daarnaast voorzien van een verschroefde kroon. De lichtgevende indicatoren zorgen ervoor dat je het horloge op ieder moment kunt raadplegen. De draaibare bezel, datumaanduiding en secondewijzer maken het plaatje compleet.

Een ander prachtig duikhorloge is de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge heeft een Swiss made automatisch uurwerk en is 300m waterdicht. De edelstalen kast en horlogeband zorgen voor een optimaal draagcomfort. De witte wijzerplaat biedt een goede afleesbaarheid. Dit horloge heeft saffierglas en een chronograaf functie. Met een doorsnede van 42mm en dikte van 15mm is dit een horloge met vrij gemiddelde afmetingen. Uiteraard heeft Tag Heuer een uitstekende naam en is het een high end horlogemerk. Het Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 horloge is dan ook een prachtig voorbeeld van een schitterend horloge met professionele uitstraling.

Met één van de eerder genoemde duikhorloges kies je gegarandeerd voor kwaliteit en degelijkheid. Het maakt bovendien jouw sportieve outfit helemaal compleet! Zowel het merk Davosa, als Epos en Tag Heuer staan zeer goed bekend als het gaat om de productie van duikhorloges en dat is natuurlijk niet voor niets. Je kunt de drie genoemde duikhorloges allemaal bij ons bestellen. Alle drie de modellen zijn bij ons verkrijgbaar voor minder dan 1500,-. Voor het model van Epos en het model van Nauticfish geldt zelfs dat wij deze momenteel aanbieden met een aantrekkelijke korting. Je kunt dus nu een duikhorloge van topkwaliteit aanschaffen tegen een extra scherpe prijs. Wacht daarom niet langer en bekijk deze sportieve horloges nu bij ons in de webshop!


27-01-2023 Design horloges