Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Design horloges

Geplaatst op 27 januari 2023 om 11:31 uur

Een mooi, stijlvol en tegelijkertijd kwalitatief horloge wordt door zowel de moderne man als vrouw steeds meer gewaardeerd. Er zijn dan ook vele liefhebbers en verzamelaars die speciale belangstelling hebben voor horloges van hoogwaardige kwaliteit en een uniek design. Design horloges kenmerken zich door een uitgesproken en karakteristiek ontwerp. Zij zijn duidelijk herkenbaar als onderdeel van een merk en hebben daarnaast een tijdloze en eigentijdse uitstraling.

Er zijn ook horlogemerken die specifiek design horloges ontwerpen die geïnspireerd zijn door een kunststroming of een stroming binnen de architectuur. Zo vinden we bijvoorbeeld binnen de collectie van het merk Junkers, speciale horloges die refereren aan de Bauhaus kunststroming, waar minimalisme en eenvoud de boventoon voeren. Er zijn daarnaast echter nog verschillende andere inspirerende merken die met hun bijzondere design horloges hun naam op de kaart hebben weten te zetten. Bijvoorbeeld Escada, Eone Time en RSC.

Voor de dames is een mooi voorbeeld van een horlogemerk met echte designhorloges het merk Escada. Escada is als gerenommeerd luxe modemerk als geen ander in staat in te spelen op de mode en daarbij horloges te ontwerpen die perfect passend zijn voor de moderne vrouw. Ieder horloge uit de collectie van Escada is duidelijk herkenbaar door de karakteristieke uitstraling van de horloges. Het merk weet bovendien de unieke uitstraling van de designs te combineren met de welbekende Swiss made kwaliteit. Het merk maakt gebruik van Swiss made quartz uurwerken. Deze functioneren door middel van een batterij. Ze zijn bovendien zeer goed bestand tegen schokken en stoten en bieden een uitermate nauwkeurige tijdsweergave. Met een horloge van Escada kies je dan ook niet alleen voor een uniek en aansprekend design, maar ook voor topkwaliteit. De horloges van Escada zijn daarnaast perfect afgewerkt en er wordt voor het vervaardigen van deze horloges voor enkel de beste kwaliteit materialen gekozen. Mooie voorbeelden van Escada horloges met een echte designeruitstraling, zijn de horloges uit de Escada Lauren, - Catherine en -Madeleine serie. We zien hier horloges voorzien van een edelstalen horlogeband en -kast, waarbij er de keuze is uit verschillende kleurstellingen. Zo biedt het merk geheel zilver-, goud- en rosékleurige horloges, maar ook horloges met een combinatie van deze kleuren. Deze horloges sluiten met een vouwsluiting, wat het geheel een extra luxe uitstraling geeft. Dit komt onder meer doordat de band hiermee extra mooi in elkaar overloopt. Daarnaast is een vouwsluiting extra veilig en zul je niet snel je horloge verliezen. Wanneer je als vrouw op zoek bent naar een echt design horloge dan is de collectie van Escada absoluut de moeite waard om eens te bekijken. Je kiest hiermee voor een horloge van hoge kwaliteit en tegelijkertijd voor een absolute eyecatcher om de pols. Wij bieden bovendien op het moment verschillende prachtige horloges van Escada bij ons in de webshop met een zeer aantrekkelijke korting. Je hebt dus nu de uitgelezen kans om een bijzonder en hoogwaardig dameshorloge bij ons aan te schaffen tegen een zeer interessante prijs!

Een ander voorbeeld van een horlogemerk dat design horloges biedt, is het unieke merk Eone Time. De Eone Time horloges zijn zeer herkenbaar wat betreft design.  De horloges van Eone Time zijn speciaal ontworpen om gebruikt te kunnen worden door zowel mensen met als zonder visuele handicap. Door de speciale combinatie van het unieke design, waarmee men de tijd kan ‘voelen’ en de stijlvolle uitstraling is dit horlogemerk absoluut ‘one of a kind’ te noemen. Hoewel het design herkenbaar is en bij ieder horloge van het merk terugkomt, weet Eone Time toch variatie te bieden door horloges te ontwerpen met horlogebanden van verschillende mooie materialen. Daarnaast is er ook wat betreft kleur veel diversiteit binnen de collectie van Eone Time. We zien bijvoorbeeld horlogebanden gemaakt van canvas, edelstaal en leder, in verschillende kleuren zoals geel, grijs, groen, goud, rosé en bijvoorbeeld zwart. We zien daarnaast horlogekasten gemaakt van titanium en aluminium. Beide sterke materiaalsoorten en licht in gewicht, waardoor deze zeer comfortabel te dragen zijn. Met een topkwaliteit Swiss made quartz uurwerk is het plaatje compleet. Kortom, Eone Time is origineel, van hoge kwaliteit en bovendien geschikt voor zowel mensen met als zonder visuele beperking. Deze combinatie van eigenschappen maakt het merk toegankelijk voor een breed publiek. Daar komt nog bij dat de horloges van dit bijzondere merk aantrekkelijk geprijsd zijn. Eone Time weet dan ook een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding te bieden.

Je vindt bij ons in de webshop design horloges van zowel het luxe merk Escada als het unieke merk Eone Time. Daarnaast bieden wij echter nog verschillende andere mooie merken met design horloges binnen de collectie. Voorbeelden hiervan zijn de merken Junkers, Zeppelin en Armogan. Wanneer je op zoek bent naar een mooi design horloge, zit je bij ons in de webshop dat ook zeker goed. Wij kunnen je bovendien wanneer nodig voorzien van een passend advies of een antwoord op je vragen!