Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Locman horloge - stijlvol Italiaans

Geplaatst op 14 december 2023 om 14:33 uur

Ben jij op zoek naar een stijlvol en robuust herenhorloge met een beetje pit? Een horloge dat anders is dan anderen? Tegenwoordig is het lastig je te onderscheiden door middel van een fraai horloge dat niet iedereen draagt. We zijn gewend veilige keuzes te maken en misschien wel te veel beïnvloed te worden door bekende horlogemerken. Maar het is toch veel leuker om een bijzonder horloge om je pols te hebben dat niet iedereen draagt? Een horloge waarbij andere mensen vragen wat je om je pols hebt en of ze het even van dichtbij mogen bekijken?

Natuurlijk speelt ook de aankoopprijs een rol. Waar veel bekende horlogemerken de laatste jaren enorm in prijs zijn gestegen zijn er nog horlogemerken die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn zonder concessies te doen qua kwaliteit en afwerking. Wil jij meer weten over een interessant horlogemerk dat zich onderscheid door design en kwaliteit en ook nog betaalbaar is?

Dan is dit het artikel voor jou. Wij laten je namelijk graag kennismaken met een horlogemerk dat het beste van twee werelden weet te verenigen. Het horlogemerk waar we het in deze over hebben, biedt namelijk een stukje techniek van de bovenste plank en combineert dit in ieder horlogedesign met een gevoel voor stijl en klasse.

Het zal je niet verbazen dat we het hier hebben over een Italiaans horlogemerk, aangezien de Italianen wereldwijd bekend staan om hun gevoel voor stijl en hun goede smaak. Het horlogemerk Locman is gevestigd op het Italiaanse eiland Elba en ontwikkelt daar met de grootste zorg en precisie horloges die door iedere echte liefhebber met liefde gedragen zullen worden. De Locman horloges kenmerken zich door een aansprekend design dat in veel gevallen gecombineerd wordt met een levendig en opvallend kleurgebruik.

Locman horloge

Met een Locman horloge kies je daardoor dan ook altijd voor een echte eyecatcher om de pols. Een Locman horloge straalt sportiviteit uit en oogt daarnaast zeer stijlvol. Een horloge van dit kaliber met deze uitstraling combineer je zeer fraai met een casual outfit, maar kan ook erg mooi passend zijn bij bijvoorbeeld een zakelijke outfit. Met een fraai Locman horloge ben je dan ook zeer flexibel. Daar komt bij dat de horloges van het merk opvallen door de goede prijs-/kwaliteitverhouding. Dit betekent dat je een horloge van het merk Locman aan kunt schaffen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, terwijl je toch kiest voor zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid. De kwaliteit van de horloges van het merk Locman wordt nog eens extra benadrukt, doordat dit merk de speciale rechten geniet voor het ontwikkelen van horloges voor het Italiaanse leger. Dit is uiteraard een zeer grote blijk van vertrouwen in de kwaliteit van de producten van het merk.

Een mooi voorbeeld van een fraai Locman horloge, is de Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB. Dit horloge is uitgevoerd in verschillende fraaie blauwtinten, waarmee het horloge direct opvalt wanneer je het om de pols hebt. Dit model is voorzien van een blauwe rubberen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. De robuuste horlogekast is gemaakt van titanium. Dit is niet alleen zeer sterk, maar ook licht in gewicht. Door deze belangrijke eigenschappen wordt deze materiaalsoort ook veelvuldig in de vliegtuigindustrie gebruikt. Titanium heeft bovendien als voordeel dat het een dergelijk horloge zeer comfortabel te dragen maakt. Je zult nauwelijks voelen dat je hem om hebt.

De horlogekast heeft verder een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm. De wijzerplaat van dit horloge is uitgevoerd in een combinatie van verschillende tinten blauw en zwart, wat dit horloge een unieke uitstraling geeft. De Locman Montecristo Classic 0510A02S-00BLSKSB is voorzien van saffierglas. Dit is een zeer sterke glassoort, waar je niet snel krasjes op zult zien. Het horloge is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een quartz uurwerk (werkend op batterij) van topkwaliteit. Tot slot beschik je met dit model van Locman over een datumaanduiding, lichtgevende indicatoren, secondewijzer en een chronograaf functie.

Een tweede Locman horloge die we graag even voor je in de spotlight plaatsen, is de Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK. Dit is opnieuw een horloge met een zeer sportief karakter. Ook dit horloge is voorzien van een horlogeband gemaakt van rubber, in dit geval uitgevoerd in de kleur zwart. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is gemaakt van titanium en heeft een dikte van 13mm en een doorsnede van 44mm, wat dit opnieuw tot een robuust ogend model maakt. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur met daarop sprekende witte en felgele details. Dit model is verder eveneens voorzien van zeer sterk saffierglas en tot maar liefst 100 meter waterdicht. De Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK is voorzien van een hoogwaardig automatisch uurwerk, wat betekent dat dit horloge functioneert door middel van beweging. Verder beschik je met dit horloge over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. De Locman Montecristo Classic 0511BKBKFYL0GOK is een uitstekende keuze wanneer je op zoek bent naar een echte blikvanger, die je kunt combineren met vrijwel iedere outfit. Je kiest hiermee bovendien voor een horloge waarvan je gegarandeerd jaren plezier zult hebben.

Je bestelt de genoemde Locman horloges veilig en snel bij ons in de webshop. Naast de twee genoemde modellen, bieden wij bovendien nog vele andere fraaie designs van dit merk. Wij hebben als officieel dealer van dit Italiaanse merk een ruime voorraad, waardoor wij je over het algemeen snel van dienst kunnen zijn.

Bovendien ben je er bij ons van verzekerd dat je een authentiek Locman horloge ontvangt. Wij leveren de horloges van Locman met 2 jaar garantie in een luxe officiële box met handleiding. Wij verzenden wereldwijd via Fedex, DPD en PostNL. Uiteraard verzenden wij aangetekend en verzekerd voor optimale veiligheid. Als wij buiten de EU verzenden betaal je geen 21% BTW.

Je kan in onze webshop betalen met jouw creditcard, iDeal, Paypal of gewone bankoverschrijving. Voor onze Duitse en Belgische klanten hebben we uiteraard betaalmethoden van banken uit deze landen.

Bekijk nu het fraaie en uitgebreide Locman horloge aanbod bij ons in de webshop en laat je verrassen door dit fraaie Italiaanse horlogemerk.