Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Benson Smart-Tech II watchwinder

Geplaatst op 20 juli 2023 om 10:48 uur

Een luxe automatisch horloge wordt door een echte liefhebber met de grootst mogelijke zorg uitgezocht. Hierbij let de echte liefhebber natuurlijk op het design en de uitstraling van het horloge, de gebruikte materialen en het soort uurwerk. Ook de visie en het verhaal achter een merk kan hierbij een rol spelen.

Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder

Voor een fraai horloge waarbij zoveel aandacht wordt besteed aan het selecteren ervan, wil je natuurlijk alleen het allerbeste. Voor een automatisch horloge betekent dit een watchwinder van kwaliteit. Daarbij wil je natuurlijk in de eerste instantie dat de watchwinder jouw automatische horloge of horloges de juiste wijze van opwinding kan bieden. Hierbij is het van belang dat de watchwinder kan worden ingesteld wat betreft de draairichting en het aantal rotaties per dag. Naast de motor van de watchwinder, is het design voor de echte liefhebber ook van belang. Je wilt jouw met zorg geselecteerde horloge tenslotte ook in stijl kunnen opwinden, opbergen en presenteren.

Er zijn vele gerenommeerde en bekende merken die op dit gebied high-end watchwinders bieden die zeker de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er echter ook merken die jou wel het beste bieden op dit gebied, maar niet tegen de hoogste prijs. Daarover vertellen we je graag meer. Het Nederlandse merk Benson is een mooi voorbeeld van een merk dat een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding biedt. Bovendien biedt de collectie watchwinders in allerlei soorten en maten, zodat elke liefhebber en verzamelaar terecht kan binnen de collectie van dit bijzondere merk.

We geven je graag een tweetal voorbeelden van watchwinders uit de collectie van Benson. De eerste watchwinder die we in dit kader graag nader voor je onder de loep nemen, is de Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder. Deze watchwinder heeft een grote capaciteit. Niet alleen biedt dit model de ruimte voor het opwinden van maar liefst zes automatische horloges tegelijk, daarnaast herbergt dit model ook nog een extra opbergruimte. Hierin passen nog eens vijf andere horloges, zoals quartz- of mechanische horloges. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen deze opbergruimte te benutten voor het opbergen van andere sieraden of bijvoorbeeld manchetknopen. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder is gemaakt van hoge kwaliteit hout en in zijn geheel zwart van kleur. De watchwinder kan bovendien worden afgesloten met het fraaie deurtje van mineraalglas. Hiermee kun je je horloges wel gewoon bekijken, maar bescherm je ze tegelijkertijd ook tegen eventuele schadelijke invloeden van buitenaf. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vocht, vuil en stof. Deze watchwinder van Benson is voorzien van Japanse motoren van uitmuntende kwaliteit. Deze motoren zijn krachtig genoeg voor het opwinden van het zwaarste automatische horloge. Bovendien zijn ze stil in gebruik, waardoor je de watchwinder ook zonder zorgen op plaatsen kunt zetten waar stilte gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de slaapkamer of het kantoor. Ieder horloge krijgt de perfecte wijze van opwinding met deze watchwinder, doordat iedere rotor afzonderlijk kan worden ingesteld. Zo kun je met behulp van het moderne touchscreen de draairichting en het aantal rotaties per dag instellen. Door de speciale ingebouwde LED verlichting is deze watchwinder daarnaast perfect geschikt om in te zetten als display voor jouw horlogeverzameling. De Benson Smart-Tech II 6.20.B watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt, een overwind protectie en een powerwinding functie. Kortom, met deze watchwinder biedt Benson een stijlvol design, hoogstaande techniek voor de beste opwinding en allerlei mooie extra’s. Doordat deze watchwinder bovendien scherp geprijsd is, is deze interessant voor een breed publiek.

De tweede Benson watchwinder die we graag nader voor je belichten, is de Benson Smart-Tech II 4.20.B watchwinder. Met deze watchwinder kun je vier automatische horloges tegelijk van energie voorzien. Daarnaast biedt ook dit model nog een handige opbergruimte voor nog eens vijf extra horloges. Ook dit model is gemaakt van hout en zwart van kleur.  Bovendien is de watchwinder afsluitbaar. Deze watchwinder van Benson is daarnaast wederom voorzien van Japanse motoren, van hoge kwaliteit. Het instellen van de watchwinder wat betreft draairichting en het aantal rotaties per dag gaat gemakkelijk met behulp van het handige touchscreen. Ook hier geldt weer dat iedere rotor apart kan worden ingesteld. Wanneer je wilt, kun je ervoor kiezen de ingebouwde LED verlichting in te schakelen, voor een extra mooi zicht op jouw horloges. De flexibele horlogehouders zorgen ervoor dat je vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos in de houders kunt plaatsen. De watchwinder biedt verder de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Daarnaast beschik je met dit model over een powerwinding functie en een polsbewegingssimulatie.

Je bestelt ieder gewenst model watchwinder van het merk Benson gemakkelijk en veilig bij ons in de webshop. Je kunt bij ons met meerdere veilige betaalwijzen betalen, zoals iDeal, Paypal, creditcard of gewone bankoverschrijving. Je ontvangt de Benson Smart-Tech II watchwinders met twee jaar garantie, een duidelijke handleiding en een adapter.