Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges uit Duitsland

Geplaatst op 26 juli 2023 om 09:51 uur

Heb je ook een passie voor horloges? Heb je al een fraai horloge dat gemaakt is in Duitsland? Duitse horloges staan bekend vanwege hun degelijkheid en ingetogen karakter qua design.

Er zijn veel horlogemerken te vinden die zeer hoge kwaliteit en een aansprekend hebben en toch betaalbaar zijn. Wanneer je dan als liefhebber specifiek op zoek bent naar een horloge waarmee je bent verzekerd van de welbekende Duitse degelijkheid en betrouwbaarheid, zetten we in dit artikel voor jou graag een specifiek Duits horlogemerk in de spotlight.

We hebben het over het horlogemerk Laco. Laco is een horlogemerk dat al bijna een eeuw actief is binnen de horlogerie. Door de jaren heen heeft Laco een indrukwekkende geschiedenis en naamsbekendheid opgebouwd. Het merk weet zijn pijlen te richten op een breder publiek van liefhebbers en verzamelaars van luxe horloges. Dit komt doordat de collectie van Laco zeer gevarieerd is op het gebied van de uitstraling van de horloges. Zo biedt het merk meer klassieke modellen, maar ook juist horloges met een stoerder karakter.

Daarnaast is Laco met name bekend geworden door de aansprekende pilotenhorloges die het merk al sinds 1940 produceert. De horloges van Laco staan bekend om de uiterst goede prijs-/kwaliteitverhouding. De collectie van Laco herbergt horloges in verschillende prijsklassen, waardoor ook de liefhebber met een minder breed budget een hoogwaardig horloge kan aanschaffen van het merk. Ook wat betreft het soort uurwerk, weet Laco diversiteit te bieden. Zo vind je binnen de collectie van Laco horloges met een automatisch-, mechanisch- of quartz uurwerk. Hierdoor is er voor iedere liefhebber wel een Laco horloge te vinden dat passend is bij de persoonlijke stijl en voorkeur en bij het aanwezige budget.

We hebben speciaal voor jou een aantal horloges uit de collectie van Laco geselecteerd waarover we je graag meer vertellen. Met deze voorbeelden komt ook de diversiteit binnen de collectie zeer goed tot uiting. Het eerste horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Laco Classics 862076 Petrol 40. Dit horloge heeft een klassieke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur groen. Door te kiezen voor deze sprekende kleur, is dit design van Laco een echte eyecatcher te noemen. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van nato en eveneens groen van kleur, wat het horloge een unieke uitstraling geeft. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 10 mm en een doorsnede van 40 mm. De wijzerplaat is groen van kleur en minimalistisch vormgegeven voor een rustig beeld. Verder is het horloge voorzien van gehard mineraalglas. Het hart van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van Laco zelf. Dit betekent dat dit horloge functioneert door middel van beweging. Tot slot beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en een secondewijzer en is deze tot 50 meter waterdicht.

Het tweede horloge van Laco die we graag nader uitlichten, is een pilotenhorloge. We hebben het dan over de Laco Fliegeruhren A 861688 Augsburg 42mm. Dit horloge is voorzien van een lederen horlogeband in een warme bruine kleur. Deze sluit met een vouwsluiting. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 12 mm en een doorsnede van 42mm. Het horloge is daarnaast voorzien van saffierglas, wat ervoor zorgt dat er niet snel krasjes op te zien zullen zijn. Dit model is tevens voorzien van een automatisch uurwerk van Laco en is tot 50 meter waterdicht. Tot slot is dit horloge uitgerust met Superluminova C3 en een datumaanduiding. Voor de liefhebber van nostalgische pilotenhorloges is dit een zeer aantrekkelijk horloge, tegen een scherpe prijs.

Het laatste Laco horloge waarover we je graag meer vertellen, is de Laco Einsatzuhren 861703 Seven Seas 45mm. Dit horloge van Laco is een zeer hoogwaardig duikhorloge en valt in een hogere prijsklasse. Dat is echter niet voor niets, dit horloge behoort op dit gebied tot het neusje van de zalm. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van zwart rubber. Dit is ideaal wanneer je je horloge wilt kunnen gebruiken om te duiken en zorgt er bovendien voor dat het horloge zeer comfortabel te dragen is. De horlogeband sluit met een doornsluiting. De horlogekast van dit horloge is gemaakt van edelstaal PVD. Een zeer hoogwaardig materiaal, dat het horloge bovendien een robuuste uitstraling geeft. De horlogekast heeft daarbij een dikte van 13 mm en een doorsnede van 45mm. Dit model van Laco is tot maar liefst 1000 meter waterdicht en daarmee geschikt voor de echte liefhebber van watersporten. De solide basis van dit horloge wordt gevormd door een automatisch uurwerk van Laco, waar je altijd op zult kunnen rekenen. Daarnaast beschik je met dit model over een lange lijst met extra’s. Zo is dit horloge voorzien van Superluminova C3, een datumaanduiding en secondewijzer. Bovendien is het horloge uitgerust met een draaibare bezel en een verschroefde kroon. Kortom, een heel compleet en zeer hoogwaardig horloge.

Laco biedt voor iedere liefhebbers en/of verzamelaar van luxe horloges het perfecte horloge! Je vindt een uitgebreide selectie Laco horloges, waaronder de drie genoemde modellen, bij ons in de webshop. Wij helpen je bovendien graag met een passend advies of een antwoord op je vragen.

Elk Laco horloge wordt door ons geleverd met 2 jaar garantie, luxe box en handleiding.