Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Geplaatst op 13 juli 2023 om 15:33 uur

Wanneer je als echte kenner op zoek gaat naar een nieuw horloge voor om je pols of als waardevolle toevoeging voor een bijzondere horlogeverzameling dan staat kwaliteit natuurlijk bovenaan. Daarnaast zijn echter ook het design, technische aspecten en het materiaalgebruik van belang. Niet minder belangrijk voor de echte liefhebber is bovendien het verhaal achter het betreffende horlogemerk.

Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833

Een merk met een indrukwekkende geschiedenis biedt niet alleen een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van hoogwaardige horloges, maar ook een stukje nostalgie en historie. Een bijzonder horlogemerk, dat we in dit licht graag verder voor je onder de loep nemen, is het innovatieve merk Tag Heuer. Voor de oprichting van Tag Heuer moeten we ver terug naar het jaar 1860, waar Edouard Heuer de basis legde voor het merk zoals we het vandaag de dag kennen. Tag Heuer presenteert zichzelf niet voor niets als de Zwitserse Avant Garde binnen de horlogerie. Vanaf dag één berust het fundament van dit prachtige merk op innovatie en leiderschap. Door de jaren heen bleef Tag Heuer steeds opnieuw op deze fundamenten vertrouwen, met succes.

Ieder Tag Heuer horloge wordt vervaardigd door de handen van experts op dit gebied. Daarbij wordt niets aan het toeval overgelaten. Ieder horloge afzonderlijk wordt uiterst precies gecontroleerd en getest. Voordat deze worden goedgekeurd worden de horloges op zo’n 60 punten getoetst. Wat betreft het materiaalgebruik kiest een merk als Tag Heuer natuurlijk voor het beste van het beste. Met een horloge van Tag Heuer kies je dan ook voor een sieraad en accessoire voor nu en voor de toekomst. Binnen de collectie van Tag Heuer vinden we horloges die zijn gemaakt met een passie voor vakmanschap en geavanceerde technologie. De uitstraling van de Tag Heuer horloges is over het geheel genomen sportief en modern te noemen. Toch biedt het merk met de verschillende horlogeseries binnen de collectie variatie en de collectie herbergt dan ook horloges voor liefhebbers met een verschillende persoonlijke voorkeur.

Graag vertellen je meer over één specifiek horloge afkomstig uit de collectie van Tag Heuer. We hebben het dan over de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833. Dit horloge biedt op zowel technisch gebied als in esthetisch opzicht de perfecte combinatie van klasse, stijl en functionaliteit. De horlogeband van dit horloge is gemaakt van edelstaal, wat het horloge een robuuste en stoere uitstraling geeft. Deze band is voorzien van een vouwsluiting, wat het geheel fraai in elkaar doet overlopen. De horlogekast is eveneens gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 15 mm en een doorsnede van 42mm. De kleur van de wijzerplaat van dit horloge is wit, voorzien van zilverkleurige details. Door voor zowel de horlogeband als de horlogekast edelstaal te gebruiken en de wijzerplaat rustig te houden, zorgt Tag Heuer met dit model voor een horloge dat passend is bij vrijwel iedere outfit. Zowel bij sportieve kledij, als een zakelijke of meer casual outfit, komt dit horloge zeer goed tot zijn recht. Het horloge is daarnaast voorzien van het hoogwaardige saffierglas, dat erom bekend staat zeer sterk te zijn. Krasjes of andere beschadigingen zullen dan ook niet snel zichtbaar zijn op dit kwaliteitsglas.

De Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 is voorzien van een Swiss made automatisch uurwerk. Deze behoren natuurlijk tot het neusje van de zalm en zorgen voor een betrouwbare en solide basis. Dit horloge is bovendien geschikt voor de sportieveling met een voorkeur voor watersport, doordat dit model tot maar liefst 300 meter waterdicht is. Dan zijn we er echter nog niet, want de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 heeft nog meer moois te bieden. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding en secondewijzer. Bovendien biedt dit horloge lichtgevende indicatoren en een verschroefde kroon. Tot slot heb je met dit model de beschikking over een draaibare bezel en een mooie chronograaf functie. Kort gezegd weet Tag Heuer met dit horloge vrijwel iedere liefhebber te plezieren. Het is een horloge dat door het design geschikt is om dagelijks te dragen, of het nu naar kantoor is of tijdens een actieve bezigheid. Dit maakt het horloge geschikt en interessant voor een breder publiek. Met de Tag Heuer Aquaracer CAP2111.BA0833 kies je voor een iconisch model van Zwitserse makelij. Bij ons in de webshop kun je dit horloge nu bovendien extra aantrekkelijk geprijsd aanschaffen. Wij bieden dit horloge nu namelijk aan met een zeer interessante korting. Natuurlijk leveren wij dit horloge met een garantie van 2 jaar in een luxe officiële box. Wanneer je interesse hebt in een ander model van Tag Heuer dat u bij ons in de collectie niet kunt vinden, kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij informeren u in dit geval heel graag over de beschikbaarheid en prijs van het betreffende horloge.

Bij ons bestel je altijd met een veilig gevoel. Je kunt bij ons op verschillende veilige manieren betalen, zoals Paypal, iDeal, creditcard en gewone bankoverschrijving. Wij verzenden onze producten bovendien wereldwijd met Fedex, PostNL en DPD. Wij zorgen er uiteraard voor dat uw nieuwe aanwinst goed verpakt op weg gaat.