Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Mare Unlimited horloges

Geplaatst op 16 augustus 2023 om 16:56 uur

Luxe herenhorloges zijn er in vele soorten en maten. Veelal kiest de echte liefhebber zijn luxe horloge met zorg en aandacht. Daarbij spelen verschillende aspecten mee. In eerste instantie is dat de uitstraling van een horloge. Wat spreekt de liefhebber aan? Ben je als liefhebber op zoek naar een uniek design, een klassieke uitstraling of een sportief karakter?

Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK

Naast het design van een horloge is uiteraard de kwaliteit van het horloge van groot belang. De echte liefhebber zal er waarde aan hechten een horloge aan te schaffen dat van hoge kwaliteit is en daarnaast gemaakt is van hoogwaardige materialen. Een stukje duurzaamheid speelt hier ook mee.

Dan is er nog de techniek achter een horloge, waarmee het hart van het horloge spreekt. We hebben het dan over het uurwerk. Een geavanceerd en met de hand gemaakt uurwerk van topkwaliteit, is de belangrijkste basis van een goed horloge.

Daarbij is er de keuze uit horloges met een automatisch-, quartz- of mechanisch uurwerk. Een mechanisch horloge moet met de hand worden opgewonden. Daarnaast is er het automatische horloge, dat enkel kan functioneren door middel van de juiste beweging. Het quartz horloge is een horloge dat werkzaam is met behulp van een batterij. Wanneer je als liefhebber hebt besloten welke stijl horloge je zoekt en welk uurwerk je voorkeur heeft, gaan natuurlijk ook het merk en de prijs een rol spelen.

Wij vertellen je in dit artikel graag meer over een horlogemerk dat zijn sporen heeft verdiend door hoge kwaliteit te bieden, tegen een aantrekkelijke prijs. We hebben het dan over het aansprekende merk Mare Unlimited. De horloges van Mare Unlimited hebben een uitstraling die lijkt op die van de welbekende Rolex horloges, maar deze modellen zijn verkrijgbaar voor een fractie van de prijs daarvan.

Om een goed beeld te krijgen van de fraaie horlogecollectie van Mare Unlimited, hebben we drie horloges van het merk voor je geselecteerd die we graag nader onder de loep willen nemen. We beginnen allereerst met de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.RDBL. Dit uiterst sportief ogende horloge is voorzien van een zwarte rubberen horlogeband, die sluit met een doornsluiting. Deze soepele band zorgt ervoor dat dit horloge zeer comfortabel te dragen is. De horlogekast is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 8 mm en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart van kleur, met witte accenten. Daaromheen bevindt zich de draaibare bezel, die is uitgevoerd in de kleuren rood en blauw en daardoor echte een eyecatcher te noemen is. Het horloge is voorzien van saffierglas, dat bekent staat als extreem sterk. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.RDBL is verder uitgerust met een quartz uurwerk van hoge kwaliteit, van het merk Ronda. Het horloge is tot 100 meter waterdicht. Daarnaast biedt dit model verschillende mooie extra functionaliteiten, die het plaatje compleet maken. Zo is het horloge voorzien van een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Dan zijn we er echter nog niet, want dit model beschikt ook over een verschroefde kroon en een handige GMT functie. Met deze laatste functie is het mogelijk twee verschillende tijden in te stellen, wat natuurlijk zeer handig is als je op reis gaat.

Het tweede horloge uit de collectie van Mare Unlimited waarover we je graag meer willen vertellen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK. Ook dit horloge heeft een robuust en sportief karakter. De soepele rubberen horlogeband van dit model sluit met een doornsluiting. De horlogekast van het horloge is vervaardigd uit edelstaal en is slechts 8 mm dik. De doorsnede van de horlogekast is 40 mm. De wijzerplaat van dit horloge is zwart en wordt beschermd door sterk saffierglas. Ook dit model beschikt over een fraaie draaibare bezel, dit keer uitgevoerd in de combinatie van zwart en helder blauw. Dit horloge is tevens voorzien van een quartz uurwerk van het welbekende merk Ronda. De Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BLBK biedt verder een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Ook hier ontbreken de verschroefde kroon en GMT functie niet. Het horloge is tot slot tot 100 meter waterdicht.

Het derde en laatste horloge van Mare Unlimited dat we graag even op een voetstuk plaatsen, is de Mare Unlimited Greenwich MU40GMT.BK. Het horloge is voorzien van een rubberen horlogeband met doornsluiting. Ook dit model is voorzien van saffierglas en heeft een edelstalen horlogekast van 8 mm dik en een doorsnede van 40mm. De wijzerplaat van het horloge is zwart, net als de draaibare bezel daaromheen. Ook dit horloge van Mare Unlimited is tot 100 meter waterdicht en voorzien van een quartz uurwerk van Ronda. De indrukwekkende lijst extra’s maakt dit tot een zeer interessant horloge, zeker in verhouding met de scherpe prijs. Je beschikt met dit horloge namelijk over een datumaanduiding, secondewijzer en lichtgevende indicatoren. Daarnaast is het horloge ook voorzien van een verschroefde kroon en GMT functie.

Wanneer je een horloge van Mare Unlimited wilt bestellen na het lezen van dit artikel, is dit het ideale moment daarvoor. Je vindt de genoemde modellen namelijk nu bij ons in de webshop met een interessante korting. Wij verzenden deze horloges met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard is er ook een overzichtelijke gebruiksaanwijzing bijgesloten, zodat je direct met je nieuwe aanwinst aan de slag kunt!