Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse MeisterSinger horloges met korting!

Geplaatst op 7 maart 2020 om 15:02 uur

MeisterSinger horloges, een uniek Duits horlogemerk met een duidelijke eigen signature. Het merk dat werd opgericht door Manfred Brassler in 2001 kenmerkt zich onder andere doordat de horloges slechts één wijzer hebben. Dit geeft de horloges een rustige uitstraling en zorgt tegelijkertijd voor een praktische en duidelijke afleesbaarheid van de tijd. Dit is een absoluut uniek concept qua tijdsweergave voor polshorloges, dat al eeuwenoud is en door MeisterSinger op een moderne manier wordt ingezet voor haar horloges. Daarnaast onderscheidt MeisterSinger zich van andere mooie horlogemerken door de unieke index en het sterk gewelfde glas.

Voor een ieder die houdt van stijlvolle horloges van hoge kwaliteit met een bijzonder design is MeisterSinger een zeer interessant merk. Wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid is dit merk een voorbeeld van echte Duitse degelijkheid. De horloges vallen verder op door de fraaie afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen hetgeen resulteert in een subliem eindresultaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan edelstaal en saffierglas. De hoogstaande techniek, een combinatie van Duitse en Zwitserse kwaliteit en een design met een geheel eigen look maakt dat de MeisterSinger horloges absoluut behoren tot de meest interessante horloges.

De MeisterSinger horloges zijn voorzien van hoge kwaliteit Zwitserse uurwerken. Hierbij is er de keuze uit zowel automatische- als mechanische uurwerken. De eenwijzer horloges in de collectie van MeisterSinger hebben elk hun eigen uitstraling en bijzondere eigenschappen. Een voorbeeld van een mooi horloge uit de collectie is de MeisterSinger Salthora Meta X SAMX902GR. Dit horloge is tot 200 meter waterdicht en is voorzien van een draaibare bezel en lichtgevende indicatoren. Het horloge heeft een rustige uitstraling met een zwarte lederen band.

MeisterSinger Salthora horloge

Een ander mooi voorbeeld van één van de klassieke horloges van MeisterSinger is de MeisterSinger Circularis CC908LG. Dit horloge is tot 50 meter waterdicht en heeft een edelstalen kast met een 18 karaat rose gouden lunette. Opvallend zijn bovendien de mooie blauwe wijzerplaat en schitterende horlogeband vervaardigd uit bruin krokodillenleder. Het horloge is voorzien van een automatisch uurwerk en datumaanduiding.

BensonTrade heeft een aantal prachtige MeisterSinger horloges voor u geselecteerd, waarvan slechts enkele stuks per model op voorraad zijn. Deze kunt u nu bestellen met tot wel 30% korting op de officiële winkelprijs. Een prachtige kans om in het bezit te komen van een prachtig Duits kwaliteitshorloge met een unieke uitstraling. Wanneer u een MeisterSinger horloge bestelt bij BensonTrade wordt deze geleverd in de originele doos met handleiding en twee jaar garantie. Kies nu voor een MeisterSinger horloge en overtuig uzelf van de kwaliteit en klasse van dit unieke horlogemerk.