Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

De beste Junkers horloges bij BensonTrade

Geplaatst op 13 maart 2020 om 07:49 uur

De liefhebber van horloges met een verhaal en een fraaie historie, zal zeker gecharmeerd zijn van het bijzondere horlogemerk Junkers. Het merk vond haar oorsprong bijzonder genoeg in de vliegtuigindustrie en groeide uit tot een bekend en geliefd horlogemerk. Dit Duitse merk staat vandaag de dag dan ook bekend om de productie van stijlvolle kwaliteitshorloges en biedt een zeer ruime collectie horloges met zowel automatische- als mechanische- en quartz uurwerken. De Junkers horloges zijn allemaal voorzien van een Zwitsers of Japans kwaliteitsuurwerk en staan hiermee garant voor een duurzaam en betrouwbaar product. Met de goede prijs-/kwaliteitsverhouding bent u bij aanschaf verzekerd van veel kwaliteit voor uw geld. De horloges van Junkers worden vervaardigd in Duitsland door echte vakmensen en men stelt zeer hoge eisen aan het uiteindelijke eindproduct. 

Junkers Bauhaus 6060-5 horloge

Naast de verscheidenheid aan de verschillende soorten uurwerken is er ook op het gebied van uitstraling en design zeer ruim aanbod aan Junkers horloges. De verschillende series in de collectie van Junkers herbergen een variëteit aan horloges in diverse stijlen. De populaire Bauhaus horloges bijvoorbeeld kenmerken zich door de eenvoudige en rustig ogende wijzerplaten. Deze horloges vinden hun inspiratie dan ook in de Bauhaus kunststroming, waar onder meer minimalisme en eenvoud de boventoon voeren. We zien in de Junkers Bauhaus serie horloges met een edelstalen band, maar ook diverse modellen met een prachtige lederen band in de kleuren bruin en zwart. Verder zijn er horloges binnen deze serie met interessante extra functionaliteiten zoals datumaanduiding, powerreserve en lichtgevende index. Ook modellen met een doorkijkbodem met zicht op het uurwerk zijn een optie, voor de echte liefhebber van automatische horloges en interesse voor de authentieke werking van het uurwerk. Wat alle ontwerpen gemeen hebben zijn onder andere de fraaie afwerking en klassieke uitstraling.

Ook voor de dames biedt Junkers een ruime keuze. Ook de Junkers Bauhaus Lady modellen hebben een prachtige klassieke en tijdloze look. Geschikt voor elke stijlvolle dame en passend bij vrijwel elke outfit door de neutrale en eenvoudige vormgeving.  Een serie van Junkers met herenhorloges met een wat meer stoere uitstraling is bijvoorbeeld de Junkers Cockpit JU-52 serie. In deze serie zien we veel zwart, lederen horlogebanden en een robuuste uitstraling. Naast de genoemde series zijn er nog diverse andere series van Junkers met zeer interessante modellen en designs. Echt de moeite van het bekijken waard.

Bij BensonTrade vindt u een zeer ruim assortiment aan Junkers horloges. Wanneer u kiest voor een Junkers horloge en deze bestelt bij BensonTrade wordt deze geleverd in een officiële luxe box met twee jaar garantie. Bovendien vindt u bij BensonTrade op het moment diverse Junkers horloges met leuke kortingen, waaronder ook een aantal van de populaire Junkers Bauhaus modellen. Een absoluut buitenkansje om zo’n bijzonder en stijlvol horloge voor een mooie prijs te kunnen bestellen.