Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zwitserse Epos horloges

Geplaatst op 1 maart 2020 om 10:06 uur

De meeste Zwitserse horlogemerken maken prachtige horloges. Denk aan merken zoals Glycine en Epos. Beide merken maken al enige tijd deel uit van onze horlogecollectie. Epos hebben we nu ruim één jaar in onze collectie en heeft ons zeer verrast. Het merk heeft een lange geschiedenis en produceert zeer mooie automatische horloges met het Swiss made predicaat. Epos horloges zijn allemaal voorzien van een degelijk Zwitsers uurwerk. Hierdoor wordt kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd. Zwitserse uurwerken zijn nog altijd de beste op gebied van kwaliteit en accuratesse. Echter heeft een Zwitsers uurwerk ook zijn prijs. Doorgaans zijn deze uurwerken aanzienlijk duurder dan uurwerken uit Duitsland, Frankrijk of Japan. Toch weet Epos prachtige Swiss made horloges te maken die heel betaalbaar zijn. Het voordeel van Epos is dat ze een hele ruime horlogecollectie hebben die verschillende ontwerpen/designs heeft. Het merk heeft de Originale, Emotion en Sportive series waarin horloges zich onderscheiden van de rest. De Epos Originale horloges hebben een retro karakter met Bauhaus elementen. De Epos Emotion horloges zijn vooral klassiek en hebben een ingetogen ontwerp. De Epos Sportive horloges zijn, zoals de naam als zegt, sportief en modern vormgegeven. Hierdoor heeft het Zwitserse horlogemerk Epos een fraaie afwisseling van horloges in haar collectie.

Epos horloge

Swiss made Epos horloges

Zoals gezegd is Epos een Zwitsers horlogemerk dat Swiss made horloges maakt. Alle Epos horloges hebben een automatisch uurwerk van ETA. Het bedrijf ETA is een bekende en belangrijke speler op de markt van Zwitserse uurwerken. De ETA uurwerken worden door veel wereldberoemde horlogemerken gebruikt, al dan niet gemodificeerd. De Epos horloges zijn veel aantrekkelijker geprijsd dan vergelijkbare horloges uit Zwitserland, ondanks de grote nadruk die Epos legt op precisie, kwaliteit en afwerking. Elk Epos horloge wordt in de fabriek met de grootste zorg gemaakt en volledig getest en gecontroleerd voordat het de Epos horlogefabriek verlaat. Hierdoor kan Epos de beste kwaliteit bieden voor jarenlang horlogeplezier.

Epos is een relatief klein horlogemerk. Hierdoor zijn de productieaantallen klein en zijn de horloges zeer interessant voor de echte horlogeliefhebber. Immers, doordat de aantallen klein zijn maakt dit een Epos horloge meer bijzonder omdat je ze niet zoveel ziet als andere grote Zwitserse horlogemerken zoals Rolex, Breitling, Omega of Oris. Uiteraard hebben voorgaande merken een andere prijs en grotere bekendheid, maar Epos heeft met haar lange historie een goede plek verworven binnenin de Zwitserse horloge industrie.

Onze mening over Epos 

Wanneer wij een Epos horloge moeten beschrijven zouden we zeggen dat een Epos horloge een uitstekend alternatief is voor diegene die wel graag de kwaliteit van een Zwitsers horloge terugziet in zijn of haar horloge, minder gevoelig is voor een “merk” en kiest voor een prima prijs/kwaliteit verhouding. Vergelijkbare horloges zijn immers 1.5x of zelfs 2x duurder. Hierdoor koop je met een Epos horloge een prachtig Zwitsers horloge tegen een betaalbare prijs.

Officieel Epos dealer

Als officieel Epos dealer bieden wij diverse voordelen en zekerheden. Wij bieden de nieuwste horloges, ook die niet op onze website staan. Wij garanderen dat elk horloge nieuw en origineel is. Uiteraard wordt elk Epos horloge geleverd met minimaal 2 jaar garantie, originele horlogedoos en handleiding. Tevens hebben wij alle horloges op onze website op voorraad en direct leverbaar. Wij verzenden verzekerd en aangetekend wereldwijd via PostNL, DPD of Fedex en je kunt betalen met jouw creditcard, Paypal, iDeal of gewone bank overschrijving. Voor klanten buiten de EU leveren wij BTW-vrij (minus 21%).

Heb je vragen of wil je advies over een Epos horloge? Bel of mail ons, dan helpen wij u graag verder.