Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Tag Heuer horloges met hoge kortingen!

Geplaatst op 26 februari 2020 om 14:20 uur

Tag Heuer is een mooi Zwitsers horlogemerk met een prachtige historie. Dit luxe horlogemerk biedt een uitgebreide collectie horloges met Swiss made uurwerken. Deze staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Tag Heuer stelt zichzelf uiterst hoge eisen als het gaat om kwaliteit, techniek, afwerking en controle. De Tag Heuer horloges worden dan ook vervaardigd door zeer bekwame vak technici en elk horloge wordt uitgebreid getest en gecontroleerd. Finishing touch, dat is waar het om draait bij Tag Heuer. Alles moet perfect voor elkaar zijn, tot in het kleinste detail!

Tag Heuer Carrera horloge

Naast de afwerking en kwaliteit, staat innovatie en vernieuwing zeer hoog op het prioriteitenlijstje van het merk Tag Heuer. Zij zijn al meer dan 150 jaar een begrip op het gebied van kwaliteitshorloges en zijn gedurende deze jaren nooit gestopt met het ontwikkelen en verbeteren van hun horloges. Dit maakt dat men bij Tag Heuer vandaag de dag horloges produceert voorzien van de nieuwste techniek en de beste uurwerken.

De modellen in de Tag Heuer collectie zijn stijlvol en modern te noemen. De Tag Heuer collectie bestaat uit verschillende series, waaronder de populaire Carrera en Aquaracer modellen. De Carrera modellen van Tag Heuer kenmerken zich onder meer door het gebruik van mooie materialen zoals edelstaal en saffierglas. Het zijn klassieke en tegelijkertijd tijdloze sporthorloges, de inspiratie voor deze ontwerpen vinden we in de motorsport.

In de Tag Heuer Carrera serie is er een zeer geruime keuze aan prachtige horloges te vinden. BensonTrade heeft hiervan een mooie selectie in het assortiment. De Carrera modellen verkrijgbaar bij BensonTrade hebben een chronograaf functie, lichtgevende indicators en datumaanduiding. De prachtige edelstalen band is een echte eyecatcher en geven het horloge een stoere en robuuste uitstraling. Deze horloges zijn daarnaast tot 100 meter waterdicht.

De Tag Heuer Aquaracer horloges zijn geïnspireerd op de magische onderwaterwereld. Deze horloges zijn tot wel 300 meter waterdicht. Ook in deze serie biedt Tag Heuer een zeer ruime keuze, waarin we verschillende kleuren en horlogebanden voorbij zien komen. Onder andere zwart, wit, goud- en rosékleur passeren de revue.

U bent bij BensonTrade aan het juiste adres voor de Swiss made horloges van Tag Heuer! BensonTrade biedt de horloges van Tag Heuer namelijk tot wel 30% goedkoper aan dan de reguliere juwelier. Dus grijp uw kans en overtuig uzelf van de kwaliteit, klasse en betrouwbaarheid van een  Tag Heuer horloge! Wanneer u ervoor kiest een Tag Heuer horloge te bestellen bij BensonTrade, wordt deze geleverd met twee jaar garantie in een luxe officiële box.