Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges uit Duitsland

Geplaatst op 21 februari 2023 om 14:47 uur

Heb jij ook een leuk horloge dat jouw favoriet is en je eigenlijk elke dag wilt dragen? Wellicht is het een bijzonder horloge omdat je het van iemand gekregen hebt, of dat je het van je eerste salaris hebt betaald? Of misschien heb je het wel geërfd? Er zijn allerlei redenen waarom een horloge bijzonder kan zijn. Het begint natuurlijk allemaal bij het horlogemerk zelf. Er zijn horlogemerken die je aanspreken of juist niet.

Zeppelin 100 Years 7680-1

Een fraai horloge krijgt voor de echte liefhebber meer betekenis wanneer het betreffende horlogemerk een bijzondere geschiedenis heeft. Daarnaast is het voor de liefhebber en/of verzamelaar van mooie horloges van waarde wanneer een specifiek horloge of horlogeserie begeleid wordt door een bijzonder verhaal. Wat dat betreft biedt het bedrijf Pointtec een aantal verschillende horlogemerken die onder andere in dit opzicht zeer sterk te noemen zijn.

De intrigerende horlogemerken die onder het moederbedrijf Pointtec vallen zijn Junkers, Iron Annie en Zeppelin. Bij deze drie merken vind je horloges met een verhaal. Het merk Zeppelin verwijst bijvoorbeeld naar de luchtvaartpionier Ferdinand Graff von Zeppelin, die de majestueuze Zeppelin heeft ontworpen. De collectie van het merk Zeppelin is bovendien zeer gevarieerd. De horlogecollectie van het merk herbergt onder meer retro pilotenhorloges, maar ook stijlvolle klassieke stukken en meer sportieve modellen. Het merk richt hiermee zijn pijlen op een breder publiek. Bovendien zijn er Zeppelin horloges verkrijgbaar voorzien van verschillende uurwerken, zoals automatische uurwerken of quartz uurwerken (op batterij). Wat betreft kwaliteit zit je bij Zeppelin zeer zeker ook goed. Het merk biedt namelijk een zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding, waardoor je met een horloge van Zeppelin kiest voor veel waar voor je geld.

We nemen graag een tweetal Zeppelin horloges nader voor je onder de loep, te beginnen met de Zeppelin 100 Years 7680-1. Dit horloge heeft een stijlvol en klassiek karakter en is speciaal ontworpen voor de bijzondere jubileumcollectie.  De horloges uit de Zeppelin 100 years serie combineren klassieke elegantie zoals koepelvormige wijzerplaten en koepelvormige kristallen met moderne accenten. De Zeppelin 100 Years 7680-1 is voorzien van een fraaie lederen horlogeband, uitgevoerd in de kleur donkerbruin. Deze horlogeband sluit met een doornsluiting. De wijzerplaat van het horloge is zilver van kleur en zeer stijlvol vormgegeven. Wat het horloge onder meer extra bijzonder maakt is het Zeppelin ‘100 years embleem’ dat te vinden is op deze wijzerplaat. De horlogekast van dit model is gemaakt van edelstaal en heeft een dikte van 11 mm en een doorsnede van 42 mm. Het horloge is verder uitgerust met gehard mineraalglas en tot 50 meter waterdicht.

Ook op technisch gebied heeft de Zeppelin 100 Years 7680-1 veel te bieden. Zo zorgt het Swiss made quartz uurwerk waarvan dit horloge is voorzien, voor een zeer betrouwbare en solide basis. Daarnaast is het horloge uitgerust met diverse extra functionaliteiten, die de echte liefhebber zeker zullen weten aan te spreken. Zo beschik je met dit horloge over een datumaanduiding en secondewijzer. Daarnaast biedt dit horloge echter ook nog een chronograaf functie en een tachy meter, voor een mooi compleet plaatje.

Het tweede horloge uit de collectie van Zeppelin waar we je graag meer over vertellen, is afkomstig uit dezelfde 100 years serie van Zeppelin als het eerder genoemde model. We hebben het dan over de Zeppelin 100 Years 7680-2. Dit model is voorzien van een eveneens lederen horlogeband, maar dan uitgevoerd in de kleur zwart. Ook de wijzerplaat is zwart, wat het geheel mooi doet overlopen. Op de wijzerplaat van het horloge prijkt natuurlijk ook hier weer het Zeppelin ‘100 years’ embleem. De horlogekast van dit horloge is vervaardigd uit edelstaal en is 13 mm dik met een doorsnede van 42mm. Ook voor dit model van Zeppelin is er gebruik gemaakt van gehard mineraalglas. Dit horloge is net als het vorige model tot 50 meter waterdicht en sluit met een doornsluiting. Dit horloge is daarnaast tevens voorzien van een Swiss made quartz uurwerk en biedt mooie extra’s. Het horloge is namelijk geheel  compleet met datumaanduiding, secondewijzer, chronograaf functie en tachymeter.

Met zowel de Zeppelin 100 Years 7680-2 als de 100 Years 7680-1 kies je voor een bijzonder horloge van Swiss made kwaliteit. De Swiss made uurwerken staan niet voor niets wereldwijd bekend als zijnde het beste van het beste. Met een uurwerk van dit kaliber weet je zeker dat je altijd op je horloge zult kunnen vertrouwen. Het betreft bij beide modellen horloges met (quartz) uurwerken die werken op batterij. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt deze variant uurwerk voor een uiterst nauwkeurige weergave van de tijd en is het beter bestand tegen schokken en stoten dan bijvoorbeeld een automatisch uurwerk. Wat betreft uitstraling draag je met de genoemde modellen van Zeppelin een uniek stuk om de pols. De uitstraling en achtergrond van de horloges brengt je terug naar de tijden van weleer en zorgen daarmee voor een vleugje nostalgie. Daar komt nog bij dat je met deze horloges kiest voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs!

Beide horloges van Zeppelin zijn bij ons in de webshop verkrijgbaar. Wij leveren deze horloges met 2 jaar garantie in een luxe officiële box. Uiteraard ontbreekt ook een duidelijke handleiding niet. Bovendien zijn wij als officieel dealer van Zeppelin als geen ander in staat je te voorzien van een antwoord op je vragen en desgewenst een passend advies. Daarnaast vind je bij ons de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service.


28-02-2023 Laco horloges