Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Prachtige designhorloges van Eone Time

Geplaatst op 4 januari 2020 om 15:54 uur

Binnen de horlogerie is er op het gebied van bijzondere automatische horloges een geruime keuze. Maar ook voor de liefhebber van quartz horloges zijn er diverse interessante en unieke concepten en merken op de markt. Een goed voorbeeld van een merk met een mooi aanbod aan quartz horloges en een bijzonder achterliggend verhaal is Eone Time. Zeker voor de liefhebber een aantrekkelijk merk, onder andere door een combinatie van kwaliteit, een uniek ontwerp en een betaalbare collectie. Door deze combinatie zijn de Eone Time horloges bijzonder populair. 

De Eone Time horloges zijn oorspronkelijk bedoeld voor mensen die minder goed (of niet) kunnen zien. Bij het ontwikkelen van dit ontwerp werd als doel gesteld horloges te ontwerpen die geschikt zijn voor mensen met een visuele handicap, maar tegelijkertijd een moderne en trendy uitstraling hebben. Dit is zeker gelukt en met dit exceptionele ontwerp is Eone Time in staat gebleken een mooi aanbod aan horloges te kunnen presenteren welke zowel geschikt zijn voor mensen met een visuele handicap als voor mensen die wel goed kunnen zien.

Eone Time horloge

Het Eone Time Bradley ontwerp waarmee Eone Time op de markt kwam is er in verschillende kleuren en varianten. Door het gebruik van verschillende soorten materialen weet Eone Time dit design toch met elke variant een andere look en uitstraling te geven. De Eone Time Bradley Canvas serie kenmerkt zich door een grijze titanium kast en een canvas horlogeband in diverse kleuren. De horloges zijn daarnaast voorzien van een doornsluiting. De Eone Time Bradley Compass horloges hebben deze kenmerken ook, maar bij deze horloges hebben de cijfers op de wijzerplaat verschillende kleuren en juist de horlogebanden van canvas één en dezelfde kleur.

De Eone Time Bradley Voyager heeft in plaats van een titanium kast een aluminium kast en een prachtige bruine lederen band. De Eone Time Bradley Mesh horloges hebben dan weer een geheel eigen uitstraling doordat deze voorzien zijn van een edelstalen al dan niet een edelstalen PVD horlogeband. Hierbij is er de keuze uit de kleuren grijs en goud.

Het horloge Eone Time Black horloge is voorzien van een edelstalen band en titanium kast en is volledig in zwart uitgevoerd. Dit horloge heeft een vouwsluiting. Dit horloge verschilt hierin met de Eone Time Bradley Black Edge, welke een canvas horlogeband heeft en een bijzondere uitvoering van de wijzerplaat. De Eone Time Bradley Element is ook voorzien van een speciale uitvoering van de wijzerplaat met een zeer moderne uitstraling. De horlogeband van dit horloge is uitgevoerd in edelstaal PVD. De Eone Time Bradley Lux Gold is een volgend bijzonder mooie uitvoering van het horloge. Met de blauwe lederen horlogeband en de sprekende wijzerplaat in de kleur goud is dit horloge een opvallende verschijning. Alle horloges binnen de Eone Time Bradley collectie zijn tot 30 meter waterdicht.

BensonTrade levert de Eone Time Bradley horloges met twee jaar garantie in een luxe officiële horlogebox. Wij verzenden wereldwijd en je kan betalen met jouw creditcard.