Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Zeppelin horloges gemaakt in Duitsland

Geplaatst op 16 januari 2019 om 08:15 uur

De klassiek vormgegeven horloges van het merk Zeppelin vinden hun oorsprong in de legendarische luchtvaartgeschiedenis. Ferdinand Graff von Zeppelin bouwde in 1900 zijn eerste luchtvaartschip, de Zeppelin LZ1. Tussen 1900-1938 werden er nog eens 100 gebouwd, waarvan 27 verschillende series. De majestueuze Zeppelin neemt hiermee een prominente plaats in in de historie van de luchtvaart. Tegenwoordig vinden we een stukje van deze geschiedenis terug in de horlogecollectie van Zeppelin. De Zeppelin horloges vinden wij enorm interessant omdat ze betaalbaar, fraai en kwalitatief zijn. Wij verkopen dit merk al ruim 12 jaar als officieel dealer.

Zeppelin horloges kenmerken zich door een klassieke, stijlvolle uitstraling en een tijdloos design. Waar historie en nostalgie spreken uit de ontwerpen van Zeppelin, is aan de andere kant gebruik gemaakt van de ver ontwikkelde techniek van hedendag. De horloges zijn van Duits fabricaat, waarmee duurzaamheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Zeppelin biedt een ruime collectie met betaalbare dames- en herenhorloges. Er is daarnaast keuze uit zowel quartz, mechanische als automatische uurwerken. Vooral deze laatsten zullen de echte horlogeliefhebber zeker aanspreken.

Zeppelin horloge

Elke serie uit de Zeppelin horlogecollectie kent zijn eigen verhaal. Voorbeelden zijn de jubileumcollectie ‘100 jaar Zeppelin’ en ‘Princess of the Sky’, beiden ontworpen ter ere van het 100-jarig bestaan van Zeppelin. Kenmerkend voor de serie ‘100 jaar Zeppelin’ is het gebruik van koepelvormige wijzerplaten en kristallen. Met de damescollectie ‘Princess of the Sky’ heeft Zeppelin de glamour van de jaren ’20 terug willen brengen. De wijzerplaten van de horloges in deze serie zijn prachtig vormgegeven. Het feit dat de horloges uit de ‘Princess of the Sky collectie zowel om de pols als om de hals te dragen zijn maken deze horloges uniek. Welk horloge uit de collectie van Zeppelin ook uw voorkeur heeft, u kiest gegarandeerd voor een elegant Duits kwaliteitshorloge. Elk horloge is voorzien van een prachtige lederen band, gehard glas en een technisch hoogstaand uurwerk.

Kortom, een Zeppelin horloge is altijd een goede keus. Zeker omdat elk horloge geleverd wordt met 2 jaar garantie.