Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Laco horloges gemaakt in Duitsland

Geplaatst op 11 januari 2019 om 13:14 uur

De horloges van het merk Laco ademen nostalgie uit. Het horlogemerk werd vooral bekend vanwege de pilotenhorloges die zij al bijna 100 jaar produceren in Pforzheim, Duitsland. Bijzonder detail is dat Laco slechts één van de weinige bedrijven was die in de jaren ’40 toestemming hadden om pilotenhorloges te mogen maken voor de Duitse luchtmacht. Hieruit spreekt een groot vertrouwen in de betrouwbaarheid en kwaliteit van Laco horloges. Sindsdien staan Laco horloges bekend vanwege haar sublieme kwaliteit en fraaie ontwerpen.

Laco is een merk met traditie en grote passie voor de luchtvaart.  Dit is dan ook terug te zien in de turbulente historie van het bedrijf. Ook tijdens WOII zette Laco de productie van horloges voort en wist zelfs in deze periode een productietoename te realiseren. Ze bouwden voort op het succes van de pilotenhorloges met chronometer en ontwikkelden door de jaren heen ook moderne horloges met een stijlvolle uitstraling. Naast trouw blijven aan hun passies en traditie, kiest Laco ook duidelijk voor ontwikkeling en innovatie. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Laco al zoveel jaren een succesvol horlogemerk is gebleven. Het is momenteel één van de meest aansprekende en populaire horlogemerken uit Duitsland.

Laco horloge

Wie gaat voor een Laco horloge heeft de keuze uit diverse series met verschillende uitstraling en materiaalgebruik. Maar een aantal zaken hebben alle Laco horloges gemeen. Kwaliteit, hoogwaardige materialen, betrouwbaarheid en precisie zijn begrippen die absoluut op elk Laco horloge van toepassing zijn. Daarnaast zijn de horloges verrassend betaalbaar en daardoor voor een breed publiek toegankelijk. Een Laco horloge koop je voor jarenlang horlogeplezier.

Alle Laco horloges worden door ons met 2 jaar garantie geleverd.  Uiteraard zit elk horloge netjes verpakt in een chique horlogebox met handleiding. Binnen Nederland verzenden we gratis.