Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

RDI watchwinders uit Zwitserland

Geplaatst op 16 januari 2019 om 09:11 uur

Elk automatisch horloge heeft beweging nodig. Wanneer een horloge niet gedragen wordt kan een watchwinder in deze benodigde beweging voorzien, zodat het horloge niet stil komt te staan en nauwkeurig de tijd en datum blijft weergeven. Daarnaast zorgt een watchwinder voor de juiste olievoorziening van uw horloge, zodat slijtage kan worden voorkomen. Kortom, een watchwinder is een hele handige en slimme horlogeaccessoire.

RDI K10 watchwinder

Een uniek merk binnen het luxe watchwinder segment is RDI watchwinders. Het merk werd in 2006 opgericht in Zwitserland. De watchwinders van RDI worden niet alleen met de hand vervaardigd in Zwitserland, maar het merk gebruikt ook uitsluitend materialen en onderdelen die uit Zwitserland komen. RDI  mag dan ook het predicaat Swiss made met trots dragen, wat veel zegt over de uitstekende kwaliteit van de watchwinders. Daarnaast zijn de watchwinders compact en zeer stil, wat ze erg prettig in gebruik maakt. Door de compacte vorm zijn ze ook prima geschikt voor in een kluis, kast of zelfs om op reis mee te nemen.

De unieke designs van de RDI watchwinders zijn onder andere geïnspireerd op de schoonheid van de natuur. Wat opvalt is het gebruik van fraaie materialen zoals leder, edelstaal en prachtige houtsoorten. In samenwerking met verschillende kunstenaars weet RDI kunst te verenigen met de laatste technologie. In de collectie van RDI vindt u watchwinders waar levendige kleuren en vormen in zijn verwerkt., maar ook stijlvolle zwarte modellen met een chique uitstraling. Naast een duidelijke focus op uitstraling en goede techniek staan oog voor detail, vakmanschap en innovatie hoog in het vaandel bij RDI.