Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinders voor automatische horloges - Aanbiedingen

Geplaatst op 21 juni 2012 om 14:58 uur

 De watchwinder is een accessoire dat meer en meer opkomt als populaire accessoire voor de horlogeliefhebber. Eigenlijk zou elke horlogeliefhebber met één of meer automatische horloges een watchwinder moeten hebben. Buiten het gemak biedt een watchwinder gecontroleerde beweging voor uw horloges waardoor deze hun levensduur verlengen.

Momenteel hebben wij diverse Benson Watchwinders scherp in prijs verlaagd. Er zijn diverse verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Omdat het prijspeil van watchwinders vrijwel altijd constant is, is dit de mogelijkheid om te profiteren van een leuke korting op een watchwinder.

Watchwinders in kunststof

Bij kleinere watchwinders wordt vaak gebruik gemaakt van kunststof. Dit materiaal is licht en vrij toegankelijk qua productie. De meeste instapmodellen qua watchwinders zijn vervaardigd van kunststof. Hierdoor zijn deze watchwinders interessant geprijsd. U koopt bijvoorbeeld al een Benson Watchwinder gemaakt van kunststof vanaf 89,00 euro.

 Watchwinders gemaakt van hout

Voor diegene die iets meer wilt qua uitstraling en luxe is er genoeg keus. Deze watchwinders zijn vervaardigd van hout en bieden daardoor een luxe uitstraling. Ook is het hout, in diverse kleuren, prima te combineren met uw interieur.

Japanse motoren in uw Benson Watchwinder

Wij streven naar de beste kwaliteit. Dit betekent dat wij de watchwinders in eigen beheer laten vervaardigen. In samenspraak met de fabriek bespreken wij de mogelijkheden, materialen, afwerking en functionaliteit van de watchwinders. Belangrijk is dat wij enkel Japanse motoren gebruiken. Deze zijn sterker, duurzamer en stiller. Vooral op de langere termijn werpt het gebruik van Japanse motoren haar vruchten af.

Bent u op zoek naar een leuke watchwinder voor uw automatische horloges? Dan b ent u bij ons aan het juiste adres: als grootste leverancier binnen de BeNeLux bieden wij u vele verschillende modellen in diverse prijsklassen.

Bekijk snel de actuele collectie watchwinders en profiteer van het voordeel.