Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Obris Morgan horloges: de trend voor deze zomer!

Geplaatst op 13 juni 2012 om 15:45 uur

 Met trots presenteren wij de nieuwste serie Obris Morgan horloges in onze collectie. Obris Morgan is een relatief jonge horlogemerk maar maakt grote stappen door de productie van zeer interessante horloges. Horloges die wereldwijd goed worden ontvangen door horlogeliefhebbers en de pers

De stijl van Obris Morgan is modern en trendsettend. Het merk gaat voor kwalitatieve materialen als het ultra lichte titanium, zeer sterk saffierglas en Italiaanse horlogebanden. Deze Italiaanse horlogebanden worden zelfs met de hand gemaakt. Daarnaast is er gekozen voor een waterdichtheid van 200 meter. Dit betekent dat u rustig kunt douchen en zwemmen met uw Obris Morgan horloge.

Obris Morgan Branco horloges

De nieuwste serie horloges van Obris Morgan luistert naar de naam Branco. Deze serie is zeer strak en modern vormgegeven en is voorzien van een automatisch Miyota uurwerk. De horlogekast is van titanium, optioneel in PVD (zwart) uitvoering. Doordat de kast van titanium is wordt enorm veel gewicht bespaard. Tevens is titanium ook extreem sterk en minder snel te bekrassen als edelstaal. 

Op het gebied van vormgeving valt op dat de Obris Morgan Branco horloges zeer stijlvol zijn. Een moderne look ontbreekt niet en de combinatie van de zwarte wijzerplaat met gekleurde index is prachtig. Doordat de kroon op de 4-uurs positie zit heeft de Branco een net even andere uitstraling als een gewoon horloge. 

Dat Obris Morgan Branco horloges ook zeer comfortable gedragen worden is niet alleen vanwege het ultra lichte titanium. De handgemaakte Italiaanse lederen horlogebanden dragen hier zeker aan bij. De perfecte pasvorm en het schitterende leder zorgen ervoor dat elk Obris Morgan Branco horloge ideaal om de pols zit. 

Een compleet pakket met extra's.....

 Wanneer u een Obris Morgan horloge koopt krijgt u niet enkel het horloge. Nee, u krijgt er een schitterende horlogebox met 2 extra horlogebanden. De één is van leder (andere kleur dan de standaard versie die op het horloge zit) en de ander van rubber. Zo kunt u eindeloos variëren.

Naast deze extra horlogebanden krijgt u ook een tool om deze banden er eenvoudig op te zetten.

De garantie bedraagt 2 jaar en wordt aangeboden via de garantiekaart van Obris Morgan.

Obris Morgan Branco horloges......de prijzen?

Gezien al deze uitstekende eigenschappen en vele extra's verwacht u nu zeker een zeer flinke prijs. Het tegendeel is echter het geval. U koopt al een Obris Morgan Branco horloge vanaf 199,00 euro. De titanium PVD modellen uit deze serie kosten 219,00 euro, en dat zijn gelijk de duurste van de collectie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijkt u snel de actuele Obris Morgan Branco horloges....