Wereldwijde levering
Gratis verzending binnen Nederland

Watchwinder voor 3 horloges

Geplaatst op 10 augustus 2024 om 09:16 uur

Voor elke horlogeliefhebber die één of meerdere automatisch horloges heeft is een watchwinder ideaal. Zeker wanneer je meerdere automatische horloges in je bezit hebt is dit zeker een horlogeaccessoire die niet mag ontbreken. Deze horlogeaccessoire neemt zeer in populariteit toe omdat de voordelen van een watchwinder ontzettend groot zijn. Vrijwel elke horlogeliefhebber die het beste wilt voor zijn of haar automatische horloges kiest voor het gebruik van deze horlogeaccessoire.

Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder

Een watchwinder verzorgt namelijk de opwinding van jouw automatische horloges op het moment dat je ze niet draagt en zorgt door het bieden van de benodigde beweging direct ook voor een juiste olieverdeling in het uurwerk van horloge. Een watchwinder van kwaliteit vervult dan ook meerdere belangrijke taken. Het maken van een keuze voor de aanschaf van een passende watchwinder is dan ook van groot belang. Wij helpen je daar met onze kennis en ervaring op dit gebied graag een handje bij. In dit artikel beschrijven we enkele voorbeelden van uiterst hoogwaardige watchwinders speciaal geschikt voor het opwinden van drie automatische horloges tegelijk. Deze watchwinders voor 3 horloges zijn dan ook passend wanneer je twee, drie of vier automatische horloges in het bezit hebt.

De eerste watchwinder die wat ons betreft zeker je aandacht verdient, is de Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder. Benson is een Nederlands merk dat bekend staat om het bieden van uiterst hoge kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Bovendien kun je bij het merk terecht voor watchwinders met een luxe uitstraling en een hoog gebruikerscomfort. De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder geschikt voor het opwinden van drie automatische horloges is hier een heel mooi voorbeeld van.

De Benson Compact Triple 3.WAG is gemaakt van hout en heeft aan de buitenkant een zeer natuurlijke uitstraling. Het interieur van de watchwinder is zwart van kleur en wordt gevormd door een zwarte luxe stof. Dit benadrukt niet alleen het luxe karakter van de watchwinder, maar biedt jouw automatische horloges ook bescherming tegen krasjes of andere beschadigingen. Ondanks dat de watchwinder ruimte biedt voor maar liefst drie automatische horloges, is deze compact vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat dit model niet veel ruimte inneemt. De watchwinder wordt aangedreven door drie hoogwaardige motoren van Japanse afkomst, die bekend staan om verschillende positieve eigenschappen. Zo zijn deze motoren uiterst betrouwbaar, energiezuinig en veilig. Bovendien doen zij hun werk in stilte, zodat je niet bang hoeft te zijn voor vervelende geluiden tijdens het opwindproces. De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder is verder voorzien van flexibele horlogehouders, waarin vrijwel ieder formaat automatisch horloge probleemloos kan worden geplaatst.

De Benson Compact Triple 3.WAG kan worden ingesteld wat betreft draairichting en het aantal omwentelingen per dag. Doordat dit voor ieder horloge apart geregeld kan worden, krijgt elk individueel horloge exact de juiste wijze van opwinding. Het instellen van de watchwinder gaat gemakkelijk en snel met behulp van het handige touchscreen. De Benson Compact Triple 3.WAG watchwinder biedt daarnaast de programma’s CW, CC en Alt en een overwind protectie. Bovendien is dit model uitgerust met een luxe ingebouwde LED verlichting en een handige powerwinding functie. Met deze laatste functionaliteit kun je jouw automatische horloges in korte tijd van de benodigde energie voorzien. Tot slot functioneert deze watchwinder met behulp van een adapter.

Een tweede hoogwaardige watchwinder die uitermate geschikt is voor het opwinden van drie automatische horloges tegelijk, is de Swiss Kubik Triple Wood Natural Wenge SK03.BWE001. Deze watchwinder van het Zwitserse watchwindermerk Swiss Kubik is gemaakt van hout. Het exterieur van de watchwinder heeft dan ook net als het voorgaande model van Benson een natuurlijke uitstraling. De watchwinder is compact vormgegeven en het interieur van dit model is uitgevoerd in de kleur zwart. De basis van deze Swiss Kubik Triple Wood Natural Wenge SK03.BWE001 watchwinder wordt gevormd door high-end Swiss made motoren. Deze motoren voorzien jouw automatische horloges op een efficiënte en veilige manier van de benodigde energie.

De Zwitserse techniek achter deze watchwinder staat wereldwijd bekend als het neusje van de zalm, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je altijd op deze watchwinder kunt rekenen. De watchwinder is niet afsluitbaar, maar wanneer je dit wenst kun je ervoor kiezen extra beschermglaasjes bij te bestellen. Hiermee berg je jouw automatische horloges optimaal beschermd op tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vocht en condens. De Swiss Kubik Triple Wood Natural Wenge SK03.BWE001 is instelbaar wat betreft het aantal rotaties per dag, met behulp van de handige USB aansluiting. Daarnaast is de watchwinder voorzien van een overwind protectie, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor overspanning van jouw automatische horloges.

De watchwinders genoemd in dit artikel van Benson en Swiss Kubik zijn slechts een kleine greep uit onze uitgebreide assortiment watchwinders geschikt voor het opwinden van drie automatische horloges.

Bij ons in de webshop kies je bovendien altijd voor de nieuwste collecties, scherpste prijzen en beste service. Wij leveren de watchwinders altijd zorgvuldig verpakt, met een uitgebreide garantie en een duidelijke handleiding. Bekijk nu de verschillende modellen hoogwaardige watchwinders bij ons in de webshop en kies voor optimale zekerheid, een veilige wijze van opwinding en een elegante presentatie van jouw automatische horloges. Je weet hiermee niet alleen zeker dat jouw automatische horloges altijd klaar zijn voor gebruik, maar je kiest ook voor het behoud van de levensduur van jouw automatische horloges.